- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво правите по цял ден?
Ставам рано, пия кафе и пуша, после на компютъра или чета книга. Следобед започвам да се оправям и после излизам. Кафета, разходки, на Витоша някой път.. и така.
Ставам към обяд,закусвам,извеждам кучето,прибирам се сядам на компютъра,към 8 най-после си дигам задника от компютъра и излизам с приятелки.Прибирам се,къпя се,лягам в леглото и се ровя в нета до към 3 през нощта.Казано на кратко - скучая по цял ден![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Спортувам (плуване и тенис), излизам (плаж, разходки, кафета, дискотеки), почивам си, чета, седя на фейсбук ..
Наранявай ме докрай,
да боли до сутринта,
към горещите места
да те водя ли сама ?
Ставам в 10:00h, гледам малки сладки лъжкини, закусвам, играя на компа, чета малко и после излизам ;д
Охх, едно еднообразие е това лято.Почти всеки ден ставам на обяд, седя на компютъра, гледам филми, чета.После към 7, когато най-накрая времето стане по-нормално, отивам да тичам по парка или на стадиона и след това излизам по улицата или навънка.От време на време на басейн и добре че сме близо до Гърция, та почти всяка седмица ходим до морето за по един ден.
Ами ставам към 13.30, закусвам, седя на лаптопа (понякога ходя на плаж), към 18.30-19.00 излизам с приятели,после тренирам (нз защо го правя толкова късно), и пак сядам на лаптопа и към 3-4 заспивам!Имам много гаден режим ама ми е много трудно да го променя :/
Еми ставам към два закусвам ,седя на компа гледам нещо , след това към 7 отивам навън , прибирам се и седя на лаптопа и, към 3-4 заспивам.
Ставам в 10-11 часа-закусвам и си оправям леглото след това влизам в нета. Уговарям се с тайфата-в 14:00 отивам до другата ни къща за да си видя котето <3 след това се събираме и така до: 21:00 -22:00 като се прибера влизам директно в банята взимам един хубав душ и сядам да вечерям след това сядам до 01:00 02:00 на лаптопа и си лягам![]()
МАЛЪК ГАДЕН СПАМ :
Лелее замислих се: доста заседнал начин на живот водим![]()
П.С. съжалявам за спама,но не се стърпях![]()
Еднообразно- Ставам, закусвам, тренирам, тъпея до вечерта, излизам...
Ставам сядам на компа разбирам се с гаджето след това ставам чиста ако е нужно оправям се и излизам забавлявам се с моето момче прибирам се ям и сядам на компа ;д
Сутрин ставам към 10:30 и първата работа ми е да пусна лаптопа и кафе машината да загрее, отивам измивам се (зъби,мъби пълна програма),правя си кафе и закуска и си сядам пред Facebook-a и форумите до към 12:30 - 13:00 . След това излизам на вън. . Прибирам се към 15:30 ако съм гладен обядвам, сядам пак пред лаптопа и до към 19:00 . Отивам да се къпя и излизам по центара до към 00:00 - 01:00 , зависи от настроението и от тъпотията на вън... като се прибера ,вечерям сядам пак на лаптопа Facebook , форумите и към 2-3 часа лягам. Ако си харесам някой филм гледам ако не заминавам на ..... (заспивам :Д )
Ау, големи безделници :P, защо не се подмладя с 6-7 години и аз.
Ами...през лятото..денят ми минава в игране, четене на книги и решаване на задачи!! А,когато съм на училище,денят ми минава в учене
-първа или втора смяна... после се прибирам вкъщи,уча и така минава денят ми..в тотално учене..
![]()
Ставам в 10. Гледам по Бтв малки сладки лъжкини. Оправям се и закусвам. Сядам на малко на компа. После отивам или на плаж или на басейн. Вися там 3-4 часа. Връщам се вкъщи..Къпя се, ям, разчиствам си малко стаята, гледам ТВ, приказвам по телефона.. понякога вечер отивам към Слънчев бряг и Несебър.. ии си лягам към 1-2![]()
Ставам в 9-10 , закусвам ,играя на компа до обяд , играя пак на компа , към 4ч излизам да играя на карти до 8 некаде. Вечерям . Излизам в 9 до 10 по тъмниците играеме в една детска градина на криеница бърбориме си . Понякога хода на басейн от 12 до 6 вечерта и така ама вече лятото мина а и малко омръзна!
Ето ви моя застоял живот ставам към 11:00 ям неям влизам в феиса, скаип, някоя песен пускам стане 13.00 след това до към 16:00,17:00 или филм или се чудя ко да прая в тая жега на обед обикновенно музика, след това тренирам малко в нас и излизам САМ да карам колело скука да ама като приятелите ти са предатели... Сам приятелката на 100км ;( и прибирам се музика вечерям и към 23:00 аиде лека нощ![]()
Хода на тренировка....телевизия...ко пютър...приатели ..през другото време скучая![]()
אויב איך מאַך אַווערטאַד
Ставам към 12-1,сядам на компа, към 14:00-15:00 закусвам и гледам филм или нещо се мотам из нас,към 18:00-19:00 излизам на вън,прибирам се към 22:00-23:00 вечерям ако съм гладна,гледам твлевизия и след това седя на компа и заспивам към 4-5-6.. различно.
If you had one last:
-...dream...Would you let me get in?
-...breath...Would you share it with me?
-...kiss...Would you give me?
-...wish...Would you spend it for me?
-...word...Would you say it to me?
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