.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Любовни проблеми

iskam da spodelq problema si i molq za sudeistvie ili suveti v4era be6e nai hybaviq den v jivota mi taka go 4uvstvah vidqh se s edin priqtel (ne gadje) s kogoto ne se bqhme vijdali blizo 6-7 godini 6tom me pozna toi vednaga mi se nahvurli i se zaradva acki mnogo zapochna kude be6e tolkova vrememe ne se obajda6... ne me tursi66 no prosto togva zapochnahme uchili6te i nqma6e kak da poddurjame vruzka vseki s zadachite si i taka se poluchi toi super mnogo se radva6e da me vidi poznavame se ot rodilnoto leglo do leglo v detskata gradina zaedno maikite ni sa bili sauchenichki i vseki den na gosti kafeta znaem si rodite izoob6to toi mi be6e kato brat i kogato izlqzohme toi me pregru6ta6e i celuva6e postoqnno i dvamata bqhme tolkova radostni i napravo ne znaehme kude sme az zapochnah super mnogo da go haresvam poprincip go obicham super super mngoo i mnoo go uvajavam ne moa bez nego kogato me gu6ne prosto nqam nujda ot ni6to drugoo i vecherta ima6e edin kupon v fr otidohme piinahme malko poveche i toi zapochnahme da si govorime za detstvoto za jivota lubov si4ko i prosto imah 4uvstvoto 4e tova e choveka 4e ne iskam da se otdelqm poveche ot nego vupreki 4e sum samo na 15 prosto ni6to drugo ne mi trqbva6e i toi zapochna s leki nameci da zapitva dali e stanal po hubav po simpatichen govorihme si za uchili6te postoqnno me celuva6e i mi govore6e mili ne6ta i ega sam mnogo oburkana az mnogo go obicham mnogo i si mislq 4e ako sme zaedno tova 6te e zavinagi razbira se toi postoqnno povtarq6e 4e me obicha 100 pati poveche otkolkoto az nego no sum oburkana mnogo go obicham daje kogato ne e do men mi lipsva no neznam kakvo da pravq az sam malko sramejliva predpochitam po lesno mi e da skocha da go pregurna i da go naceluvam otkolkoto da govorq s nego a i toi nqma zadrujki kudeto i da otidem me predstavq na priqtelite si i vuob6te ne se sramuva no neznam kakvo da pravq sega ii drugoto koeto me pritesnqva (no ne mi e pokazval do sega) obiknoveto na tazi vuzdrast momchetata mislqt za sex (ne mi e predlagal) no mislq 4e kogato lubovta e tolkova silna (pozavame se ot 15 godini) 6te trqbva da mu pusna no neznam toi kak misli dali 6te idurji pone sled 2 godini minumum da e za6toto vse pak momche e (kolkoto men e) ii neznam kak 6te prieme ako mu kaja 4e nqma kak da mu psuna do 2 godini ii zatova su6to sum oburkana spored men na 15 da pravi6 sex e otkacheno organite ne sa razviti kaji re4i sme si deca vse o6te az sam razumna no mnogo mnogo go obicham molq vi daite suvet kak da postupq toi vinagi me izslu6va i proqvqva interes kum mnenieto mi i go ovajava molq vi daite suvet oburkana sum

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    • Какъв ти е проблема, по - точно?
    Че лично аз , може да се каже, че нищо не схванах. О'кей, приятели сте си от дълго време, но това в никакъв случай не означава, че те обича, както ти него. Т.е. повече от приятели. Ако си решена да действаш, то нека е с намеци, за да видиш каква ще е реакцията му.

• Секса.
    Като стигнете до там, ще се разбере. Прави го, когато си готова. Ако те обича истински, не би имал нещо против да те чака, въпреки че е доста това време. Но ти си решаваш.

• Edit: Пиши на кирилица.
    Според правилата на форума, тук не се пише на шльокавица.

Той постоянно ми повтаря че ме обича и целувки по устата и то толккова страстно едва ли ще правя с всеки мой фр ( имам предвид обикновени приятели) незнам как ще приеме това нямам намерение да правя секс още на 15 а ме е срам да говоря за това с него намци постоянно и от мен и от него ...

притеснявам се да не помисли че не го харесвам ако случайно ми предложи секс и му откажа обичам го

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Тук се пише на кирилица.

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Ако те обича истински, не би имал нещо против да те чака, въпреки че е доста това време.
    Глупости.

