- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Тема за хора с мозък: Въпрос?
Жива котка, мъртва котка
жива котка, мъртва котка
Котка мутант която е хем жива хем мъртва
Don't hate the hacker,
hate the code!
мя
яу
я
м
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
107мо, 125то и СМГ имат най-голям брой математици които пускат след 7ми клас, след това стават НПМГ и СМГ
Don't hate the hacker,
hate the code!
Абе де да знам, ама моя опит това показва
Средното ми образование няма нищо общо със София и околията, така че не мога да кажа как се случват нещата... Ама знам, че имат в СМГ около 20 часа математика на седмица xD
20 баш не са, освен ако не включим сиповете, но и в НПМГ не е по-различно. Което от една страна е адски гадно, защото ни ограничава Информатиката и ИТто
Don't hate the hacker,
hate the code!
В Софията нямате ли специалности, че даже и отделна гимназия за ИТ/Информатика ?
Отделни гимназии за ИТ/Информатика НЕ.
В НПМГ има 2 паралелки свързани с информатиката.
Математика, Информатика и АЕ
или
Математика, Информатика и НЕ
Имаше големи спорове между информатиците и математиците, но Информатиците "спечелиха" и от догодина ще имаме повече часове Информатика + СИП
Don't hate the hacker,
hate the code!
Абе ддз, в някои МГ-та уж дето присъства "информатика" в имената им, учат някакви глупости и офис пакети - "Информационни Технологии", дето си е направо тъжно...
ИТто е допълнително, там ако ходиш на сип, мила да ти е майчицата.
Много ги тормозят проекти, програми, сайтове.
Don't hate the hacker,
hate the code!
Зададох тоя въпрос на сестра ми.
Тя: Много добре знаеш, че то е прозрачно...
![]()
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Предпочитам да ме тормозят с проекти и програми ,и сайте,както и правят,отколкото да ги имам тея 4 часа физика на седмица...
ще превъртя играта,много ми е трудна тая гадост...
за сметка на тва 6 часа ИТ
6 часа информатика
![]()
maDamn
Аз имах предвид, че вместо информатика ( a.k.a. ПРОГРАМИРАНЕ ) ги занимават с подобни глупости - проекти, презентации, анимацийки... :/
Е то с аси отделни предмети, в ИТ-то се с тва тряя ни занимават.
По информатика си цъкаме c++ и ПаскалЯ,много беше смотан този паскал,амапоне има няква основа![]()
maDamn
СИ пус пус му е майката!
Don't hate the hacker,
hate the code!
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
От там са си взели идеите. Всъщност има една секта на музиканти, които свирят на органи, правят оргии и тичат в 27-километрови подземни тунели, кланят се на мусаката, чоплят семки неубезпокоявани и ни пишат учебниците по физика. В обществото крият истинските си самоличности, откъдето се е появил мотивът в киното и литературата (първо в музиката).
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Тва е грешна нагласа за живота. Винаги търси първо водната пързалка, а след това тунел към нея.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.