.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Мега фен Аватара на draid
    Без презерватив е много по-хубаво, но винаги има едно НО. Това може да се практикува само при сериозни връзки и на възраст, на която хората могат да поемат отговорност за някой гаф.

Иначе защо тийнейджърите правят без? Защото са безотговорни и обикновено мислят, че няма как да им се случи на тях, че много добре владеят положението и т.н. Същото е и с шумахерите по улиците дето са на по 18-20 години.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от notlike Виж мнението
    Искаш да ти кажа защо хората правят секс без презерватив - ами, защото искат! И нямаш никакво право да се месиш в личния им живот. Никой не те кара да го правиш със или без кондоми (за последното май само католическата църква забраняваше използването им). Просто темата ти е напълно безсмислена. Първо, защото сексът без презерватив носи доста по-голямо удоволствие. Второ, защото всеки си избира по какъв начин да живее. Трето - какво ми пука на мен или на някой друг точно ти какво ще ми кажеш? Не мислиш ли, че е малко тъпо да съветваш всички как да живеят, без дори да са го поискали от теб? Помисли над това и после пускай подобни теми!
    Лол ,успокой си нервите...не съм тръгнала да се меся на никой в работите ,нито съм дошла у вас да ти светя докато правиш секс! Какво скачаш такъв като ужилен ... като ти е безсмислена темата по-добре я подмини,от колкото да си го изкарваш на мен.Окей?

Супер фен Аватара на nymphadora
    Когато бях на противозачатъчни го правехме без,но сега само 3-4 пъти сме пробвали.Не ме е страх от бременност,защото си пресмятам овулацията и плодовитите дни,но все пак никога не мога да съм сигурна.Но идва и проблемът,че презервативите понякога много ми жулят,а когато е без си няма проблеми.И все пак предпочитам да не рискувам.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Защо нападнахте така всички авторката,не разбрах.Целта на темата не беше да оплюе тези,които го правят без,защото това е нейната гледна точка и не признава никоя друга.Ама вие май така го изтълкувахте.Напротив.Спор ед мен тя визираше главно безотговорността на недораслите пикли и пикльовци,които го правят така просто защото е готино,без да се позаинтересуват поне от овулация и рискови дни предварително.Гафове винаги могат да станат,но едно и да си взел поне някакви минимални мерки,а съвсем друго-да се ш*баш като разгонен помияр,когато и където ти падне,без да мислиш за последствията.

Едит:Не обвинявам хората,които отричат презервативите.Не може всички да изпитват удоволствие по един и същи начин,но могат поне да проявят елементарен интерес към рискови и "нерискови" дни.

Едит2:За сериозните двойки е излишно да коментирам.Съгласявам се напълно с предишните постове,НО с поправката,все пак,да се наблюдават тези т.нар. рискови и "нерискови" дни и най-вече да може да се поеме отговорност за евентуалните нежелани последствия.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Голям фен
    тъпи ли сте , майна , в БЪлгария и да те осъдят , че си баще , не могат да те накарат да плащащ.Обаче презервативите основно пазаят от ППБ

Супер фен Аватара на Incadeptus
    dimitar-съгласен ;д отговор на въпроса(заглавието на темата)-заради предеякулационната течност,от която може да се забременее.Пък като искаш без презерватив земи си противозачатъчни!

Оуууууууууууу съжалявам много,забравих НАЙ-ВАЖНОТО НЕЩО.МИ МОЖЕ ДА ХВАНЕШ СПИН И ДА УМРЕШ,РАЗБИРА СЕ!!!

Повече от фен
    Правя секс от 16-годишна. В момента съм на 20 и чак сега си позволявам да го правя понякога без презерватив-пълнолетна съм, завършила училище, със сериозна връзка и една евентуална бременност не би била кой знае какъв проблем. Много ми е странно някой като каже, че презервативите намалявали удоволствието...За мен удоволствието се губи хиляда пъти повече, докато трепериш половин месец дали ще ти дойде, отколкото докато правиш секс с презерватив. Проблемът на тинейджърите е, че мислят след, а не преди да правят секс.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Само дето НИКОГА не можеш да поставиш ВСИЧКИ под общ знаменател!

