.
Отговор в тема
Страница 65 от 96 ПървиПърви ... 155561626364656667686975 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 601 до 1 625 от общо 2385
    Повече от фен Аватара на zlatko98
    Цитирай Първоначално написано от krisko_krisko Виж мнението
    XAXAXXA НЕ ЛЪЖИ, ЗНАМ ЧЕ НЕ Е 20. МНОГО АМА МНОГО ПОВЕЧЕ Е. СТО ПРОЦЕНТА Е НАД 30
    В случая баловете не могат да покажат нищо, но за сметка на това поведението ти във форума е ужасно. Хванал си се за 2-3 поста и не спираш да мрънкаш, а понякога, за да покажеш колко си умен трябва просто да замълчиш и явно ти не го можеш. Впрочем писането с голям шрифт се счита за крещене и нарушава правилата на форума

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    ^Не знам някой да се е оплакал от нея, освен теб..
    П.С.: По темата за олимпиадата, аз гледам плуване (и гимнастиката..но нея не я хващам толкова). И станах фен на Yannick Agnel..
    Edit: К'ъв ли е смисъла да се знимаваме с него изобщо..!?
    Come on skinny love just last the year...

XAXAXXA НЕ ЛЪЖИ, ЗНАМ ЧЕ НЕ Е 20. МНОГО АМА МНОГО ПОВЕЧЕ Е. СТО ПРОЦЕНТА Е НАД 30
    Не знам кой дразниш тук, но определено не виждам някой да те подкрепя. (: Аре изцепвай.

ЗА ZLATKO98:
    В МОМЕНТА МОЯ СРЕДЕН ПРЪСТ ТИ ПРАЩА НАЙ-ИСКРЕНИ ПОЗДРАВИ!!!

ХРИС, СЪЖАЛЯВАМ НЕ ТРЯБВАШЕ ДА ПИША ТАКИВА ГЛУПОСТИ. РАЗКАЙВАМ СЕ НАИСТИНА.
    ЧЕСТНО ДА ТИ КАЖА ПОСТОВЕТЕ ТИ НЕ МЕ НАТЪЖАВАТ ИЛИ НЕЩО ТАКОВА. ПИСАХ ГО ТОВА ЗАЩОТО ИСКАХ ДА ИМА МАЛКО ВНИМАНИЕ И КЪМ МЕНЕ. ЗАЩОТО ВСИЧКОТО ВНИМАНИЕ ЗА ТЕБЕ. ВЪЗХИЩАВАМ ТИ СЕ И ИСКАМ ДА МИ ПРОСТИШ....

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от cookie78 Виж мнението
    По темата за олимпиадата, аз гледам плуване (и гимнастиката..но нея не я хващам толкова). И станах фен на Yannick Agnel..
    Edit: К'ъв ли е смисъла да се знимаваме с него изобщо..!?
    Мм .. да И аз гледам плуване обаче как им запомняте имената , не знам Аз само на физиономии ги знам . Повече гледам гимнастиката .. А тея китайци колко медала взеха , за разлика от нас , българите . Плувкините отпаднаха , стрелците също , щангистката и тя , гимнастичката ни също .. Май остана само Йовчев и бадмингтонистката ни (ако не е отпаднала вече) .. И там ,ако има някой с щанги от по-големите категории (по-тежките) и сумото
    Последно редактирано от Xriis.. : 08-01-2012 на 20:19

Голям фен
    ЧЕСТНО ДА ТИ КАЖА ПОСТОВЕТЕ ТИ НЕ МЕ НАТЪЖАВАТ ИЛИ НЕЩО ТАКОВА. ПИСАХ ГО ТОВА ЗАЩОТО ИСКАХ ДА ИМА МАЛКО ВНИМАНИЕ И КЪМ МЕНЕ. ЗАЩОТО ВСИЧКОТО ВНИМАНИЕ ЗА ТЕБЕ. ВЪЗХИЩАВАМ ТИ СЕ И ИСКАМ ДА МИ ПРОСТИШ....
    Ъмм .. не съм ти се обидила ,за да ти прощавам , soo ..
    А "вниманието" можеш да го добиеш по много по-различни начини .

Хей и аз следя олимпиадата. Най-интересно според мен е плуването! Вие очаквате ли медал за България? А и по коя тв гледате олимпиадата БНТ или ЕвроСпорт? Аз лично по БНТ.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Ivan :) Виж мнението
    Хей и аз следя олимпиадата. Най-интересно според мен е плуването! Вие очаквате ли медал за България? А и по коя тв гледате олимпиадата БНТ или ЕвроСпорт? Аз лично по БНТ.
    Мен ме кефи гимнастиката .. Плуването също ,но го хващам по-рядко . Синхронното е яко
    Аз лично не очаквам медал , но все пак се надявам
    И гледам по ЕвроСпорт , коментаторите на бнт ме дразнят

Град
    София
    Някой като ми хареса или го запомням лесно или просто си го записвам ..Ама Аниел ме впечатли просто..
    Мхм, киайците ще се изгърбят от медали..
    Гроздева се размина замалко днеска.

ЗА ZLATKO98:
    В МОМЕНТА МОЯ СРЕДЕН ПРЪСТ ТИ ПРАЩА НАЙ-ИСКРЕНИ ПОЗДРАВИ!!!

