- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Срам ли ви е
^леля Мариянка разбира се
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
ами направо го квалифицирайте като "моята гей приятелка" и всичко ще е 6+
Hostis Honori Invidia
Не ми харесва да имам буйни, черни косми по краката. Всеки си избира!
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
няма да ме е срам, щото ще обяснявам, ако някой ме пита, че това е домашният любимец - орангутанътсериозно, не е готино
![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Зависи колко е космат, има някои, които са буквално като чубака... При тях е препоръчитено да ги намалят или да ги махнат, иначе ако са в нормални граници, нищо не пречи и си е въпрос на избор. В повечето случаи през лятото е по-хигиенично да няма косми![]()
Първоначално написано от deFakto
Първоначално написано от eatshitsfuckinbitchezhah
Неудобно ми е да ходя, като маймуна и ги махам и ме боли фара кой какво си мисли. То, ако разчиташ на това да покаже колко си мъж явно положението е много зле :Д
Аз по принцип имам много на краката, но ги минавам с машинка, не ми харесват гладки, а така има малко косъм, ако не ги мина, лятото ми е голяма мъка, особено във фитнеса, където тренирам с дълго голнище![]()
n00bs
не знам дали знаете момичета, но по противно чуство от това лятото да си космат и да се изпотиш и капчиците пот да се спират в космите по краката няма...
то густо, то пусто
Зависи .. все пак ако ми е някой много близък, а има доста косми бих му казала, че няма да е лошо да ги обръсне, но все пак това е избор на самият човек и няма да му се меся ако е решил да не ги пипа)
Божее, къде попаднах..
Искам да си търкам косматите крака в лицата ви
Аре си одиме! НА СЕЛО!
Той каза, че червото на комарите
е тясно и през теснината въздухът
минава право устремен към задника.
И после, разширявайки се, задникът
издава звук под силата на напъна.
СТРЕПСИАД
И ви тача, богини, отдавам ви чест и на вашия гръм ми се иска
да отвърна с пръдня
![]()
Нз аз слагам машинката на 1 и стрижа. Хем не е гора, хем пак съм си мъжествен. Защото като ги оставя да растат стигат до 3см.
Обезкосмяването на краката чак педалско не е, ама е яко метросексуално. Космите под мишниците и на топките трябва да се махат задължително, защото са много по-дълги, а и тези места са доста предразположени към спарване. Обаче хигиенните съображения за краката които цитирате са преувеличени. Нито ще ви засмърдят краката на пот като сте с косми, нито ще ви е по-малко горещо без тях ако е 40 градуса.
Оттам нататък остава въпросът как изглежда. На мен без косми ми изглежда по-гнусно, отколкото със. А с кифли, които ги е срам да излизат с мен на молчи, защото са ми космати краката, не се мъкна така или иначе.
по - често чувам да си обръсна лицето![]()
n00bs
Мен би ме било повече срам да съм с обръснати крака. Ще ме мислят за педал. Пробвах веднъж и се оказа, че иначе се харесвам повече. Може да е, защото ми е много бяла кожата.
Тея теми носят след себе си шитсторм от създаването на сайта.
През кура ми е дали хората, с които движа, са с бръснати/небръснати крайници, егоцентрично е някви вагинални секрети да налагат мнението си над статистическите единици, съставляващи нашето общество.
Respect my authoritah