- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля посъветвайте ме !
Влюбен съм в едно момиче, което е 1 година по-голямо. Бяхме заедно известно време, но се разделихме, защото мислехме, че е по добре да сме приятели, но мойте чувства останаха. Говорим си често и наистина сме добри приятели, но аз я обичам и искам да сме заедно. Когато и разкрих чувствата си тя каза, че е по-добре приятели и че приятелството е единствената причина да не сме заедно. Много съм объркан и не знам какво да правя..
Е къде е дилемата? Тази ясно ти е казала, че иска само приятелства и нищо повече. Не знам какво се чудиш. Пределно ясно е, че ще ти е гадно, но какво можеш да направиш?
П.П. Ако имаш някакви компромати или нещо подобно можеш да я изнудваш, ама надали ще се получи...![]()
Присъединявам се към горното мнение.Порасни и приеми решението и.Друго нямам какво да ти кажа.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
е та какво пречи едното на другото??? хАх вие може да сте си приятели и влюбени гълъбчета едновременно ;д
хахаха намерил се кой да ми го каже това.Аз също мога да критикувам всеки твой пост,но не ми се занимава.Интересно ми бе дали ще се обадиш след като напиша това,е вече не ми е,защото разбрах.Трезва преценка и идиотщина?Хммм,много е трудно честно да ти кажа.Но не е по-трудно от това да сдържа сълзите си от съжаление докъто ти чета опровергаващите постове![]()
еееееееееее много се извинявам наистина.Аз също нямам лоши чувства към теб.Радвам се,че мислиш коментарите ми за смислени.Общо взето не знам защо го написах това ;д Ами какво да ти кажа,аз винаги съм бил така,не разбирам от майтапи.И твоите коментари са смислени![]()
![]()
![]()
Тя ти е казала, че иска да сте само приятели
Не прави нищо.
Останете си приятели, излизайте от време на време, но дотам.. (:
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Какви съвети очакваш?
Ясно ти е казала, че иска да си останете просто приятели. Макар, че е доста трудно след връзка и когато единия от двамата все още има чувства.
По - добре забрави за чувствата си към нея и продължи напред.
Друго не мисля, че можеш да направиш.