Приемам поздрава и да те предупредя, че скоро може да те банат

За олимпиадата - и аз я следя подробно. Принципно гледам всичко, но най-много тенис и плуване засега - поне докато не започне леката атлетика. За Анйел - днес вечерта не се справи зле, но според мен трябваше да се бори за бронза

И според мен е най-интересно плуването. Очаквам от Йордан Йовчев, той е единствения, който се класира за финалите на халки и силно се надявам поне бронзов да хване. (: Аз ги гледам по ЕвроСпорт, там винаги ги дават, докато по БНТ или дават някое повторение/запис, или дават нещо по тяхната програма. )

Голям фен
    Видях му снимката на Yannick Agnel Май се сещам ,но все пак не гледам толкова задълбочено плуването ,а и са толкова многоо !! о.О ..

Гроздева :
    Дам , аз не я гледах ,не съм разбрала ,че е играла ,но после разгледах статиите в нета .. Жалко наистина

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Очаквам от Йордан Йовчев, той е единствения, който се класира за финалите на халки и силно се надявам поне бронзов да хване. (: Аз ги гледам по ЕвроСпорт, там винаги ги дават, докато по БНТ или дават някое повторение/запис, или дават нещо по тяхната програма. )
    +1

Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    И според мен е най-интересно плуването. Очаквам от Йордан Йовчев, той е единствения, който се класира за финалите на халки и силно се надявам поне бронзов да хване. (: Аз ги гледам по ЕвроСпорт, там винаги ги дават, докато по БНТ или дават някое повторение/запис, или дават нещо по тяхната програма. )
    Йовчев наистина е бил голям атлет, но вече е твърде стар. В Пекин също се класира за финал, но завърши последен и тази година не се очертава различно. Според мен продължава да се опитва, заради Атина и заслужения и нечестно загубен златен медал от гръка при трима гърци в съдиите.

Аз също гледам по евроспорт, защото дават само олимпиадата, коментара е по-добър, пък и имаме HD евроспорт.

Не, че нещо ама БНТ са на сетлинни години пред ЕвроСпорт, там са ....... А и по БНТ има и предавания като Олимпиадата с Тереза Маринова, Днес на игрите и Линия Лондон. И в прочем Вера Маринова, работи за БНТ, подобри от нея в ЕвроСпорт има ли?

Цитирай Първоначално написано от zlatko98 Виж мнението
    Йовчев наистина е бил голям атлет, но вече е твърде стар. В Пекин също се класира за финал, но завърши последен и тази година не се очертава различно. Според мен продължава да се опитва, заради Атина и заслужения и нечестно загубен златен медал от гръка при трима гърци в съдиите.

Аз също гледам по евроспорт, защото дават само олимпиадата, коментара е по-добър, пък и имаме HD евроспорт.
    Той е единствената ни надежда за някакъв медал за жалост. :/

Голям фен
    Както каза Пери ,той е единствения ,от който очаквам нещо повече .. Но все пак е на години , със счупено рамо и още сума травми . Радвам се ,че поне стигна до финала

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от zlatko98 Виж мнението
    Приемам поздрава и да те предупредя, че скоро може да те банат

За олимпиадата - и аз я следя подробно. Принципно гледам всичко, но най-много тенис и плуване засега - поне докато не започне леката атлетика. За Анйел - днес вечерта не се справи зле, но според мен трябваше да се бори за бронза
    Аниел ме изкефи най-много на вчерашната щафета, когато Лохте отцепи всички изключително МНОГО, а французина, като последен пост, скъси дистанцията значително и се откъсна от сругите с няколко метра..
    Много му се кефя и на него , и на плуването му.

xaxaxa единствена надежда. Ми националния отбор по художестена гимнастика, Станка Златева и Детелин Далаклиев къде ги забрави..?

Мен лично не ме впечатляват особено, а и веднъж бях хванал Здравей, България! и гостуваше една ясновидка, която каза, че можем да очакваме медал от Йордан Йовчев, и ако не ме лъже паметта беше казала, че не е сигурно за медали от художествената гимнастика.
    Всеки с мнението си. )

Град
    София
    Аз май гледам плуване най-много..плувците си ги записвам, няма начин иначе ...е не всички, разбира се.

Да се отдръпнем от олимпиадата - как върви ваканцията, ходихте ли на море и къде , или къде ще ходите

пс: krisko_krisko раздвижи темата - трябва да сме благодарни

Голям фен
    xaxaxa единствена надежда. Ми националния отбор по художестена гимнастика, Станка Златева и Детелин Далаклиев къде ги забрави..?
    Те ще участват ли ? Аз гледах гимнастички (май беше отборно , не съм сигурна) и не ги видях . Ако наистина и те участват значи им стискам палци
    Станка Златева беше по борба ,нали ? А Детелин трябва да е щангиста ?

И защо не казахте нищо за Вера Маринова? Нямам нищо против Йовчев, но не виждате ли, че няма шанс. Едва, едва мина на финал с 300 зора, чак пък и медал. 99 % съм сигурен, че Стефка Костадинова е звъняла на съдиите да ги кара да мине Йовчев, че в България щеше да е срам. 5000 предавания по всички ТВ, че ще е за 6 път на олимпиада. Той самия каза, че ако се не беше класирал ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си