.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Моля посъветвайте ме !

Влюбен съм в едно момиче, което е 1 година по-голямо. Бяхме заедно известно време, но се разделихме, защото мислехме, че е по добре да сме приятели, но мойте чувства останаха. Говорим си често и наистина сме добри приятели, но аз я обичам и искам да сме заедно. Когато и разкрих чувствата си тя каза, че е по-добре приятели и че приятелството е единствената причина да не сме заедно. Много съм объркан и не знам какво да правя..

Е къде е дилемата? Тази ясно ти е казала, че иска само приятелства и нищо повече. Не знам какво се чудиш. Пределно ясно е, че ще ти е гадно, но какво можеш да направиш?
    П.П. Ако имаш някакви компромати или нещо подобно можеш да я изнудваш, ама надали ще се получи...

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Присъединявам се към горното мнение.Порасни и приеми решението и.Друго нямам какво да ти кажа.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на Incadeptus
    е та какво пречи едното на другото??? хАх вие може да сте си приятели и влюбени гълъбчета едновременно ;д

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    е та какво пречи едното на другото??? хАх вие може да сте си приятели и влюбени гълъбчета едновременно ;д
    Не мога да си обясня как успяваш да съхраниш у себе си и идиотщината,и трезвата преценка?
    Тя ясно му е казала и показала,че НЕ иска и двете.Какво да направи,да я убие с камъни,защото не му върви по гайдата ли? :Х

хахаха намерил се кой да ми го каже това.Аз също мога да критикувам всеки твой пост,но не ми се занимава.Интересно ми бе дали ще се обадиш след като напиша това,е вече не ми е,защото разбрах.Трезва преценка и идиотщина?Хммм,много е трудно честно да ти кажа.Но не е по-трудно от това да сдържа сълзите си от съжаление докъто ти чета опровергаващите постове

Град
    Пловдив
    хахаха намерил се кой да ми го каже това.Аз също мога да критикувам всеки твой пост,но не ми се занимава.Интересно ми бе дали ще се обадиш след като напиша това,е вече не ми е,защото разбрах.Трезва преценка и идиотщина?Хммм,много е трудно честно да ти кажа.Но не е по-трудно от това да сдържа сълзите си от съжаление докъто ти чета опровергаващите постове
    Май много се впрягаш на майтапи.Тук нямаше лоши чувства и заяждане.Просто прочетох няколко смислени коментара от теб и се учудих,че му написа нещо такова Жив и здрав и все така мултифункционален бъди

еееееееееее много се извинявам наистина.Аз също нямам лоши чувства към теб.Радвам се,че мислиш коментарите ми за смислени.Общо взето не знам защо го написах това ;д Ами какво да ти кажа,аз винаги съм бил така,не разбирам от майтапи.И твоите коментари са смислени

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Тя ти е казала, че иска да сте само приятели
    Не прави нищо.
    Останете си приятели, излизайте от време на време, но дотам.. (:
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Град
    Пловдив
    еееееееееее много се извинявам наистина.Аз също нямам лоши чувства към теб.Радвам се,че мислиш коментарите ми за смислени.Общо взето не знам защо го написах това ;д Ами какво да ти кажа,аз винаги съм бил така,не разбирам от майтапи.И твоите коментари са смислени
    Извинението се приема

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Какви съвети очакваш?

Ясно ти е казала, че иска да си останете просто приятели. Макар, че е доста трудно след връзка и когато единия от двамата все още има чувства.

По - добре забрави за чувствата си към нея и продължи напред.
    Друго не мисля, че можеш да направиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си