.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 84
    Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Hmm...interesting.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от MrCreeper Виж мнението
    Няма котка, има котка

Няма гъз*, има гъз**
    Какво ли би си помислила котката на Шрьодингер...
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Супер фен Аватара на MrCreeper
    Жива котка, мъртва котка
    жива котка, мъртва котка

Котка мутант която е хем жива хем мъртва
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

мя

яу

я

м
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Цитирай Първоначално написано от MrCreeper Виж мнението
    Ами аз уча в НПМГ, и синът на госпожата ми по математика (сега завърши 8ми клас със 5.20 по математика) отиде в Тайван на олимпиада, като на негово място можеше да отидат много по-умни и по-добре подготвени хора.
    Е то вие софианчетата сте връзкарчета, затова... СМГ и НПМГ пък най-големите, след 5-ти клас само тях пробутваха по първите места на републиканските...

107мо, 125то и СМГ имат най-голям брой математици които пускат след 7ми клас, след това стават НПМГ и СМГ
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Абе де да знам, ама моя опит това показва
    Средното ми образование няма нищо общо със София и околията, така че не мога да кажа как се случват нещата... Ама знам, че имат в СМГ около 20 часа математика на седмица xD

20 баш не са, освен ако не включим сиповете, но и в НПМГ не е по-различно. Което от една страна е адски гадно, защото ни ограничава Информатиката и ИТто
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

В Софията нямате ли специалности, че даже и отделна гимназия за ИТ/Информатика ?

Отделни гимназии за ИТ/Информатика НЕ.
    В НПМГ има 2 паралелки свързани с информатиката.
    Математика, Информатика и АЕ
    или
    Математика, Информатика и НЕ

Имаше големи спорове между информатиците и математиците, но Информатиците "спечелиха" и от догодина ще имаме повече часове Информатика + СИП
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Абе ддз, в някои МГ-та уж дето присъства "информатика" в имената им, учат някакви глупости и офис пакети - "Информационни Технологии", дето си е направо тъжно...

ИТто е допълнително, там ако ходиш на сип, мила да ти е майчицата.
    Много ги тормозят проекти, програми, сайтове.
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Зададох тоя въпрос на сестра ми.
    Тя: Много добре знаеш, че то е прозрачно...

FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Град
    Beyond reality
    Предпочитам да ме тормозят с проекти и програми ,и сайте,както и правят,отколкото да ги имам тея 4 часа физика на седмица...
    ще превъртя играта,много ми е трудна тая гадост...
    за сметка на тва 6 часа ИТ
    6 часа информатика
    maDamn

Аз имах предвид, че вместо информатика ( a.k.a. ПРОГРАМИРАНЕ ) ги занимават с подобни глупости - проекти, презентации, анимацийки... :/

Град
    Beyond reality
    Е то с аси отделни предмети, в ИТ-то се с тва тряя ни занимават.
    По информатика си цъкаме c++ и ПаскалЯ,много беше смотан този паскал,амапоне има няква основа
    maDamn

СИ пус пус му е майката!
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от StringTheoryPracticist Виж мнението
    Искам и аз да участвам, искам и аз да участвам!!!

Струнната теория е теория в квантовата физика, която постулира съществуването на 0-измерни "струни", вероятно с Размера на Планк. Според нея, измеренията са 10 или 11. Разстоянието на Планк е хипотетичното възможно най-малко съществуващо разстояние, което не може да се раздели на две малки - според хипотезата, че пространството във Вселената НЕ може да се дели непрекъснато до безкрай, а се стига до момент, в който достигаме най-малките възможни частици.
    На всичкото отгоре струните се разхождат по мембрани, на които викаме брани. Парадоксът на теорията е, че казваме струни, а не ги съкращаваме на уни. :/
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от StringTheoryPracticist Виж мнението
    Искам и аз да участвам, искам и аз да участвам!!!

Струнната теория е теория в квантовата физика, която постулира съществуването на 0-измерни "струни", вероятно с Размера на Планк. Според нея, измеренията са 10 или 11. Разстоянието на Планк е хипотетичното възможно най-малко съществуващо разстояние, което не може да се раздели на две малки - според хипотезата, че пространството във Вселената НЕ може да се дели непрекъснато до безкрай, а се стига до момент, в който достигаме най-малките възможни частици.
    Ти + коментарът на Чачо, над мен, все едно ми говорите за обертоновете в музиката... :/
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Ти + коментара на Чачо, над мен, все едно ми говорите за обертоновете в музиката... :/
    От там са си взели идеите. Всъщност има една секта на музиканти, които свирят на органи, правят оргии и тичат в 27-километрови подземни тунели, кланят се на мусаката, чоплят семки неубезпокоявани и ни пишат учебниците по физика. В обществото крият истинските си самоличности, откъдето се е появил мотивът в киното и литературата (първо в музиката).
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    От там са си взели идеите. Всъщност има една секта на музиканти, които свирят на органи, правят оргии и тичат в 27-километрови подземни тунели, кланят се на мусаката, чоплят семки неубезпокоявани и ни пишат учебниците по физика. В обществото крият истинските си самоличности, откъдето се е появил мотивът в киното и литературата (първо в музиката).
    Знам от къде какво е взето. Чайковски е бил гей.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Знам от къде какво е взето. Чайковски е бил гей.
    Така те карат да си мислиш само. Предават ти фалшиво инфо по торзионните полета.

Град
    Така те карат да си мислиш само. Предават ти фалшиво инфо по торзионните полета.
    `нез тунели, ако имат водна пързалка, идвам да се пързалям...

Тва е грешна нагласа за живота. Винаги търси първо водната пързалка, а след това тунел към нея.

Град
    Тва е грешна нагласа за живота. Винаги търси първо водната пързалка, а след това тунел към нея.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си