Авторке, не разбирам къде ти е проблема. Харесвате се, излизате, дори се държите така все едно сте заедно. Дотук супер. Не разбирам какво те плаши и какъв съвет искаш?
    На 15 органите ти са добре развити, не се притеснявай. Какво означава "трябва да му пусна"? Няма нищо трябващо в секса. Ако искаш да спиш с него - добре, спи с него. Ако не искаш - недей. Много е просто.
    Другото което е - ако момчето наистина е с всичкия си няма да те търпи две години, защото видиш ли си си втълпила да го направиш точно на 17-18 годишна възраст. Защо ли? Защото ще му обясняваш колко много го обичаш и колко много доверие му имаш, но няма да искаш да спиш с него. Това автоматично ще доведе до проблеми. И ако сега на него не му пука за това, след няколко месеца картинката ще е коренно различна.
    Това не означава че те карам да правиш секс. Но сериозна връзка без секс не съществува.

затова се притеснявам но не се чувствам готова да го правя несигурна съм и незнам как да му обясня и как ще го приеме

Егати дългото изречение разбираш ли ме, разбираш'и....

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от mariaatanasova Виж мнението
    затова се притеснявам но не се чувствам готова да го правя несигурна съм и незнам как да му обясня и как ще го приеме
    Ако не си готова за секс, значи не си готова и за връзка.
    Как да му го обясниш? Като ясно и без увъртания му заявиш как се чувстваш. Оттам нататък как той ще го приеме и как ще реагира няма откъде да знаем, тъй като не го познаваме.

Авторке, говоря за темата ти. Всичко си събрала в едно изречение.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Ако не си готова за секс, значи не си готова и за връзка.
    Не съм съгласна. Сексът не е цялата връзка. Ако не е готова за секс значи не е като повечето разгонени млади бъдещи шаврантиики в днешно време. Щом не й се прави секс сега да не прави. Ще й се приправи преди да стане на 17 сигурна съм. Трябва просто да изчака подходящият момент. Той ще дойде все някога.И ако момчето е на място ще те разбере и ще чака с теб.

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Абе вие... 3 пъти сте се видяли, а от 6/7 години не сте се виждали (това е 1/3 от живота ти, че и отгоре) и изведнъж се заобичахте и толкова много, че ти почна да мислиш как и кога ще се разкрачваш. А ако толкова много те тревожи факта, че ще ти иска секс, просто му кажи, че не си говова още, ако те зареже или почене настоява, или по всякъкъв друг начин те ''притиска'' да го направите - зарежи го. И това, че някой ти е казал колко много те обича, то всеки би могъл да ти го каже и да те целуне. Просто този начин (когато не сте се виждали толкова много време и т.н.) е най-лесният за едно момче да тръгнете, защото винги се почва с ''о къде се изгуби толкова много време, какво прави толко много време и т.н.'' и винги се намира обща тема и айде... А ти даже и влюбена...

не сме се видяли 3 пъти ?? преди да спрем да контактуваме поне 6 години почти всеки ден бяхме заедно

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    " (ne mi e predlagal) no mislq 4e kogato lubovta e tolkova silna (pozavame se ot 15 godini) 6te trqbva da mu pusna" (facepalm)
    Момчето даже не е споменало за секс, ти си тая, която мисли за това, та какъв ти е проблема?

Кирилица, правопис и пунктуация!!!

Голям фен Аватара на notlike
    Алоо, админите, къде сте? Какви са тея мнения на шльокавица. Тука неграмотността не се толерира. А детските ти истории са повече от смайващи. И аз имам приятели и приятелки, с които се знам откак се помня, ама не съм се хвърлил да ги бода отзад, нали? Вашата история ще стигне дотам, че след няколко месеца ще си омръзнете и тогава ще ви стане адски гадно - ама твое си решение. А това, че няма да му пуснеш 2 години, си е удар под кръста за всеки мъж. Вариантите са три - ще ти бие шута, ще ти изневерява системно или ще се прояви като "джентълмен", демек путкопоклонник, който ще издържи стоически 2 години и ти ще му биеш шута, щото е мек.. вашата любовна драма може да се опише с 1 дума - заеби
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    Много трудно се чете това,а пък е едно единствено изречение.
    Не си длъжна да му пускаш щом не си готова.Когато чувстваш и си сигурна в себе си чак тогава.Той ако наистина те ''обича'' и не е с теб само заради секса няма да му е проблем ама notlike е прав с 3-те си варианта.

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Цитирай Първоначално написано от mariaatanasova Виж мнението
    не сме се видяли 3 пъти ?? преди да спрем да контактуваме поне 6 години почти всеки ден бяхме заедно
    Е? Като сте били на 9-10 години.. От тогава на сам толкова много неща са се случили и са се променили, така че то е горе-долу същото. А това че ваще се познават не знам какво общо има.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си