.
Отговор в тема
Страница 64 от 96 ПървиПърви ... 145460616263646566676874 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 576 до 1 600 от общо 2385
    Ей Xriis.. спри да ни занимаваш с глупостите си. Това е тема за осмокласниците, а не за живота на Xriis.. Писна ми да слушам за твоите проблеми с госпожата ти по рисуване и за уроците ти по Испански език. Наистина темата е много, ама много замряла и няма кво да се пише, ама като ще пишеш нещо не пиши за проблеми те си да ни занимаваш, тормозиш и натажавш. Надявам се да ме послушаш. Поздрави от слънчева Варна!

Абе какъв си ти бе, че да казваш кой, какво да прави? Стига вече. Преди казваше на Пери, че е на всяко гърне меродия, а сега ма Хриси, че ни занимава. Всеки ще си прави каквото си поиска. Гледай се тебе.

Хриси спокойно, не се претиснявай!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от krisko_krisko Виж мнението
    Ей Xriis.. спри да ни занимаваш с глупостите си. Това е тема за осмокласниците, а не за живота на Xriis.. Писна ми да слушам за твоите проблеми с госпожата ти по рисуване и за уроците ти по Испански език. Наистина темата е много, ама много замряла и няма кво да се пише, ама като ще пишеш нещо не пиши за проблеми те си да ни занимаваш, тормозиш и натажавш. Надявам се да ме послушаш. Поздрави от слънчева Варна!
    Мисля .че беше крайно време някой да ми го каже

Ако е изглеждало така , съжалявам .. Беше ми любопитно (относно въпроса с ИИ и курсовете)
    А щом не харесваш постовете ми защо вобще ги четеш ? Както и да е
    И съжалявам ,ако съм .. натъжила или изтормозила някого

Поздрави и от мен Жалко ,че тук вали ,че не мога ди ти пратя и аз слънчеви поздрави Целувки

http://media.tumblr.com/tumblr_lt8o94XL8j1qkv4zy.gif
    СПРИ СЕ!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Вие пак бая сте изписали :Д
    Някой друг следи ли олимпийските игри? Майкъл Фелпс егати го нае*аха снощи. А на мен ми е едно такова настроението да слушам Бионсе 24/7... :Д
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Вие пак бая сте изписали :Д
    Някой друг следи ли олимпийските игри? Майкъл Фелпс егати го нае*аха снощи. А на мен ми е едно такова настроението да слушам Бионсе 24/7... :Д
    Аз ги следя ..
    Гледам за някой българин ,ама нямаме шанс .. Стана ми гадно вчера за щангистката ни .. 3 кг я разделяха от бронза .. Жалко .. потруди се , личеше Някой да знае кога ще играе Йовчев и дали вече не е играл ? (Гледах като влезе в 8-рката)

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    http://www.london2012.com/gymnastics...ngs/index.html

Ето. На 6ти от 4 часа българско време.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Цитирай Първоначално написано от Xriis.. Виж мнението
    А дано ,въпреки че класа ми не беше чак толкова лош

А тя има ли право ,всъщност, да пише 2-3 двойки за 1 час ? И това с 1-ците не е ли вече "непозволено" (така да кажа )

C 1-ци и нас заплашваха,ама .. никой не посмя да ни напише
    Пък на един от нашия клас веднъж за 1 час му бяха написали 6 и 2 .. Шанс ..
    Да , има пълно право да пише по 2-3 или повече 2ки за час .При нас държи рекорд физичката -един ден беше в лошо настроение (...а всъщност не е имало ден в който да е в добро ,но това е друга тема..) и писа 5 двойки ... тогава беше буквално откачила . Ние принципно бяхме най-лошия клас още от 1ви клас и никога не сме кротували и мълчали в часовете ..освен при нея... тя по някакъв начин ни сплашваше и в стаята цареше гробна тишина ... ехх ще ми липсват тези моменти и още не мога да повярвам ,че всичко свърши,колкото и лош клас да бяхме мноого ще ми липсват .. ;(
    Последно редактирано от Cherry~♥ : 08-01-2012 на 18:39

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    [url]На 6ти от 4 часа българско време.
    Благодаряя

Цитирай Първоначално написано от Cherry~♥ Виж мнението
    Да , има пълно право да пише по 2-3 или повече 2ки за час .При нас държи рекорд физичката -един ден беше в лошо настроение (...а всъщност не е имало ден в който да е в добро ,но това е друга тема..) и писа 5 двойки ... тогава беше буквално откачила . Ние принципно бяхме най-лошия клас още от 1ви клас и никога не сме кротували и мълчали в часовете ..освен при нея... тя по някакъв начин ни сплашваше и в стаята цареше гробна тишина ... ехх ще ми липсват тези моменти и още не мога да повярвам ,че всичко свърши,колкото и лош клас да бяхме мноого ще ми липсват .. ;(
    Уау .. 5 двойки

МОЛЯ , КОЙТО НЕ ИСКА ДА БЪДЕ НАТЪЖЕН , ИЗЛИШНО ЗАНИМАВАН ИЛИ ИЗТОРМОЗЕН ПСИХИЧЕСКИ ДА НЕ ЧЕТE ТОВА ПО-ДОЛУ !!!

