- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
Йовчев се справя изключително добре..но все пак има доста по-млади гимнастици.
Може и да не вземе медал, но евала, че е на финал![]()
Come on skinny love just last the year...
Интересното при французите ( на които съм голям фен) не са най-добрите индивидуално, но обират повечето медали при щафетите. На пример днес сутринта при квалификациите на 4х200 метра свободен стил за жени французойките до четвъртия пост на Мюфа изоставаха с едно тяло след петите... спечелиха квалификацията. Същото е и при мъжете . И много щафетни рекорди се държат от Франция
Наистина французите са доста добри на щафета . Аз гледам и китайките на плажния волейбол .. Днес играха с Гърция и май ги биха . Гледах само 1-вия гейм ,в който китайките бихаАз съм за тях
Бтв : Предполагам ,че и за волейбол има медали ? Аз съм много горда с тях ,че успяха да победят Полша
Мхм![]()
Кога ще бъде направена темата: ''Настоящи осмокласници'' ? Предлагам за гласуване предложението: 17 септември 2012 година![]()
Олимпиадата е пред края си, а България още се туткат, ще видим какво ще сътворят накрая.
Изумен съм от Китай, цели 30 медала, а днес е 5 ден. ;о
Защо да зарязваме тази ,а не я преименуваме ?
Не съм съгласен само да променим името и да остане тази, защото тук има неща от 7 клас- свързани с кандидатставането и т.н. Нека почнем на чисто!!!
бтв: олимпиадата тепърва започва, има още много до 12!
И все пак тея китайци ме изумиха^^
Повече народ > Повече спортисти на Олимпиадата > Повече медали...тъй.
Да се надяваме, че ще донесат медали и нашите!
Аз съм за преименуване на темата, но до края на ваканцията може да се наложи да имаме Вол.2, така че може и просто да прекръстим продължението..?
До края на лятото със сигурност ще изпишем 100 страници, така че може тогава да си направим нова тема, но съм 99% сигурен, че ще замре много, защото няма да намираме време, особено тези, които сме в ЕГ.![]()
Е да, наша си е, но ще трябва да направим нов Вол...Но нищо, тя пак ще си е наша(пък и ще има линк към старото куче)