.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: Your First Kiss

Hybrid View

Това винаги съм го смятала за пълна простотия... от страх и притеснение "дали ще успея да се целуна както трябва с момчето,което харесвам" проваляте цялата романтика на първата целувка...макар и нищо особено все пак си остава спомен,а когато отидеш и се нацелуваш с 10 момичета нито ще се научиш кой знае колко добре,нито притеснението от предстоящата целувка с момче ще изчезне...просто никога няма да имаш истинска "първа целувка"

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от Ariia Виж мнението
    Това винаги съм го смятала за пълна простотия... от страх и притеснение "дали ще успея да се целуна както трябва с момчето,което харесвам" проваляте цялата романтика на първата целувка...макар и нищо особено все пак си остава спомен,а когато отидеш и се нацелуваш с 10 момичета нито ще се научиш кой знае колко добре,нито притеснението от предстоящата целувка с момче ще изчезне...просто никога няма да имаш истинска "първа целувка"
    всъщност бях в пъти по-спокойна, ама няма значение това си е личен избор + тва всеки си го разбира по различен начин. аз дори не съм търсила романтиката
    http://ask.fm/iwwkaa

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си