- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
В случая баловете не могат да покажат нищо, но за сметка на това поведението ти във форума е ужасно. Хванал си се за 2-3 поста и не спираш да мрънкаш, а понякога, за да покажеш колко си умен трябва просто да замълчиш и явно ти не го можеш. Впрочем писането с голям шрифт се счита за крещене и нарушава правилата на форума![]()
^Не знам някой да се е оплакал от нея, освен теб..
П.С.: По темата за олимпиадата, аз гледам плуване (и гимнастиката..но нея не я хващам толкова). И станах фен на Yannick Agnel..
Edit: К'ъв ли е смисъла да се знимаваме с него изобщо..!?
Come on skinny love just last the year...
ЗА ZLATKO98:
В МОМЕНТА МОЯ СРЕДЕН ПРЪСТ ТИ ПРАЩА НАЙ-ИСКРЕНИ ПОЗДРАВИ!!!
ХРИС, СЪЖАЛЯВАМ НЕ ТРЯБВАШЕ ДА ПИША ТАКИВА ГЛУПОСТИ. РАЗКАЙВАМ СЕ НАИСТИНА.
ЧЕСТНО ДА ТИ КАЖА ПОСТОВЕТЕ ТИ НЕ МЕ НАТЪЖАВАТ ИЛИ НЕЩО ТАКОВА. ПИСАХ ГО ТОВА ЗАЩОТО ИСКАХ ДА ИМА МАЛКО ВНИМАНИЕ И КЪМ МЕНЕ. ЗАЩОТО ВСИЧКОТО ВНИМАНИЕ ЗА ТЕБЕ. ВЪЗХИЩАВАМ ТИ СЕ И ИСКАМ ДА МИ ПРОСТИШ....
Мм .. даИ аз гледам плуване
обаче как им запомняте имената , не знам
Аз само на физиономии ги знам . Повече гледам гимнастиката .. А тея китайци колко медала взеха , за разлика от нас , българите . Плувкините отпаднаха , стрелците също , щангистката и тя , гимнастичката ни също .. Май остана само Йовчев и бадмингтонистката ни (ако не е отпаднала вече) .. И там ,ако има някой с щанги от по-големите категории (по-тежките) и сумото
![]()
Последно редактирано от Xriis.. : 08-01-2012 на 20:19
Хей и аз следя олимпиадата. Най-интересно според мен е плуването! Вие очаквате ли медал за България? А и по коя тв гледате олимпиадата БНТ или ЕвроСпорт? Аз лично по БНТ.![]()
Някой като ми хареса или го запомням лесно или просто си го записвам..Ама Аниел ме впечатли просто..
Мхм, киайците ще се изгърбят от медали..
Гроздева се размина замалко днеска.
Приемам поздрава и да те предупредя, че скоро може да те банат
За олимпиадата - и аз я следя подробно. Принципно гледам всичко, но най-много тенис и плуване засега - поне докато не започне леката атлетика. За Анйел - днес вечерта не се справи зле, но според мен трябваше да се бори за бронза![]()
И според мен е най-интересно плуването. Очаквам от Йордан Йовчев, той е единствения, който се класира за финалите на халки и силно се надявам поне бронзов да хване. (: Аз ги гледам по ЕвроСпорт, там винаги ги дават, докато по БНТ или дават някое повторение/запис, или дават нещо по тяхната програма.)
Видях му снимката на Yannick AgnelМай се сещам ,но все пак не гледам толкова задълбочено плуването ,а и са толкова многоо !! о.О ..
Гроздева :
Дам , аз не я гледах ,не съм разбрала ,че е играла ,но после разгледах статиите в нета .. Жалко наистина
Йовчев наистина е бил голям атлет, но вече е твърде стар. В Пекин също се класира за финал, но завърши последен и тази година не се очертава различно. Според мен продължава да се опитва, заради Атина и заслужения и нечестно загубен златен медал от гръка при трима гърци в съдиите.
Аз също гледам по евроспорт, защото дават само олимпиадата, коментара е по-добър, пък и имаме HD евроспорт.
Не, че нещо ама БНТ са на сетлинни години пред ЕвроСпорт, там са ....... А и по БНТ има и предавания като Олимпиадата с Тереза Маринова, Днес на игрите и Линия Лондон. И в прочем Вера Маринова, работи за БНТ, подобри от нея в ЕвроСпорт има ли?
Както каза Пери ,той е единствения ,от който очаквам нещо повече .. Но все пак е на години , със счупено рамо и още сума травми . Радвам се ,че поне стигна до финала![]()
xaxaxa единствена надежда. Ми националния отбор по художестена гимнастика, Станка Златева и Детелин Далаклиев къде ги забрави..?
Мен лично не ме впечатляват особено, а и веднъж бях хванал Здравей, България! и гостуваше една ясновидка, която каза, че можем да очакваме медал от Йордан Йовчев, и ако не ме лъже паметта беше казала, че не е сигурно за медали от художествената гимнастика.
Всеки с мнението си.)
Аз май гледам плуване най-много..плувците си ги записвам, няма начин иначе...е не всички, разбира се.
Да се отдръпнем от олимпиадата - как върви ваканцията, ходихте ли на море и къде , или къде ще ходите
пс: krisko_krisko раздвижи темата - трябва да сме благодарни
И защо не казахте нищо за Вера Маринова? Нямам нищо против Йовчев, но не виждате ли, че няма шанс. Едва, едва мина на финал с 300 зора, чак пък и медал. 99 % съм сигурен, че Стефка Костадинова е звъняла на съдиите да ги кара да мине Йовчев, че в България щеше да е срам. 5000 предавания по всички ТВ, че ще е за 6 път на олимпиада. Той самия каза, че ако се не беше класирал ....