- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- CupcakeKitty с бан
Очакваш валидна аргументация и след 2 минути пишеш това ? Bitch pls
n00bs
Я в кофата какви сеири ставали. 10 страници простотии и локуми за една![]()
Ае се размножаваме,драги съфорнки ?!
Creative Technologie
лъв, който като види зора си прибира очите и си влиза в черупката
n00bs
Ще пусна нещо смислено колкото темата ви, коментарите ви и драмите ви: http://www.youtube.com/watch?v=HbPDKHXWlLQ
То поне да беше истинска драма, да са посмей човьек.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Банът трябва да свършва,щото нямам фап материЯл.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Честно да си кажа и аз не съм и най-големият фен и с мен се е заяждала безпричинно и си е давала "компетентното" непоискано мнение,НО това,което правите е грозно и детинско.Докато я няма няколко дена я храните зад гърба и,а после сигурно ще завързвате оттук оттам лаф с нея.Никой не е идеален,като ви дразни някой не е нужно да правите цяла тема,където да си избивате идиотщината на чужд гръб.Надали ще сте очаровани утре вдругиден да видите тема за себе си и как клюкарят пред очите ти глупости,нали?!
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Чи ко лошо има? Са я плюят утре ше я бършат - голем капут.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
аз съм спокойният класик, но щИ метна една основа обосновка, тип 'аргументация'..
когато в грубия, мъжки, смърдящ и покварен, тъмен тунел на разпада се появи червенокоса светлина в края, която видиш ли не лъха на горски теменужки и френски аристократизъм, а по-скоро се изцепи с 'абе я си Еби майката, балък грозен', на очевидно притежаващ тези качества индивид, следват няколко деструктивни действия:
1. Педантичен модератор прилага форумните правила до буква.
2. Смърдящи чекиджии правят 30+ страница тема, в която защитават сълзящият събрат (а на тях пригласят асоциални моралистки от същата гилдия)
3. Разгонен администратор гледа сеир и хрупа чипс със сок от праскови.
Всякакви прилики с действителни лица и събития са напълно случайни и аз напълно се разграничавам от гореизложеното.