- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подарък за приятеля ми.
След няколко дена приятеля ми, с когото сме заедно от 11 месеца, има рожден ден. Наистина не знам какво да му подаря. Винаги съм се затруднявала с подаръците за момчета. Той се интересува от музика, китари, рисуване, компютри. Но аз си нямам понятие от тези неща и не бих се справиала купуването на подарък на някоя от тези теми. Искам да е нещо практично. Някакви идеи?
P.S. без предложения "секс".
Заедно сте от 11 месеца и някак нелогично ми звучи, да не можеш да му вземеш някакъв подарък. Не е задължително подаръка да е съобразен с неговите хобита и занимания. Направи му някаква изненада. Или просто излез по магазините и разгледай. Помоли за помощ продавачите и така. Помагат доста често.
Иначе в момента ми идва само на ум - диск с любим негов изпълнител. Някаква верижка, пръстенче и подобни.
Магическа чаша със снимка на любимата му група или пък, със някоя негова рисунка + една такава и за теб...
Рисуване? Супер широка и позволяваща вариации тема. Не познаваш ли някой друг със същото хоби, че да го помолиш за съвет? Или отиди направо в магазина и говори с продавача. Можеш да му вземеш някакви много специални четки/бои, статив, платно.
Купи му усилвател за китарата, например. Сигурна съм, че ще го трогне много. Запиши му диск с песни. Момчето ти има суперблагодатни хобита.
Според мен му вземи нещо,което да му остане спомен.Поне аз винаги съм била почитател на този тип подаръци пред практичните,макар че се случва и такива да подарявам.Но за началните му рождени дни бих ти препоръчала да е нещо от рода на диск с любима музика,където да има някаква ваша снимка и послание,заедно с някаква красива малка рисунка например.Не знам,не разбирам от тема рисуване и не знам колко са ми адекватни примерите,ама те съветвам да не е практичен подарък,а оставащ за спомен.![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Винаги,почти винаги на когото и да било подарявам сувенири най-различни!Вземи му светещо керамично ангелче например.Абе по магазините има много сувенири.Аз препоръчвам сувенир,ако намериш и такъв,който да не е много чуплив още по-добре![]()
Да,и аз не съм им най-големия фен.Но много зависи какъв е сувенирът и кой ти го подарява.Аз съм правила и получавала такива подаръци(много рядко,защото,както казах не са ми любимия избор) и когато са избрани с вкус и има послание в тях,могат да са много готин и сантиментален подарък.Но в тази ситуация не бих ги препоръчала.
аз като мъж бих се зарадвал на интимен подарък.от сорта на някаква изненада.има едни кубчета,
които вместо цифрички имат пози....за легло.Хем интимен подарък,хем практичен,хем ще му остане за спомен(,ако не го изгуби).може и парфюмче,поднесен по специален начин-да бъдеш облечен само със него....
разбери еротичната фантазия и я изпълни.за пред приятелите му подари нещо дребно.
възможностите са толкова много.....че да се чудиш коя да изпълниш.
ами първото нещо което ми хрумна като прочетох "музика" - диск със любими негови песни и ако имате ваша песен, на който диск отгоре има ваша снимка.. не знам дали въобще някъде правят нещо подобно обаче ми се струва мило![]()
Като гледам как се покри,усещам как авторката в последния момент ще му вземе някоя пълна небивалица![]()
Ами, той си има всичко, затова ми е тъй трудно да измисля нещо. А диск или снимка или нещо такова ми се струва глупаво за рожден ден, като се има предвид, че съм му го подарявала вече за 3 или 4 месеца, не помня. И аз не съм голям фен на сувенирите, винаги ми подаряват такива и сегa всеки ден чистя прах от секции и лавици...
В крайна сметка отидохме с майка ми и му взехме дрехи. Мисля, че е практичен подарък. Летни шорти за плажа и тениска от хубава материя. Аз лично на това бих се зарадвала най-много, а и всеки има нужда от дрехи. По-скоро женените от 20 години си подаряват дрехи, но поне ще ги носи. Какъв е смисълът от "символичен подарък"? А и сме си подарявали доста такива през месеците, достатъчно...![]()
Това е практична идея, ама на моя като му подарих дреха и той се обиди... все едно не можел да си купи... Иначе и аз бих се зарадвала. Сега не я сваля де, ама тогава беше драмаИ сега и аз това се чудя, той винаги ме е изненадвал по страхотни начини и искам и аз да го направа. За сега съм се спряла на това http://bambini.alle.bg/ и на още нещо естествено, но искам да има нещо по-романтично и се надявам да му хареса. Успех при теб :P