Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
можеше да претендираш за това ако не беше последовател на една от човешките(666) религии, а именно сатанизма, по-фрапираща човешка(666) религия от сатанизма едва ли има, не казвам че досега християнството е било напълно чисто, но вие сте си малко или много братя по вяра с нечистите вярващи, защото вие сатанистите сте нечисти в вярата, и онези останалите също, така че, при теб по-скоро се получава това: "крадеца вика: "дръжте крадеца""
Глупости, ти какво си мислиш че имам някаква догма, че жертвам малки котенца на кървав олтар, че се моля на Сатаната ли ? Хахаха. Сатаната изобщо не съществува, аз нямам никакви идеали, никакъв строг морален кодекс, не почитам и не приемам никой за мой Бог, водач, учител и т.н Не подражавам и не имитирам. Тези глупости които говоря през повечето време тук са атеистични ебавки. Истината е че повечето атеисти не остават по назад от религиозните. И те си имат идоли, образи, свещенни книги, догми и абсолютни истини. При мен такива неща няма. А Сатанизма ако беше си направил труда да попрочетеш малко, ще видиш че е просто формално име, не култ или религия. Сатанизмът е свободен за интерпретация и значи за всеки сатанист различно нещо. Там няма богове, идоли, религиозни водачи, морални догми и т.н. глупости. Пък и това че съм сатанист е просто формалност от която веднага може да се отрека, за мен това не е нещо толкова важно или определящо. Естествено има и много сатанисти които си имат богове, култове, догми и т.н. но аз не съм от тях.