.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Hybrid View

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Luidgie и БожиятАгнец, прекрасни мои и аз толкова много ви обичам <3 Целувам ви и ви гушвам. Също така ви отчупвам парченце от сърчицето си и ви го поднасям на сребърен поднос <3
    Много чупливо това сърце станало твоето. Има един термин дето ползваме ние - умора на материала.
    И като цяло пак ми прескочи въпроса, а тъкмо ми стана интересно.

Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    Всички сме свикнали до болка да сме благодарни само за радостта и доброто.А не трябва да е така.Трябва да сме благодарни и за несполуките и несгодите в живота си,защото точно те ни показват правилния път и ни карат да оценим повече доброто.Без да има болка,няма как да оцениш любовта!Всяко разочарование и всяка провалена връзка те правят по-мъдър и по-развиващ се човек.От всяка една болка има поука и житейски урок.Ако ценяхме това,щяхме да бъдем много по-щастливи
    Наситил съм се от преживявания за помъдряване, не е хубаво да ставаш прекалено мъдър.

Едит: Щастлив съм си.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Наситил съм се от преживявания за помъдряване, не е хубаво да ставаш прекалено мъдър.

Едит: Щастлив съм си.
    Но благодарение на тях,вече знаеш много добре какво НЕ искаш в една жена и много по-бързо го забелязваш у нея,нали?Съответно по този начин разбираш и какво искаш...Някои хора добиват представа,започвайки директно от положителното,а други-срещайки първоначално негативното.Стечение на обстоятелства,какво да се прави

ПС:Лошо няма в щастието,стига да не прекаляваш,че,както са казали хората,много хубаво не е на хубаво
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си