- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бедни и Богати
Добре,защо мислиш,че колкото по-скъпа е една дреха или обувка,толкова по качествена е тя?Истината е,че някои неща са по-скъпи,просто защото пише някоя марка на тях.Например : Миналата година си купих дънки Miss60 и дънки от магазина с/у нас,които не са никаква марка.Едните струва 210 лева,а другите - 10.Едните в момента имат огромна дупка м/у краката,а другите - не са мръднали.Във магазините на New Yorker тениските са около 20-30 лева,тук в Пазарджик ги има абсолютно същите за 5 лева.И защо?-Защото на етикета има различен надпис..
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
първо имаш адски бедна представа какво е фотомодел явно съдейки по глупавото ти изказване и 2ро защо мислиш че нямам стил за обличане определено имам вкус и съм в крак с модните тенденций чета доста списания за мода и така нататък но иначе нямам вкус на обличане моля те адски смешно е ама иначе после аз си избивам комплексите![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Когато прочетох това ми се искаше да си тръшна лаптопа в земята преди да съм успяла да ти кажа колко тъпо парче си... както и да е радвам се че се сдържахМожеш ли да ми кажеш кой ти е казал че имаш вкус а? Това ,че четеш модни списания далеч не значи,че се обличаш добре
ох защо си губя времето да ти обяснявам колко малоумна изглеждаш..
П.П Много си тъпа (без извинение)
Първоначално написано от amk933
Изскрено ме разсмя миличкаАз парички си имам..ти не се безпокой ,но все пак благодаря ти *поклон до земята в знак на уважение* Аз пари искарани от снимки (явно така викат вече на качественото фелацио не искам )
П.П От днес ти си моят моден идол ..щом по твойте думи имаш толкова добър вкус
П.П 2 Даааа..адски ти завиждам
П.П3 Извинявам се на druzilla,за леко грубото ми държание преди малко![]()
1-во На какъв език трябва да ти обясня,че аз възможности имам
2-ро Не знаех,че Варна е село..благодаря ти,че ме светна ..искренно съм ти благодарна
3-то щом казваш,че съм компексирана..тва си е лично твое право да си изразиш тъпото мнение..не мога да ти го отнема
и 4-то повярвай ми имам маалко повече представа за нещата от живота от теб![]()
Хах радвам сетова ми е една от любимите теми за спор :Д разбирасе след тва да обяснявам да тъпи,безмозъчни кифли,който си мислят,че имат свой собствен стил,а всъщност се обличат като всяка втора путка с татус на кръста и обичка на пъпчето (образно казано) как стоят нещата :Д
И отново се извинявам ако съм те обидила :п
Права сиабе то сапунки ,сапунки ма то писва..как да обясниш на подобно невъзприемчиво същество че изглежда смешно.. :Д
ем виж си ЛС ,че тука в чат го превърнахме :Д
Последно редактирано от Frankie Wildе : 08-12-2012 на 00:42
Абсолютно вярно е, че "По дрехите посрещат, по ума изпращат." Алекс (или там каквато си) , ти си жив пример, че въпреки парите (които не е доказано, че имаш, но в случая няма значение, защото говорим за подобни хора, които срещаме всеки ден) си невъобразимо плиткоумна.Вместо да претендираш с фотомоделска кариера (
) се научи да гледаш малко по-далече от носа си.
П.С - Щом имаш пари, моля те, вземи и си купи някакъв учебник по български, че положението е трагично. Ето един наистина добър начин да се охарчиш. Спокойно, в мола също има книжарници.
Thank you for your attention!
Последно редактирано от Colouring : 08-12-2012 на 08:19
О, форумна война.![]()
Голяма гордост е мама и тати да харчат парички по теб. Мхм. Като започнете сами да си изкарвате парите, тогава говорете за финансовото си положение. Сегашното ви не е никакво без значение кой колко пари ви е дал да си вземет парцалки.
