.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

takiva priqteli da ima6.Edno momi4e mi be6e priqtelka mnogo q haresvah i 7 godini bqhme nerazdelni kazvahme si vsi4ko.Nakraq tq me predade zaradi dve momi4eta koito postoqnno se gavreha s nas a predi ni bqha priqtelki.Az si trygnah.Plakah mnogo no mi mina.Tova momi4e be6e vsi4ko za men.Moqt den be6e s neq.A tq me izostavi zaradi horata za koito q ote6avah.Predade me naj-blizkiq 4ovek- na tozi kogoto mo6eh da vqrvam.Tq se promeni - no kakvo da o4akvam ot 4ovek , koito zapo4na da se prevry6a w "miss vselena"Izvod:
    -7 godini na vqtara
    -1 000 000 sylzi

Голям фен Аватара на black pearl

Unhappy

Цитирай Първоначално написано от tenyaki Виж мнението
    takiva priqteli da ima6.Edno momi4e mi be6e priqtelka mnogo q haresvah i 7 godini bqhme nerazdelni kazvahme si vsi4ko.Nakraq tq me predade zaradi dve momi4eta koito postoqnno se gavreha s nas a predi ni bqha priqtelki.Az si trygnah.Plakah mnogo no mi mina.Tova momi4e be6e vsi4ko za men.Moqt den be6e s neq.A tq me izostavi zaradi horata za koito q ote6avah.Predade me naj-blizkiq 4ovek- na tozi kogoto mo6eh da vqrvam.Tq se promeni - no kakvo da o4akvam ot 4ovek , koito zapo4na da se prevry6a w "miss vselena"Izvod:
    -7 godini na vqtara
    -1 000 000 sylzi

Историята е подобна. Сега като се опитах да поговоря с нея тя ми каза ,че няма за какво да говорим...Е май това беше , на нея вече и е бх каквото и да става! Аз се отказвам..1во да виновна съм за някои работи,но ми писна да се боря със зъби и нокти за човек на който му е все тая......Вика ми като и казах ,че гледа само моите грешки , а не вижда и собствените ..ем кво да напрая - твой проблем, заебавай ма и т.н !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си