- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс без презерватив-защо?
Без презерватив е много по-хубаво, но винаги има едно НО. Това може да се практикува само при сериозни връзки и на възраст, на която хората могат да поемат отговорност за някой гаф.
Иначе защо тийнейджърите правят без? Защото са безотговорни и обикновено мислят, че няма как да им се случи на тях, че много добре владеят положението и т.н. Същото е и с шумахерите по улиците дето са на по 18-20 години.
Когато бях на противозачатъчни го правехме без,но сега само 3-4 пъти сме пробвали.Не ме е страх от бременност,защото си пресмятам овулацията и плодовитите дни,но все пак никога не мога да съм сигурна.Но идва и проблемът,че презервативите понякога много ми жулят,а когато е без си няма проблеми.И все пак предпочитам да не рискувам.
Защо нападнахте така всички авторката,не разбрах.Целта на темата не беше да оплюе тези,които го правят без,защото това е нейната гледна точка и не признава никоя друга.Ама вие май така го изтълкувахте.Напротив.Спор ед мен тя визираше главно безотговорността на недораслите пикли и пикльовци,които го правят така просто защото е готино,без да се позаинтересуват поне от овулация и рискови дни предварително.Гафове винаги могат да станат,но едно и да си взел поне някакви минимални мерки,а съвсем друго-да се ш*баш като разгонен помияр,когато и където ти падне,без да мислиш за последствията.
Едит:Не обвинявам хората,които отричат презервативите.Не може всички да изпитват удоволствие по един и същи начин,но могат поне да проявят елементарен интерес към рискови и "нерискови" дни.
Едит2:За сериозните двойки е излишно да коментирам.Съгласявам се напълно с предишните постове,НО с поправката,все пак,да се наблюдават тези т.нар. рискови и "нерискови" дни и най-вече да може да се поеме отговорност за евентуалните нежелани последствия.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
тъпи ли сте , майна , в БЪлгария и да те осъдят , че си баще , не могат да те накарат да плащащ.Обаче презервативите основно пазаят от ППБ
dimitar-съгласен ;д отговор на въпроса(заглавието на темата)-заради предеякулационната течност,от която може да се забременее.Пък като искаш без презерватив земи си противозачатъчни!
Оуууууууууууу съжалявам много,забравих НАЙ-ВАЖНОТО НЕЩО.МИ МОЖЕ ДА ХВАНЕШ СПИН И ДА УМРЕШ,РАЗБИРА СЕ!!!
Правя секс от 16-годишна. В момента съм на 20 и чак сега си позволявам да го правя понякога без презерватив-пълнолетна съм, завършила училище, със сериозна връзка и една евентуална бременност не би била кой знае какъв проблем. Много ми е странно някой като каже, че презервативите намалявали удоволствието...За мен удоволствието се губи хиляда пъти повече, докато трепериш половин месец дали ще ти дойде, отколкото докато правиш секс с презерватив. Проблемът на тинейджърите е, че мислят след, а не преди да правят секс.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Само дето НИКОГА не можеш да поставиш ВСИЧКИ под общ знаменател!
Ако имаш постоянен партньор и знаете какво правите (и си готова в краен случай да пиеш хапчета),давай.
Аз лично съм правила секс без презерватив няколко пъти и определено някои проблеми, които имах, когато гаджето ми е с презерватив ги няма, но не съм привърженичка на "Вади,вади,вади!", така че предпочитам да не се налага да цепим секундата.
Момченцата контролират ли си патито, когато влези в котитоту? А не е ли мн гнусно, когато патиту надуе котиту?
Имам чувството, че цял живот си чакала някоя по-тъпа и от теб, (което бе шанс едно на милион преди драгън лейди да се появи) за да може да се правиш на корава. :/
Последно редактирано от AngelAntichrist : 08-20-2012 на 22:05
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
Девствена съм и мисля скоро да правя секс с приятелят ми /и двамата сме на 16/... таа въпроса ми е какво препоръчвате,за да се предпазя... в смисъл само презервативите дюрекс ли вършат свястна работа или заедно с тях е добре да взимам и противозачатъчни и ако да какви ??
Презервативите са достатъчни, стига да ги употребявате правилно. Хапчетата може би не са особено удачни на тази възраст, но ако все пак решиш да взимаш, се консултирай задължително с гинеколог.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
още ли лафиш , снорлакс , нещо ме бъркаш с баща си . пожелавам ти да попаднеш на някой сляп принц да има детенца по сиропиталищата после
ТЪЪЪЪЪПА ТЕМАААА!Щрудел в много случаи(айде да не кажа повечето)момичетата искат да правят с##с така че това което си написала е пълна тъпня!
Бих го направила с постоянен партньор, едва след когато и двамата сме минали тестове заедно![]()
В 9gag имаше подобен пост ;д някакъв тъп мъж казва "Relax, baby, I wont make you pregnant, I swear"
Повечето момчета когато откажа да го правя без презерватив, си мислят, че ме е страх да не забременея, а то не е само товаБолестите са доста по-опасни сякаш..
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more