- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблеми след аналан секс
Прекрасна тема.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Milena96 моля малко по сдържано. Не е нуждо да се използват изрази от сорта на " пръснали и задника ", когато те не отговарят на истината.
Иначе нямам нищо против да се водят и малко офтопик дискусии и спорове в темата ми, стига те да са смислени ( какъвито са до сега ).
пс Присъединявам се към мнението, че в сериозна връзка, доста от задръжките и моралните ни бариери падат пред човека, на който принадлежи сърцето ни.
Не.Мисля, че се бъркаш.
Поне не си спомням, де. Никога не съм го отричала категорично, просто е имало някакъв момент в миналото, когато тая мисъл ме е притеснявала.
Но и така да е, както ДрагънЛейди и СисиСтрейндж казаха, в една сериозна връзка доста от "бариерите" падат.
Казаха ти го и преди мен - другия път задължително с лубрикант (ако има друг път)![]()
ауспуха вече е цъфнат, задължително е да има друг път! има и бонус - като те олабят изотзадзе после никога няма да имаш запек.![]()
Боже не съм виждал толкова хейт от доста време,а постя в доста форуми с много по-големи комплексари.Бива ли такива изказвания бре?Все пак затова е форума,да се дават съвети,не да се храним взаимно.DragonLady,не ти казвам нещо което не знаеш,но не им обръщай внимание,повечето от тях могат само да си мечтаят да имат това,което с партньора ти имате.Гафове стават при всеки,никой не е защитен.Утре на вас ще се случи нещо подобно,няма да ви е приятно да ви нападат.
Много прости типове сте. Т'ва може да се случи на всеки, кв'о се гаврите? Забавнички сте се събрали, да не ги четете тия неща от някоя книжка?
nigga stole my bike
Мислех да ти го спестя, но явно няма да стане.
Да ставаш от малка к*рвентия не е добра оферта. После едва ли някой мъж ще погледне на теб сериозно. Не е с цел да те засегна, а просто съвет да си преосмислиш начина на живот и до къде би те довел той.
Въпреки, че яко ми смърдиш на поредният фейк.
М дам, определено фейк. Даже си спомням като беше голямата триеница на фейкове, мачока изтри и някакъв рег Milena9 нещо си.
Аз спирам до тука, той админа си знае работата.
Тука си пише си всичко, даже си на 1ва страничка:
http://www.teenproblem.net/forum/sho...BD%D0%BA%D0%B8
с това лице дето го имаш на тъмно ли го правите секса ;с
аз не бих те изчукала
коментара го пиша САМО И ЕДИНСТВЕНО за да ми кажеш "малко комплексарче"
Ти пък ако си мислиш, че си първа красавица... По-интересна си само и единствено заради червената коса.
Остави това настрани, но си адски злобна. А това прави адски негативно впечатление - ако аз като момиче съм свикнала, момчетата бягат като луди от тая женска черта. Вземи се в ръце. Супер attention whore си.
Не ми спами. Няма да си направя труда да ти отговоря.
Хаха смъртницата dragonlady с мъж дето още не бил Граф Дракула и дефлорирали гъза...или по-правилно деформирали![]()
Сигурно е защото не сте ползвали лубрикант (както ти казаха всички по- нагоре) и все пак ми се струва малко прекалено чак кръв да ти текне..
Освен, че си злобна и очевидно не особено умна (тук спазвам добрия тон), си адски жалка, нахлувайки в темата, за да кажеш кой колко е грозен. Да не говорим за онази тема, която беше пуснала преди няколко месеца- дали ти или ДрагънЛейди била по- хубава... Srsly,bitch? Ако чакаш признание от тийн форум заради снимки (бъкани с фотошоп), наистина си го закъсала. Спести си коментара, благодаря!
ного си елементарна
не се и учудвам че оня пич с брадата, как му беше ника не помня, не е искал да те чука
нещо си се взела твърде на сериозно,нито си красива,нито уникална, нито пък блестиш с кой знае колко голям умствен багаж
не защитавам никой в случая, шото никоя от двете не ме кефи особено ного
ама просто си ..проста
а за темата думи нямам просто..
Не обичам да говоря грубо като цяло, ама: Оная Кити ли си, кво си, толкова злобно същество не знам другаде. о.О То бива бива тук таме трол, бива да не харесваш някого, ама твоето е някакво избиване на много сериозни комплекси.
Пф, последните 1-2 седмици все повече се дразня на това колко прости, първосигнални и злобни хора са се заселили в тоя форум. Накрая ще си събера скайповете на тези, които са свястни и ще се преселя в бг-мама. И там не е цвете, но поне хората се държат прилично.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()