Хих същата история И ние не бяхме от най-милите ,обаче в час по физика беше адски тихо Не съм си и помисляла ,че ще ми липсват съучениците ,но ето че и това стана

Xriis.. ПРЕСТАНИ ВЕЧЕ ПАК МЕ НАТЪЖАВАШ И ТОРМОЗИШ. СТИГА СИ ПИСАЛА ЗА ТЪПИЯ СИ КЛАС.. ПИСНА МИ ОТ ТЕБЕ. И КАК ДА НЕ ТИ ЧЕТЯ ПОСТОВЕТЕ КАТО ЩЕ УМРА ОТ ЛЮБОПИТСТВО.... ПРЕСТАНИ ПИСНА
    МИ ОТ ТЕБЕ
    ПОЗДРАВИ ОТ ВАРНА!

Голям фен
    Ааа .. този път ти си си виновен Предупредих . Твоето любопитство не ме вълнува .

Поздрави и от мен

ЕЙ МОМИЧЕНЦЕ ПРЕСТА НИ БЕ. ДРАЗНИШ, КАКТО МЕН ТАКА И ОСТАНАЛИТЕ. ВКЛЮЧИТЕЛНО И ПЕРИ! ЧАКАМ ОТГОВОР..

Голям фен
    ЕЙ МОМИЧЕНЦЕ ПРЕСТА НИ БЕ. ДРАЗНИШ, КАКТО МЕН ТАКА И ОСТАНАЛИТЕ. ВКЛЮЧИТЕЛНО И ПЕРИ! ЧАКАМ ОТГОВОР..
    Ей ,момченце , не разбирам какъв ти е проблема с мен ? А и не смятам ,че съм единствената ,която дразни тук

АЕЕ ПО-ПОЛЕКА.... СТАВА ЛИ... ХАЙДЕ ДАЙ ПРИМЕР КОЙ ОЩЕ ДРАЗНИ ТУК АКО ТИ СТИСКА..

Голям фен
    АЕЕ ПО-ПОЛЕКА.... СТАВА ЛИ... ХАЙДЕ ДАЙ ПРИМЕР КОЙ ОЩЕ ДРАЗНИ ТУК АКО ТИ СТИСКА..
    Става , но май ти не искаш по-полека
    Стиска ми , просто не искам да навлизам в излишни спорове - Ти дразниш , ако толкова искаш да го чуеш

КАЖИ И ДРУГИ, КОИТО ДРАЗНАТ КАТО МЕН.. А И КОЛКО ТИ БЕШЕ БАЛА..?

Голям фен
    КАЖИ И ДРУГИ, КОИТО ДРАЗНАТ КАТО МЕН.. А И КОЛКО ТИ БЕШЕ БАЛА..?
    Мен друг не ме дразни
    Във всеки случай по-висок от твоя,ако вобще си кандидатствал . А можеш да си на 100% сигурен,че възпитанието ми е на по-високо ниво от твоето .
    Не смятам да продължавам този безсмислен спор и да оспамвам темата с него .

ДА, КАНДИДАТСТВАХ ТАЗИ ГОДИНА И БАЛА МИ БЕШЕ 34.768 КАЖИ И ТИ АКО ИСКАШ..? А ЗА ВЪЗПИТАНИЕТО, НЯМА ДА ГО КОМЕНТИРАМ. ВЪЗПИТАНИЕТО НЕ МИ ГО ПОЗВОЛЯВА...

Голям фен
    А ЗА ВЪЗПИТАНИЕТО, НЯМА ДА ГО КОМЕНТИРАМ. ВЪЗПИТАНИЕТО НЕ МИ ГО ПОЗВОЛЯВА...
    Аха , ясно Личи си колко си възпитан след като се дразниш с всички
    Повече наистина няма да пиша ,защото просто не си заслужава
    Поздрави и лека вечер

АБЕ КВО СТАНА С БАЛА. КАЖИ ГИ ТАЯ ЦИФРА (НЯМА НИЩО СРАМНО...)

Голям фен
    АБЕ КВО СТАНА С БАЛА. КАЖИ ГИ ТАЯ ЦИФРА (НЯМА НИЩО СРАМНО...)
    Бала ми е 20 Устройва ли Ви ?

XAXAXXA НЕ ЛЪЖИ, ЗНАМ ЧЕ НЕ Е 20. МНОГО АМА МНОГО ПОВЕЧЕ Е. СТО ПРОЦЕНТА Е НАД 30

Голям фен
    Явно искаш да чуеш ,че е много по-нисък от твоя . Приеми ,че е 21 и да приключим със спора

МОЛЯ ТЕ КАЖИ КОЛКО Е НАИСТИНА...

Голям фен
    МОЛЯ ТЕ КАЖИ КОЛКО Е НАИСТИНА...
    С около единица по-нисък

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си