- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- обратен ефект
та така вапроса ми е има ли обратен ефект ако ходя всеки ден на фитнес,ходя с 1 приятел които е нацепен супер много обаче това за обратния ефект ме притеснява на 15 години сум![]()
По-добре не ходи всеки ден така няма да можеш да се възтановяваш = няма растеж на мускулите![]()
Азис - Хоп [music]
Наркомани по-добре да не дават съвети по колко пъти да ходи![]()
Така..Само по въпроса разбирам,че си нямаш представа от хранителен режим,следователно ходи 3-4 пъти в седмицата ,защото няма да се възстановиш 100% освен ако не тренираш като жена
Нарича се "катаболен ефект". Както казаха по - нагоре, ако нямаш представа за хранителен режим, по - добре не ходи всеки ден.
"Обратен ефект" е името на една група и така ми стана странно като го прочетох в секцията спорт(малко спам,ама без това не може да мине една тема)
и кво от това/ Кво общо има това Що само при мен не минават такива жени да ме засрамят![]()
Явно тренираш здраво, а не като голяма част от младежите..
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Имаше една мацка дето помпаше 50-60 кила от лежанка. Имам и разни приятелки, дето си помпат по 70-100 лицеви от раз.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Една мацка две мацки.. Случаите явно са единични,а и не се говореше само за сила или издръжливост. Мен главно ме интересува как съчетават много здрави тренировки с много упорито и здраво хранене чрез експериментиране и себеопознаване,броят се на пръсти в цяла б-я подобни случаи![]()
^Аз ям повече от братовчед ми, който учи в спортно училище и на ден има по няколко часа тренировки.
В една ямболска зала, някаква мадама правеше тяга с 120 и не можех да и се нарадвам..
Браво на момичето ,в една ямболска ,една мадама ..На кво лт е
Ми бях на гости, та решиха да се направят на корави, ама тая ги засрами якоо.. Около 65-70 кг., абе готина беше, имаше си месце.. xDd
Все пак има девойки, които тренират яко.. Истината е че повечето са в залата да припкат на пътечката и да го напишат във фейсбук, но има такива, които правят по-сериозни упражнения (раменни преси, мъртва тяга, клекове с тежест, лежанка).
Има и такива със спортни амбиции дето вдигат тежко и зобат яко)
максимален разтеж можеш без стероиди да постигнеш за 3-4 часа седмично, аз така правех
мм не знам как приличат ,някои се видоизменят кат' прекалят със зоба,на други не им се отразява толкова като го въртят циклично,а не целогодишно..
Не знам, ама съм била покрай хора, които зобат и аромата е неописуем, дори след баня.. хахахах
Ами махни си главата от там тогава![]()
![]()
![]()