- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли гинекологът да разбере?
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
1) няма да разбере и 2) Майка ти да не гледа, докато те преглеждат??? Ако си знае работата, не би трябвало да изпява нищо от това, което си му споделила, на никого.
always late but worth the wait!
И после ми кажете, че не трябва да се говори за секс в училище. Яко тъпи са тия подрастващите (не се правя на много голяма или нещо, но никога не съм се излагала да задавам такива прости въпроси и дори да споря, че като са ме чукали отзад "все още съм девствена" )
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Първо:В днешно време имате много странни разбирания за девственост.Това не е само състояние,в което имаш запечатана ципа отдолу.Девствеността е синоним на непорочност и чистота.Дали е еднакво да наречеш с понятието "девственица" момиче,недокосвало и невиждало пенис,с такова,използвало го орално и анално? Не мисля...
Второ(по темата):Не,няма как да разбере.За пред мама и гинеколога си девствена,ама пред съвестта си...едва ли.![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
He..
тъжно е, наистина![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Не, няма как да разбере. Не се разширява, не става двойно по - голяма след като акта приключи.
И да, не си девствена. Водиш се девствена до момента, в който почнеш да водиш полов живот. А ти си почнала с аналния секс - това, че все още си имаш девствена ципа не означава, че си.
Днес мина всичко добре с изключение на това,когато ме попита дали съм имала някакви полови контакти.Малко се филмирах ама всичко е ок и аз съм ок!А и благодаря ,че предварително ме успокоихте с мненията си!
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Значи аналния секс не е полов контакт, така ли?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Еми контакт е ,но ако бях му казала ,щеше да каже на майка ми после.След прегледа я извика вътре да каже и на нея,защото като съм нямала все още 14 и съм се водела малолетна.
Да не пиша друга тема да питам като съм вече на 14 задължително ли е на гинекологичните прегледи да ме придружава родител или вече може и сама?И след като съм на 14 гинеколога може ли да каже нещо на наишите?
Гледам че отговаряте тук. Та да попитам чрез квантова диагностика може ли да се разбере дали едно момиче е девствено.
![]()
Цветослав Радков
![]()
И ако отговори ДА на поставения въпрос, онзи ще я качи на магарето!
Щруд, ти като медицинско лице би трябвало да ги съобразяваш тия работи вече.
До 18 с мама или тате! В противен случай /ако след този ми пост/ тръгнете да ме оборвате, значи правите мръсно на джипитата си и не заслужавате услуги и отстъпки, щото може да изядете хляба на тези хора!
Последно редактирано от kalpazanka : 08-08-2012 на 08:33
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ами просто е неинформирана, ако знаеше как седят нямаше да пита. Все пак е на 14, малка е, не разбира.
Най-хубавото от цялата ситуация и от нещата, които научавам за днешната младеж е, че са доста поучителни и ме карат да се замисля над доста неща. На 14 години не знае къде се намира, пък анален тръгнала да прави.. Абе , ей, момиче, осъзнай се!
Само фактът, че ви е страх мама да не разбере е достатъчно показателен, че не сте дорасли за секс. Защо го бързате?
Не знам тва е женска тема ,дамите да казват.
Иначе еваларка на няма и 14 вече с опит в гъзния секс
Вива канари...!!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
По какъв начин да разбире че сам правила анален секс????