.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 83

Hybrid View

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Сигурно е защото не сте ползвали лубрикант (както ти казаха всички по- нагоре) и все пак ми се струва малко прекалено чак кръв да ти текне..

Цитирай Първоначално написано от CupcakeKitty Виж мнението
    с това лице дето го имаш на тъмно ли го правите секса ;с
    аз не бих те изчукала
    Освен, че си злобна и очевидно не особено умна (тук спазвам добрия тон), си адски жалка, нахлувайки в темата, за да кажеш кой колко е грозен. Да не говорим за онази тема, която беше пуснала преди няколко месеца- дали ти или ДрагънЛейди била по- хубава... Srsly,bitch? Ако чакаш признание от тийн форум заради снимки (бъкани с фотошоп), наистина си го закъсала. Спести си коментара, благодаря!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Сигурно е защото не сте ползвали лубрикант (както ти казаха всички по- нагоре) и все пак ми се струва малко прекалено чак кръв да ти текне..

Освен, че си злобна и очевидно не особено умна (тук спазвам добрия тон), си адски жалка, нахлувайки в темата, за да кажеш кой колко е грозен. Да не говорим за онази тема, която беше пуснала преди няколко месеца- дали ти или ДрагънЛейди била по- хубава... Srsly,bitch? Ако чакаш признание от тийн форум заради снимки (бъкани с фотошоп), наистина си го закъсала. Спести си коментара, благодаря!
    Ххаахахха сериозно ли тая пускала тема коя е по хубава ( аз или тя )? Я дай линк или поне кажи къде да я диря, да погледам сеира на това жалко създаниице. Не вярвах, че има хора, които си градят самочувствието по този "начин".

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението

Да не говорим за онази тема, която беше пуснала преди няколко месеца- дали ти или ДрагънЛейди била по- хубава...
    Знам аз знам как всички мили и добри същества ще тръгнат да се заяждат без да обърнат внимание на последното изречение
    Слънце, темата изобщо не я бях пуснала аз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си