.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 99
    Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ^ Ти пък откъде знаеш какво харесваме?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Всички сте еднакви!

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Като знаеш, че сме еднакви не се занимавай повече с нас и тва е.
    nigga stole my bike

Мега фен Аватара на Chacho
    Щото кучката е толкова долна, че ще ти подложи крак и без да се усетиш ще си паднеш по нея.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Тоя тип жени са супер повърхностни и явно само такъв тип момчета ходят след тях. За всеки влак си има пътници както се казва

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Аз не ги харесвам.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от filmimilmi Виж мнението
    А тогава ти дай дефиниция. Проследи от къде идва думата като нарицателно. Виж кучка, около която лаят глутница разгонени псета и как после всичките й се изреждат.
    Курва - Лека жена, всички са я минали. Обикновено тъпа и т.нар "кифла".
    Кучка - Жена която ще те омотае в лъжите си, и така с теб още 5-6 пича, и без да разбереш хлътваш здраво по нея. Не се дава на ляво на дясно, знае с кой, как, кога и защо да спи. Обикновено умна и манипулативна.

Т'ва достатъчно ли ти е, или да ти предоставя по-обстоен анализ ?

Edit: Кучка идва от женския род на куче. Същата обидна дума се използва и като кажеш на мъж куче... По същия принцип мога да ти кажа "котка" или "слоница" и да се обидиш... ?
    Последно редактирано от Tyler The Creator : 08-05-2012 на 19:21

Ма то и нюанси ли имало?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Цитирай Първоначално написано от Tyler The Creator Виж мнението
    Курва - Лека жена, всички са я минали. Обикновено тъпа и спряла.
    Кучка - Жена която ще те омотае в лъжите си, и така с теб още 5-6 пича, и без да разбереш хлътваш здраво по нея. Не се дава на ляво на дясно, знае с кой, как, кога и защо да спи. Обикновено умна и манипулативна.

Добре, уважавам твоите представи.

Всичко си е въпрос на вкус- някои харесват кучки, курви.шафрантии, миндили и всякакви производни , други харесват скромните и естествени момичета/жени

Лично аз давам мило и драго за девойче с кестенява коса и кафеви очи другото не е от значение ( е и да може да каже 2 изречения разбира се)

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Въпросът ти не е съвсем правилен, защото по кучки не си падат мъжете, а вирипишковците. Те не са мъже.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от Tyler The Creator Виж мнението
    Курва - Лека жена, всички са я минали. Обикновено тъпа и т.нар "кифла".

Edit: Кучка идва от женския род на куче. Същата обидна дума се използва и като кажеш на мъж куче... По същия принцип мога да ти кажа "котка" или "слоница" и да се обидиш... ?
    Мда, напълно споделям това мнение!

Не всички сме такива !

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от filmimilmi Виж мнението
    Кучка си е = на курва.
    ку̀чка
    мн. ку̀чки, ж.
    1. Женско куче.
    2. Прен. Разг. Лоша, зла жена.
    3. Прен. Пренебр. Развратна жена. Ходи по мъже като кучка.

ку̀рва
    мн. ку̀рви, ж. Жена, която живее развратно.

Авторке, просто прочети книгата "Защо мъжете си падат по кучки". За мен е като чиклит наблюдение върху американското общество, но всеки с мнението си.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на Hilary_
    Обичам тази книга. <3
    Очевидно всеки разбира етикетът "кучка" по различен начин.
    За мен това е жена с достойнство, която на първо място поставя себе си, а след нея е мъжът.
    Тя знае какво иска и как да го получи, тя е директна в исканията си и в същото време е мила.
    Кучката не позволява на никой мъж да я тъпче и третира като нейна собственост. Тя е финансово независима.
    Тя не се старае да се впише в неговите представи, не му угажда, не го следи, не му държи сметка, не му се връзва, не го чака да звънне, не прави компромис със себе си, заради него, не го дондурка, не го обгрижва и задушава, защото е прекалено заета с личния си живот и интереси!
    А към въпроса на авторката .. защото стойностните мъже харесват гореспоменатото описание за една жена.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Hilary
    За мен това е жена с достойнство, която на първо място поставя себе си, а след нея е мъжът.
    Тя знае какво иска и как да го получи, тя е директна в исканията си и в същото време е мила.
    Кучката не позволява на никой мъж да я тъпче и третира като нейна собственост. Тя е финансово независима.
    Тя не се старае да се впише в неговите представи, не му угажда, не го следи, не му държи сметка, не му се връзва, не го чака да звънне, не прави компромис със себе си, заради него, не го дондурка, не го обгрижва и задушава, защото е прекалено заета с личния си живот и интереси!
    Това
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    Обичам тази книга. <3
    А към въпроса на авторката .. защото стойностните мъже харесват гореспоменатото описание за една жена.
    +++

Дори това не е кучката. Ох, с няколко думи. Всеки харесва жената, която знае какво иска, бори се за него. Има мнение по въпроса. Жената със самочувствие. Да има добра кариера и бла бла.
    Жената от коментара на Hilary_ лично за мен е жената образец . Мъжът влиза в интересите на жената все пак. Просто трябва да е комбинативна. Обаче това са добрите страни. Кучката е образец на лошите. Иначе не би била кучка. Поне е такава в мисленето на масата. Филмите имат голям ефект върху него.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Град
    София
    Съжалявам, но образът на еманципирана жена с ясни цели въобще не ми се припокрива с думата кучка. Не и в България. Тук иде реч за разлигавена от мама и тате пикла, която си пише велики статуси във фейсбук, парадира, че можела да има всеки и измисля всевъзможни начини да гаднее с хората не толкова от нужда да го прави, колкото за имидж. Не и пречи да изневерява, защото си вярва, че е незаменима, а книгите за нея са нещо, върху което да си постави огледалцето. Общо взето.