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Ако имаш постоянен партньор и знаете какво правите (и си готова в краен случай да пиеш хапчета),давай.
    Аз лично съм правила секс без презерватив няколко пъти и определено някои проблеми, които имах, когато гаджето ми е с презерватив ги няма, но не съм привърженичка на "Вади,вади,вади!", така че предпочитам да не се налага да цепим секундата.

notlike ти си написал една безсмислица

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    лол защо говориш само за момичетата? Момчетата са тези, които трябва да се контролират, а момичетата разбирам да ги обвиняваш за това, че са се навили да се шибат без презерватив просто.
    Много зряла и пораснала се изкарваш, все едно е сигурно на 100% че на теб няма да ти се случи ей така от нищото да надуеш корема.
    Момченцата контролират ли си патито, когато влези в котитоту? А не е ли мн гнусно, когато патиту надуе котиту?

Имам чувството, че цял живот си чакала някоя по-тъпа и от теб, (което бе шанс едно на милион преди драгън лейди да се появи) за да може да се правиш на корава. :/
    Последно редактирано от AngelAntichrist : 08-20-2012 на 22:05
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от AngelAntichrist Виж мнението
    Имам чувството, че цял живот си чакала някоя по-тъпа и от теб, (което бе шанс едно на милион преди драгън лейди да се появи) за да може да се правиш на корава. :/
    Ох, така не се бях смяла от много време.
    Вече съм ти фенка. Сериозно.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Девствена съм и мисля скоро да правя секс с приятелят ми /и двамата сме на 16/... таа въпроса ми е какво препоръчвате,за да се предпазя... в смисъл само презервативите дюрекс ли вършат свястна работа или заедно с тях е добре да взимам и противозачатъчни и ако да какви ??

Повече от фен
    Презервативите са достатъчни, стига да ги употребявате правилно. Хапчетата може би не са особено удачни на тази възраст, но ако все пак решиш да взимаш, се консултирай задължително с гинеколог.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Furious? Виж мнението
    тъпи ли сте , майна , в БЪлгария и да те осъдят , че си баще ,
    Тъпак.
    Като правиш секс, ще си носиш кръста.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Тъпак.
    Като правиш секс, ще си носиш кръста.
    Да не дава Господ, ама ако се случи ще и дам пари за аборт. Ако не ги иска си е изцяло нейн пролбем.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    Защо нападнахте така всички авторката,не разбрах.Целта на темата не беше да оплюе тези,които го правят без,защото това е нейната гледна точка и не признава никоя друга.Ама вие май така го изтълкувахте.Напротив.Спор ед мен тя визираше главно безотговорността на недораслите пикли и пикльовци,които го правят така просто защото е готино,без да се позаинтересуват поне от овулация и рискови дни предварително.Гафове винаги могат да станат,но едно и да си взел поне някакви минимални мерки,а съвсем друго-да се ш*баш като разгонен помияр,когато и където ти падне,без да мислиш за последствията.

Едит:Не обвинявам хората,които отричат презервативите.Не може всички да изпитват удоволствие по един и същи начин,но могат поне да проявят елементарен интерес към рискови и "нерискови" дни.

Едит2:За сериозните двойки е излишно да коментирам.Съгласявам се напълно с предишните постове,НО с поправката,все пак,да се наблюдават тези т.нар. рискови и "нерискови" дни и най-вече да може да се поеме отговорност за евентуалните нежелани последствия.
    Точно това имам предвид.

Aeternal ,а ако нямаш пари за аборт,какво се случва?

Голям фен
    още ли лафиш , снорлакс , нещо ме бъркаш с баща си . пожелавам ти да попаднеш на някой сляп принц да има детенца по сиропиталищата после

ТЪЪЪЪЪПА ТЕМАААА!Щрудел в много случаи(айде да не кажа повечето)момичетата искат да правят с##с така че това което си написала е пълна тъпня!

Бих го направила с постоянен партньор, едва след когато и двамата сме минали тестове заедно
    В 9gag имаше подобен пост ;д някакъв тъп мъж казва "Relax, baby, I wont make you pregnant, I swear"
    Повечето момчета когато откажа да го правя без презерватив, си мислят, че ме е страх да не забременея, а то не е само това Болестите са доста по-опасни сякаш..
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове