.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Hybrid View

Супер фен Аватара на Cloud9
    Класика са лошите момчета. Жените си падат по тях, защото смятат,че лошото момче може да ги защити. Но си има различни видове лоши момчета.Не всичко е като в приказките.Той е лош, влюбва се обаче и става ангелче. Или остават лоши и се държат отвратително с момичето или стават прекалено добри и биват зарязвани от момичето.Живот ли бе да го опишеш

Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Класика са лошите момчета. Жените си падат по тях, защото смятат,че лошото момче може да ги защити. Но си има различни видове лоши момчета.Не всичко е като в приказките.Той е лош, влюбва се обаче и става ангелче. Или остават лоши и се държат отвратително с момичето или стават прекалено добри и биват зарязвани от момичето.Живот ли бе да го опишеш
    Всичко,което написа е толкова вярно..Според мен едно лошо момче трябва да си остане лошо.. някак си не им отива да стават добри да ти казват обичам те и така
    Не, защото го правиш хубаво, не за това.А, защото го правим заедно ето това.... (H)

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    So fucking true... От къде знаеш btw ? Опит ?

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от Teenhelp1 Виж мнението
    So fucking true... От къде знаеш btw ? Опит ?
    Опит и странични наблюдения.И малко обща култура.И аз съм била млада и глупава и съм се влюбвала в лошият плейбой,който се прави на влюбен в мен само за да ми се вмъкне в гащичките и да отметне в тефтерчето си че ме е метнал на леглото си.Да,ама не.

Лошите момчета са фаза в живота на добрите момичета. После порастваме и поумняваме.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си