.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Изхвърлила съм всичко, което би ми напомнило за този човек. От другите бивши имам подаръци, но специално от него не съм запазила нищо. Няма и къде да го видя вече.
    Само се бях учудила преди няколко месеца на нахалството му да разпитва къде съм, как съм и прочие.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Изхвърлила съм всичко, което би ми напомнило за този човек. От другите бивши имам подаръци, но специално от него не съм запазила нищо. Няма и къде да го видя вече.
    Само се бях учудила преди няколко месеца на нахалството му да разпитва къде съм, как съм и прочие.
    Същото, без частта с другите бивши,един конкретен е. А вече няма и кого да попита (от зимата насам), и по-добре даже.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си