Човек може съвсем спокойно да си постави ясно принципите, да знае какво иска и да има свястна кариера, и самочувствие, без да го прави, стъпвайки по чуждите гърбове.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Шот са яки

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Верно ли

значи за тебе кучка е комплимент така ли? ахахаха

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Съжалявам, но образът на еманципирана жена с ясни цели въобще не ми се припокрива с думата кучка. Не и в България. Тук иде реч за разлигавена от мама и тате пикла, която си пише велики статуси във фейсбук, парадира, че можела да има всеки и измисля всевъзможни начини да гаднее с хората не толкова от нужда да го прави, колкото за имидж. Не и пречи да изневерява, защото си вярва, че е незаменима, а книгите за нея са нещо, върху което да си постави огледалцето. Общо взето.
    this.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Верно ли значи за тебе кучка е комплимент така ли? ахахаха
    Абсолютно да!
    Както вече написах .. всеки с разбиранията си.

Със същия успех мога да дам някакви положителни качества на думата картоф и да се самообявя гордо за картоф. Има нещо, което различава кучката от успялата жена. Пък на книгата й трябва ПР, затова се въртят около този гвоздей.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Christinna Виж мнението
    Защото са лесни, а така е по изгодно.
    Цитирай Първоначално написано от slivergold Виж мнението
    + ,а въпроса защо някои момичета си падат по лоши момчета? Въпрос на вкус знам ли ;д
    Кратко,точно и ясно.Напълно съгласен с това
    И с това:

Човек може съвсем спокойно да си постави ясно принципите, да знае какво иска и да има свястна кариера, и самочувствие, без да го прави, стъпвайки по чуждите гърбове.
    Обичам тази книга. <3
    Изненадан съм.Изобщо не очаквах това мнение от теб.Все ми се струваше че разсъждаваш доста по зряло
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Град
    София
    Съгласявам се напълно с Чачо.

Да си убиец-психопат

От Стела Г. Д.

Хората са мишки, свити в собствените си глави, ужасени от това да бъдат себе си с всичите си перверзни, тайни желания. Аз съм това, което искам да бъда. Правя това, което желая и никой не се осмелява да спори с мен, защото съм властен, силен, думата ми тежи повече от всеки закон, а гласът ми смразява дори най-дръзките. Обожавам да докосвам човешката плът с дланта си в черна ръкавица и да дълбая навътре, навътре до самата кост, която издава красиви, стържещи звуци... Пее в моите ръце. Аз знам какво искам. Получавам всичко, което пожелая. Не се интересувам от ничие мнение. За сметка на това, никой не спори с моето. Загадъчен съм и красив, намирането на жертви за мен е лекота. Те сами идват при мен, вярвайки в топлия ми поглед, чаровната усмивка и не забелязват, а може би просто не желаят да забележат, малката искрица, обещаваща болка и страх, която блести в тъмните ми очи. Имам всичко.

Писала съм това преди няколко години за някакво старо есе. Сега се сетих за него. Човек да му завиди, а? Думичките са голямо нещо. Всичко може да се извърти, както си искаш. И за картофа на Чачо мога да измисля нещо, що не.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Съгласявам се напълно с Чачо.

Да си убиец-психопат

От Стела Г. Д.

Хората са мишки, свити в собствените си глави, ужасени от това да бъдат себе си с всичите си перверзни, тайни желания. Аз съм това, което искам да бъда. Правя това, което желая и никой не се осмелява да спори с мен, защото съм властен, силен, думата ми тежи повече от всеки закон, а гласът ми смразява дори най-дръзките. Обожавам да докосвам човешката плът с дланта си в черна ръкавица и да дълбая навътре, навътре до самата кост, която издава красиви, стържещи звуци... Пее в моите ръце. Аз знам какво искам. Получавам всичко, което пожелая. Не се интересувам от ничие мнение. За сметка на това, никой не спори с моето. Загадъчен съм и красив, намирането на жертви за мен е лекота. Те сами идват при мен, вярвайки в топлия ми поглед, чаровната усмивка и не забелязват, а може би просто не желаят да забележат, малката искрица, обещаваща болка и страх, която блести в тъмните ми очи. Имам всичко.

Писала съм това преди няколко години за някакво старо есе. Сега се сетих за него. Човек да му завиди, а? Думичките са голямо нещо. Всичко може да се извърти, както си искаш. И за картофа на Чачо мога да измисля нещо, що не.
    Замислял съм се над това преди време.Светът не е само бял или само черен.Той е сив и всичко зависи от гледната точка,която може да е доста изкушаващо обяснена и преживяванията на даден човек.Но дори и да си от най-разбиращите и стремящи се да се поставят на чуждото място хора все пак си има някакви граници.По всяка вероятност и педофилите и човекоядците намират красотата на нещата в това,което правят.Вегетарианците пък си мислят същото за тези дето ядем месо.В общи линии границите се размиват и всеки сам може да вярва в каквото му изглежда най примамливо.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си