- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- На горещия стол е: li0n
трудно ми е, подяволите :с
Аре си одиме! НА СЕЛО!
Според теб възрастта и това, че си момиче ли е причината да избереш грешния отбор ?
Готино хлапе си :Д
Продължавай все така : ))
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Кьопоолу ядеш ли?
А чушки печеш ли?
Как се държиш с непознати? Защо?
Биеш ли се? Съответно пребивали ли са те?
На другата страница слагай някой друг.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Ще правиш секс с приятеля си, като направите една година, ама точно на година? Защо не по-рано или по-късно, какво ще се промени, ако изчакате една година?
Благодаря
Не, не точно на годината. Може и по-рано, може и по-късно, както дойде. Когато го усетим-ще го направим, не е нужно да бързаме. А това за годината е прекалено точно казано, дори аз знам, че няма да е така. Просто когато хванем най-подходящия момент - тогава ще бъде.![]()
И сметни.. ти си на 13.. като бях на толкова хващах по една количка в лявата и дясната ръце и ги блъсках и правех БУФФФФ.
Аре си одиме! НА СЕЛО!
Аз само казвам!
Аре си одиме! НА СЕЛО!
Колко години смяташ, че са достатъчни за започване на полов живот? При момиче? Момче? Не казвай, който когато се почувства готов, 'щото се сещам за 12-13 годишни, които не знаят пикае ли им се, почувствали се уж готови.. а това НЕ Е нормално според мен.
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
Яко ли е като излизеш на центъра в Кърджали и отвсякъде се чува турска реч?
Най-нормалната възраст е 16. Но за разлика от моите връстници, мисля, че разсъждавам доста по-зряло от тях и знам какво искам. Поставям си нещо за цел и не отлагам, а го правя. Перфекционист съм. Ако реша да правя нещо задължително ще кажа на някой от семейството ми, не просто, за да знае, а за да ми обясни какво ще бъде оттук нататък, как да се предпазвам и тн. Достатъчно информирана съм, де, но все пак сигурно има неща, които не зная.Имам си глава на раменете все пак, знам какво правя..
Грешка. По центъра не се навъртат турци, те са по кафенетата. Може би за това не обичам да ходя по кафенета![]()
Има ги, но не са толкова много. Иначе не, не обичам турския език и ми е доста неприятно да чувам как крещят като свине и се смеят като хиени.
Мхм, кметът на община се казва Хасан Азис Исмаил, председателя на общински съвет - Раиф Шабан Мустафа, секретар -Сезгин Мюмюн Бекир...иначе турците не "толкова много"...излиза, че българското население, което преобладава из кърджалийско избира турци да ги оправляват, ок.
Най-хубавият ти спомен?
Най-лошият?
Смяташ ли, че знаеш какво е любов?
Правиш ли разлика между любов и обич, ако да - можеш ли да я обясниш?
Спортуваш ли?
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Кога спря да си играеш с кукли ?
Ако дойда в Кърджали къде ще ме заведеш ?
Ако имаше право да гласуваш коя партия щеше да подкрепиш -.- ?
Кон боб яде ли ?
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-