- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво се харесва на момчетата?
U don't say? Ма като сте готови да си хвърляте парите. А официалната визия не отстъпва на спортната, това не пречи спортната да е сексапилна. Всеки си има предпочитания, понякога опира и до момента. На мен цялата суета ми идва в повече.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Повечето момчета харесват такива момичета (кифли), защото в повечето случаи са лесни и бързо пускат отколкото свестните срамежливки.
Все пак знаем, че момчетата над всичко слагат секса - или поне тези на твоята възраст.
Почни да се ебеш и ти и ще видиш как момчетата ще почнат да те заглеждат
Всеки с вкуса си.
Какво? Ако някое ти момче ти каже, че харесва кифли с пет-метрови прически и 3 тона грим + скелет, и ще станеш такава? Просто бъди себе си. И момчето, да те хареса заради това, което си.
Абсолютно си прав тука и съм напълно съгласен. Всичко си е въпрос на настроение, на ситуация и тн.И едното става, и другото също, дори е хубаво да има някакво разнообразие. Надали има някой, който във всички ситуации и във всички случаи харесва само едно и също нещо, пък ще да става дума и за облекло.
![]()
Никой не ти казва да ходиш навсякъде навън така. Спортно облекло далеч не значи само продрипан анцуг. Има много неща, които стават и за излизане. Е, естествено трябва да се съобразяваш къде отиваш и дали тия дрехи са подходящи за там, ама не вярвам за това да не си се сетила, поне от това, което описваш в първия поуст.![]()
Всичко си е относително. Стига с тези определения "кифли, вафли..".
Защото ако те са зле.. за мен момичета, които пускат такива теми са десет пъти по-зле.
не знам защо мислиш че имам "кифленски манталитет" ... кифла за мен е много относително... по-скоро от тези момичета които ходят нон-стоп с токчета или пантофки, джапанки и т.н и никога не са обували кецове или маратонки.. няма лошо да изглеждат добре, лично на мен някои даже ми харесва как са се облякли.. под кифла имам в предвид друго.. това, че точно както казват другите- мрънкат за всичко и т.н ... непрекъснато пищят като видят някой червей или нещо такова... не можеш да решаваш с какъв манталитет съм само по това, което пиша тук.. нито знаеш с какво се занимавам, нито нищо.
Кифленски манталитет + комплекси, мдам.
Нищо чудно, че не те харесват, след като от 100 км излъчваш послания тип "Много съм несигурна, не се занимавай с мен, че ще помисля, че ми се подиграваш."
обяснете ми само защо мислите че имам кифленски манталитет, защо мислите че момчетата не ме харесват? ... комплексите си ги имам, да .. всяко момиче има поне един такъв.
всеки си има различни предпочитания... : )
<N>
Защото мислиш, че да си кифла се определя от външния вид и напълно пропускаш същината.
Имам позната, която се носи баш като кифла и с дрехите, и с многото процедури по косата, грима и всичко, а е умно, амбициозно и много мило момиче. Със сериозен приятел. Въобще не е лигла.
Тия теми са супер странни. Това казвали момчетата, пък харесвали друго... Точно пък мъж няма да чуеш да те лъже за вкуса си на тема външен вид. Да, голяма част наистина обожават да пипнат нещо стегнато и сочно. Обожават хубавите, пищни и добре оформени гърди, съразмерни с цялата структура. Други пък обичат дебелани. Трети харесват кльощи. Светът е толкова шарен откъм интереси. Ако не харесваш нещо в себе си, вместо да се оплакваш, че момчетата харесват еди какво си, захвани се и го оправи.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Комплименти ли търсиш, мойто момиче... аз всякаква съм била и за мен не е проблем да отслабна като не ям нищо. Това престъпление ли е? Момчетата каквото искат да харесват!
Колкото до въпроса, харесвам момичета с цици, яки задници, плоски коремчета, хубави в лицето и т.н., щото съм момче. Последното нещо, което ще седна да правя е, да се чудя честно ли е спрямо по-пълничките, безцицести дами. Ако много те депресира това, пореви малко, че природата ти е крива.
Най-идиотският коментар, който съм чела през живота си. Имам един въпрос... на колко си, на 14 или скоро ще правиш 16защото един МЪЖ никога няма да напише нещо такова
![]()
Кифла е непълнолетно момиче,което се снима по бански в огледалото и пуска теми в тийнфорум, за да разбере как да се държи като кифла, за да я харесват момчетата. Няма си гаджИнце в момента ,за разлика от по-развитите й, модерни приятелки и иска да знае какво й куца,за да се хареса на загорелите момченца от махалата. Те туй е кифла.
Не го ли разбрахте - харесваме кифлите, защото са яки и стават за ебане, а всеки човек обича ебане.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
АБЕ ХОРА, не знам защо мислите че искам да съм кифла и че искам всички момчета непрекъснато да ми викат как ше ме скъсат и всякви такива глупости... просто питам... и не знам защо решихте и че съм дебела като никъде не съм казвала такова нещо ... 56-57 кила съм 175-176 съм висока... не знам това за вас какво значи... ИМАМ си гадже... не търся момчета, които да ми обръщат внимание защото аз това, което си го искам си го получавам... как определяте че имам еди какъв си манталитет че искам да бъда еди каква си и онаква си без изобщо нито сте ме питали нещо нито по това, което съм написала можете да разберете нещо за мен ...ако съм искала да бъда кифла до сега да съм станала, ако съм искала да съм слаба до сега да съм била... не питам "МОМЧЕТА, ЗАЩО НЕ МЕ ХАРЕСВАТЕ?!?!?!?!?" питам просто какво се харесва на момчетата като цяло
мислим,че искаш да си кифла,защото по тона ти се усеща нотка завист и то не малко количество,питаш мъжете за това какво харесват,а кифлите са пълната представа на това какво един мъж иска и не мисля,че ти не си наясно с това,но има една уловка при това да си кифла-шанса ти да се хванеш с някой,на който наистина да му пука за теб,е почти никакъв,защото външният им вид привлича хора,които са пълната противоположност на това,така че мила не се тормози,такова е каквото е,но за всяко едно нещо си има цена,никой не е перфектен дори и на някои да им се иска
|
![]()
изобщо не съм пуснала тази тема за да видя дали момчетата хареват кифли и да стана такава, имам си момче, то ме харесва и това ми е достатъчно, просто не разбирам какво момчетата харесват на 50-те тона грим... не искам да съм кифла, не искам да имам по 100 обожателя ... не им завиждам... повечето даже са ми супер смешни и казвам за 2ри път- ако исках да бъда кифла до сега да съм станала.. аз като си наумя нещо го правя.
Що не станеш? Ставаш за ебане
защото не ми харесва стила на обличане ... също трябва и вътрешно да се променя, а аз не искам...също така ... трудно е да видиш кифла спортистка ... по-скоро са кифли .. шопинг маниачки и дискотенячки ... не мерси .. НО ако наистина исках всички момчета да ме зяпат нон стоп ... щях да стана само че там е въпроса.. не искам всички да ме гледат ... не съм направила тази тема за да разбера каква трябва да съм за да мога да стана такава понеже няма с кой да се еба... се ми е тая .. просто исках да разбера какво толкова харесват в супер клечавите пищящи кифлички.
Такива които не питат постоянно какви момичета харесваме примерно![]()