ПП. За изказването "кой знае кой ги е носил" за дрехите втора ръка: Като отидеш в такъв магазин, си купуваш най-запазените неща. Обикновено са били неподходящ подарък за някого или не си е паснал размера, или по някаква причина не са се харесали в тях. Има неща, които си личи, че ако са носени въобще, е било 3 пъти на кръст. Моя позната от Америка редовно си купува маркови дрехи в България и като иде там, заради гадния живот, качва бая килограми, та ми ги праща, защото не и стават. Носила ги е не повече от 4-5 пъти. Пък и в хубавите нормални семейства, съществуват понятия като пералня и химическо чистене. Изненада. Като започнете да дрънкате глупости за потните цигани и за свалените дрехи от трупове ми иде да се смея на глас. Направо прелива от логика твърдението, че някой е погребал мъртвец с розово потниче на H&M или карирана "ученическа" поличка.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Как така не издържат?Аз имам дънки,които струват 23 лв,и вече ги нося около година и им няма нищо като нови са.
По темата:С 100 лв в Димитровград на пазара ще се облека за цяла година.Не разбирам защо така се делят на бедни и богати,но и на днешното поколение никакво възпитание не им дават.
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Алекс,здраво си се филмирала,мила![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(rofl)
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
В случея дали дънките струват 23 лева или 123 лв. няма абсолютно никакво значениеВажно е една дреха да е съобразена с фигурата ти, цвета ,материята и тн. Ако някой има възможност да се облича с по-скъпи дрехи си е негова работа
. Но изказването,че ако обувките са под 100 лева щели да и миришат краката ме уби :Д то е ясно че ботуши примерно не е хубаво да се копуват от искуствена кожа ,но това е съвсем различно от смешното изказване за цената. Изкуствената кожа пропуска вода не топли и ред др. Но принципно цената не е определяща. Аз имам и доста скъпи дрехи имам и блузи от по 10-20 лева от разни намаления. Еми пазя си нещата и нищо им няма и на евтините и на скъпите. Обаче ако човек няма вкус..какво значение има за какви пари е облечен?! Има момичета който са облечени от горе до долу с маркови дрехи но нито цветово са съчетани,нито като материи,нито нищо...
Изключително си ограничена моето момиче. Това че ти не разпознаваш обувките от естествена кожа и т.н. си е лично твой проблем. Лично аз мога да ти кажа че поради проблеми с краката нося предимно обувки на лакоста, просто се случи те да ми пасват най-добре на крака. Та специално за тях ще ти кажа че те не правят обувки от изкуствена кожа, а аз за обувки повече от 100-150 лв не давам, сама си направи сметката и стигни до заключението какви глупости говориш. Има чудесни обувки и обикновено цената им варира в диапазона 50-80 лв ( естествена кожа, набук или велур ) Това до колко ще ти меришат краката няма никакво отношение към цената на обувката, а от това от какво е направена. Съвсем отделен е момента, че повечето парцалки които си купувате от тук за по 100+лв броя, са далеч от това да са оригинални, но понеже болшинството от вас изобщо не разбират от качествена стока и след като на етикета има да речем Ferre или Armani и струва X лв значи сте много вървежни и носите много качествени стоки.
И за какво материално положение ми говориш ти ? Може вашите да са заможни, ти си нищо друго освен лапе дето получава на готово пари и не знае как се изкарват. И не ми говори, че работиш като модел и си изкарваш пари, за да не се смея.
По принцип си личи - материя на плата, кройка, дали има и други такива със същите тениски и т.н.
Личи си. Високият стандарт на живот си личи.
Това НЕ определя хората. Има пълни селяни, червиви с пари, има и готини хора, обратното важи и за хората с не чак толкова големи финансови възможности и така.
Но никой не трябва да се чувства неудобно от това, което е. Всичко останало са комплекси и оправдания, неоснователно самочувствие (било ниско или високо).
За съжаление сме в такова общество, та е едва ли не важно да си красиво облечен и много хора изпитват притеснения от социалния си статус, от дрехите си и т.н. А това не е нормално.
edit: Мнението на Лъчо - напълно съгласна с него![]()
Последно редактирано от jghgh : 08-12-2012 на 12:18
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride