- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
Ей Xriis.. спри да ни занимаваш с глупостите си. Това е тема за осмокласниците, а не за живота на Xriis.. Писна ми да слушам за твоите проблеми с госпожата ти по рисуване и за уроците ти по Испански език. Наистина темата е много, ама много замряла и няма кво да се пише, ама като ще пишеш нещо не пиши за проблеми те си да ни занимаваш, тормозиш и натажавш. Надявам се да ме послушаш. Поздрави от слънчева Варна!![]()
Абе какъв си ти бе, че да казваш кой, какво да прави? Стига вече. Преди казваше на Пери, че е на всяко гърне меродия, а сега ма Хриси, че ни занимава. Всеки ще си прави каквото си поиска. Гледай се тебе.
Хриси спокойно, не се претиснявай!
Мисля .че беше крайно време някой да ми го каже
Ако е изглеждало така , съжалявам .. Беше ми любопитно (относно въпроса с ИИ и курсовете)
А щом не харесваш постовете ми защо вобще ги четеш ? Както и да е![]()
И съжалявам ,ако съм .. натъжила или изтормозила някого![]()
Поздрави и от менЖалко ,че тук вали ,че не мога ди ти пратя и аз слънчеви поздрави
Целувки
![]()
Вие пак бая сте изписали :Д
Някой друг следи ли олимпийските игри? Майкъл Фелпс егати го нае*аха снощи. А на мен ми е едно такова настроението да слушам Бионсе 24/7... :Д
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
http://www.london2012.com/gymnastics...ngs/index.html
Ето. На 6ти от 4 часа българско време.![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Да , има пълно право да пише по 2-3 или повече 2ки за час .При нас държи рекорд физичката -един ден беше в лошо настроение (...а всъщност не е имало ден в който да е в добро ,но това е друга тема..) и писа 5 двойки ... тогава беше буквално откачила . Ние принципно бяхме най-лошия клас още от 1ви клас и никога не сме кротували и мълчали в часовете ..освен при нея... тя по някакъв начин ни сплашваше и в стаята цареше гробна тишина ... ехх ще ми липсват тези моменти и още не мога да повярвам ,че всичко свърши,колкото и лош клас да бяхме мноого ще ми липсват .. ;(
Последно редактирано от Cherry~♥ : 08-01-2012 на 18:39
Благодаряя
Уау .. 5 двойки
МОЛЯ , КОЙТО НЕ ИСКА ДА БЪДЕ НАТЪЖЕН , ИЗЛИШНО ЗАНИМАВАН ИЛИ ИЗТОРМОЗЕН ПСИХИЧЕСКИ ДА НЕ ЧЕТE ТОВА ПО-ДОЛУ !!!
Хих същата историяИ ние не бяхме от най-милите ,обаче в час по физика беше адски тихо
Не съм си и помисляла ,че ще ми липсват съучениците ,но ето че и това стана
![]()
Xriis.. ПРЕСТАНИ ВЕЧЕ ПАК МЕ НАТЪЖАВАШ И ТОРМОЗИШ. СТИГА СИ ПИСАЛА ЗА ТЪПИЯ СИ КЛАС.. ПИСНА МИ ОТ ТЕБЕ. И КАК ДА НЕ ТИ ЧЕТЯ ПОСТОВЕТЕ КАТО ЩЕ УМРА ОТ ЛЮБОПИТСТВО.... ПРЕСТАНИ ПИСНА
МИ ОТ ТЕБЕ
ПОЗДРАВИ ОТ ВАРНА!
Ааа .. този път ти си си виновенПредупредих . Твоето любопитство не ме вълнува .
Поздрави и от мен![]()
ЕЙ МОМИЧЕНЦЕ ПРЕСТА НИ БЕ. ДРАЗНИШ, КАКТО МЕН ТАКА И ОСТАНАЛИТЕ. ВКЛЮЧИТЕЛНО И ПЕРИ! ЧАКАМ ОТГОВОР..
АЕЕ ПО-ПОЛЕКА.... СТАВА ЛИ... ХАЙДЕ ДАЙ ПРИМЕР КОЙ ОЩЕ ДРАЗНИ ТУК АКО ТИ СТИСКА..
КАЖИ И ДРУГИ, КОИТО ДРАЗНАТ КАТО МЕН.. А И КОЛКО ТИ БЕШЕ БАЛА..?
ДА, КАНДИДАТСТВАХ ТАЗИ ГОДИНА И БАЛА МИ БЕШЕ 34.768КАЖИ И ТИ АКО ИСКАШ..? А ЗА ВЪЗПИТАНИЕТО, НЯМА ДА ГО КОМЕНТИРАМ. ВЪЗПИТАНИЕТО НЕ МИ ГО ПОЗВОЛЯВА...
АБЕ КВО СТАНА С БАЛА. КАЖИ ГИ ТАЯ ЦИФРА (НЯМА НИЩО СРАМНО...)
XAXAXXA НЕ ЛЪЖИ, ЗНАМ ЧЕ НЕ Е 20. МНОГО АМА МНОГО ПОВЕЧЕ Е. СТО ПРОЦЕНТА Е НАД 30
Явно искаш да чуеш ,че е много по-нисък от твоя . Приеми ,че е 21 и да приключим със спора![]()
МОЛЯ ТЕ КАЖИ КОЛКО Е НАИСТИНА...