- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
Повече народ > Повече спортисти на Олимпиадата > Повече медали...тъй.
Да се надяваме, че ще донесат медали и нашите!
Аз съм за преименуване на темата, но до края на ваканцията може да се наложи да имаме Вол.2, така че може и просто да прекръстим продължението..?
Come on skinny love just last the year...
До края на лятото със сигурност ще изпишем 100 страници, така че може тогава да си направим нова тема, но съм 99% сигурен, че ще замре много, защото няма да намираме време, особено тези, които сме в ЕГ.![]()
И все пак .. чак 100 странициНе ми се вярва .. И да , ако замрем ще го викнем да помага
![]()
Едно въпросче към всички :
Вълнувате ли се относно предстоящата година ?
Страхувате ли се от нови запознанства и трудно ли ще ви бъде сред непознати ?
Преговаряте ли за входните нива ?
Ако сте в ЕГ - Почвате ли да учите езика на самоучител ?
Едитт :
Май станаха повече от 1![]()
1.Вълнувате ли се относно предстоящата година? - Не особено, въобще не искам да почва.
2.Страхувате ли се от нови запознанства и трудно ли ще ви бъде сред непознати? - Всъщност не, доста лесно се сприятелявам, а и с хората, с които се запознах чрез Фейсбук изглеждат доста симпатични.
3.Преговаряте ли за входните нива? - За входните по БЕЛ и Математика ли става въпрос? В началото на годината мисля да си преснимам учебниците от по-малките и да преговоря тогава, сега още се впрягам за книгите, но мисля, че е крайно време да ги почвам.
4.Ако сте в ЕГ - Почвате ли да учите езика на самоучител? - НЕ! Прегледах някой прости фрази и ми се сториха доста трудни, надявам се поне да се падна със свестен учител. (:
Ше помага ми..
1.Не само се вълнувам, ами едвам изтрйвам лятото
2.Както съм си се размечтала аз, и ме обхваща едно усещане, че никой няма да ме иска в гимназията...
3.Не проговарям изобщо..Нямам проблем със запаметяването. Веднъж научено си ми остава в главата (особено езици) и си се справям на входните винаги...Слава Богу!
П.С: Браво на Далаклиев!![]()
Вълнувате ли се относно предстоящата година ?- Честно казано - не съвсем
Страхувате ли се от нови запознанства и трудно ли ще ви бъде сред непознати ? - Принципно лесно се сприятелявам пък и вече познавам 20тина човека от новия ми клас
Преговаряте ли за входните нива ? - Не и не мисля. След цялото това учене в 7ми клас в момента мога да решавам задачите по математика без проблем, а на сън да ме бутнеш ще ти направя подробен анализ на ''Опълченците на Шипка"
Ако сте в ЕГ - Почвате ли да учите езика на самоучител ? - до седми клас съм учил немски и сега продължавам с него и знам граматиката до ниво B2.1 много добре, но с лексиката имам проблеми... така че в началото ще ми е едновременно лесно и трудно , но не смятам да започвам предварително - след тая година е време за почивка
Едно въпросче към всички :
Вълнувате ли се относно предстоящата година ?
Страхувате ли се от нови запознанства и трудно ли ще ви бъде сред непознати ?
Преговаряте ли за входните нива ?
Ако сте в ЕГ - Почвате ли да учите езика на самоучител ?
Едитт :
Май станаха повече от 1[/QUOTE]
Да. Не, свикнала съм сред хора и не съм от срамежливите. Не, ни най-малко. В ЕГ съм, но езика малко или много го поназнайвам ии няма смисъл въобще да го уча от сега, след като имам първоосновата. : )
Лека нощ и сладки сънища
Аз се изнасям от темата, а постепенно и от форона..