.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 99

Hybrid View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Christinna Виж мнението
    Защото са лесни, а така е по изгодно.
    Цитирай Първоначално написано от slivergold Виж мнението
    + ,а въпроса защо някои момичета си падат по лоши момчета? Въпрос на вкус знам ли ;д
    Кратко,точно и ясно.Напълно съгласен с това
    И с това:
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Съжалявам, но образът на еманципирана жена с ясни цели въобще не ми се припокрива с думата кучка. Не и в България. Тук иде реч за разлигавена от мама и тате пикла, която си пише велики статуси във фейсбук, парадира, че можела да има всеки и измисля всевъзможни начини да гаднее с хората не толкова от нужда да го прави, колкото за имидж. Не и пречи да изневерява, защото си вярва, че е незаменима, а книгите за нея са нещо, върху което да си постави огледалцето. Общо взето.

Човек може съвсем спокойно да си постави ясно принципите, да знае какво иска и да има свястна кариера, и самочувствие, без да го прави, стъпвайки по чуждите гърбове.
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    Обичам тази книга. <3
    Очевидно всеки разбира етикетът "кучка" по различен начин.
    За мен това е жена с достойнство, която на първо място поставя себе си, а след нея е мъжът.
    Тя знае какво иска и как да го получи, тя е директна в исканията си и в същото време е мила.
    Кучката не позволява на никой мъж да я тъпче и третира като нейна собственост. Тя е финансово независима.
    Тя не се старае да се впише в неговите представи, не му угажда, не го следи, не му държи сметка, не му се връзва, не го чака да звънне, не прави компромис със себе си, заради него, не го дондурка, не го обгрижва и задушава, защото е прекалено заета с личния си живот и интереси!
    А към въпроса на авторката .. защото стойностните мъже харесват гореспоменатото описание за една жена.
    Изненадан съм.Изобщо не очаквах това мнение от теб.Все ми се струваше че разсъждаваш доста по зряло
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Изненадан съм.Изобщо не очаквах това мнение от теб.Все ми се струваше че разсъждаваш доста по зряло
    Нейните разсъждения никога не са били зрели, това само го потвърди.

Както и да е, не смятах да чета темата, камо ли да пиша в нея, но така и така вече съм тук. Никое момче не би харесало "кучка" в пълния смисъл на думата. И авторе, една жена може да има много различни "слоеве", както се изрази Сиси, без да е кучка. Истинската, зряла жена може да бъде спретната, красива и елегантна за обществото, гонейки своите цели, добра домакиня вкъщи, грижовна майка след време и мръсница в леглото. И всичко това наведнъж. Кучката не е това, тя просто е гадна, невъзпитана селянка, или по - скоро възпитана само и единствено да ламти за пари, без чувства.

Имаш много още да учиш за жените и тяхното поведение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си