.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2385

Hybrid View

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    Повече народ > Повече спортисти на Олимпиадата > Повече медали...тъй.
    Да се надяваме, че ще донесат медали и нашите!
    Аз съм за преименуване на темата, но до края на ваканцията може да се наложи да имаме Вол.2, така че може и просто да прекръстим продължението..?
    Come on skinny love just last the year...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от cookie78 Виж мнението
    Повече народ > Повече спортисти на Олимпиадата > Повече медали...тъй.
    Да се надяваме, че ще донесат медали и нашите!
    Аз съм за преименуване на темата, но до края на ваканцията може да се наложи да имаме Вол.2, така че може и просто да прекръстим продължението..?
    Дано

И това става .. Има ли значение дали ще пишем в тази или в нова .. Просто идеята ми за тази тема е ,че си пише всичко и си е .. наша ,така да кажа

До края на лятото със сигурност ще изпишем 100 страници, така че може тогава да си направим нова тема, но съм 99% сигурен, че ще замре много, защото няма да намираме време, особено тези, които сме в ЕГ.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    До края на лятото със сигурност ще изпишем 100 страници, така че може тогава да си направим нова тема, но съм 99% сигурен, че ще замре много, защото няма да намираме време, особено тези, които сме в ЕГ.

Цели 100 страници ли даваш ?

Цитирай Първоначално написано от Xriis.. Виж мнението
    Цели 100 страници ли даваш ?
    В момента сме пред свършване на 66та страница. Остават ни още 34, а имаме още един месец. Споко, ако замрем ще извикаме нашия приятел krisko_krisko.

Голям фен
    В момента сме пред свършване на 66та страница. Остават ни още 34, а имаме още един месец. Споко, ако замрем ще извикаме нашия приятел krisko_krisko.
    И все пак .. чак 100 страници Не ми се вярва .. И да , ако замрем ще го викнем да помага

Едно въпросче към всички :

Вълнувате ли се относно предстоящата година ?
    Страхувате ли се от нови запознанства и трудно ли ще ви бъде сред непознати ?
    Преговаряте ли за входните нива ?
    Ако сте в ЕГ - Почвате ли да учите езика на самоучител ?

Едитт :
    Май станаха повече от 1

1.Вълнувате ли се относно предстоящата година? - Не особено, въобще не искам да почва.
    2.Страхувате ли се от нови запознанства и трудно ли ще ви бъде сред непознати? - Всъщност не, доста лесно се сприятелявам, а и с хората, с които се запознах чрез Фейсбук изглеждат доста симпатични.
    3.Преговаряте ли за входните нива? - За входните по БЕЛ и Математика ли става въпрос? В началото на годината мисля да си преснимам учебниците от по-малките и да преговоря тогава, сега още се впрягам за книгите, но мисля, че е крайно време да ги почвам.
    4.Ако сте в ЕГ - Почвате ли да учите езика на самоучител? - НЕ! Прегледах някой прости фрази и ми се сториха доста трудни, надявам се поне да се падна със свестен учител. (:

Град
    София
    И все пак .. чак 100 страници Не ми се вярва .. И да , ако замрем ще го викнем да помага

Едитт :
    Май станаха повече от 1
    Ше помага ми..
    1.Не само се вълнувам, ами едвам изтрйвам лятото
    2.Както съм си се размечтала аз, и ме обхваща едно усещане, че никой няма да ме иска в гимназията...
    3.Не проговарям изобщо..Нямам проблем със запаметяването. Веднъж научено си ми остава в главата (особено езици) и си се справям на входните винаги...Слава Богу!

П.С: Браво на Далаклиев!

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Вълнувате ли се относно предстоящата година ?- Честно казано - не съвсем
    Страхувате ли се от нови запознанства и трудно ли ще ви бъде сред непознати ? - Принципно лесно се сприятелявам пък и вече познавам 20тина човека от новия ми клас
    Преговаряте ли за входните нива ? - Не и не мисля. След цялото това учене в 7ми клас в момента мога да решавам задачите по математика без проблем, а на сън да ме бутнеш ще ти направя подробен анализ на ''Опълченците на Шипка"
    Ако сте в ЕГ - Почвате ли да учите езика на самоучител ? - до седми клас съм учил немски и сега продължавам с него и знам граматиката до ниво B2.1 много добре, но с лексиката имам проблеми... така че в началото ще ми е едновременно лесно и трудно , но не смятам да започвам предварително - след тая година е време за почивка

Град
    Варна

Едитт :
    Май станаха повече от 1 [/QUOTE]
    Да. Не, свикнала съм сред хора и не съм от срамежливите. Не, ни най-малко. В ЕГ съм, но езика малко или много го поназнайвам ии няма смисъл въобще да го уча от сега, след като имам първоосновата. : )

Голям фен
    Ейй .. БРАВО !

Град
    София
    Лека нощ и сладки сънища
    Аз се изнасям от темата, а постепенно и от форона..

Голям фен
    До края на лятото със сигурност ще изпишем 100 страници ..
    Май нещо не напредваме

Едитт :
    Вече сме в началото на 68 стр. .. Да видим

Май нещо не напредваме

Едитт :
    Вече сме в началото на 68 стр. .. Да видим
    Давай да викаме помощ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове