.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Той няма да ме хареса ..;(

Хора..преди някъде 1 седмица се разделих със гаджето си ..и след може би 1ден се запознах със едно друго момче ..;х
    Това беше чисто съвпадение ..намерих му скайпа в аск ..и го добавих защото той беше минало гадже на едно момиче от моето училище .. И сега със него си пишем всеки ден ..Една негова приятелка и моята най-добра приятелка са решили да ни съберат ..Странното е че незнам дали го харесвам защото не съм го виждала ..никога ..Пък и той няма да ме хареса ..за какво пак да се надявамм за нищо .;д Той е 1 година по-голям от мен на 14 е ..;д Аз в неделя си идвам от почивката и той иска да се видимм .-аз той и неговата най-добра приятелка ..Но смешното е че тя иска да сме само двамата за да се опознаем ..охо това е плашещо ..Няма кой да взема със мен и май..трябва да ходя сама ..със непознатт ;д Според вас трябва ли да убия надеждите на всички най-вече мойте ..(докато още не са станали по-големи) аз даже незнам дали ги има..Може би ги има но не са толкова големи (МНОГО МНОГО МАЛКИ ;Д ) И междедругото той може би няма да ме хареса ..оффф незнаммм какво да правя ..Сичко това е малко странно ;Ддд

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Просто опитай.
    Като се панираш дали ще те хареса или не,не си помагаш изобщо. Просто си лепни усмивката на фейса и отиди, не с цел да се жениш за него едва ли не, а просто да се забавляваш и да видиш какво ще излезе.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    И откъде си толкова сигурна, че няма да те хареса. И аз, преди време, когато се запознах с настоящия си приятел - не мислех, че ще ме хареса, но ето, че е факт. Пробвай, просто. Приятелката е права. Това е среща и е нормално да сте си само двамата. По - лесно е за опознаване. Пък, ако стане така, че сте заедно - не може непрекъснато да сте сред хора. Пробваш, виждаш дали ти допада или не.

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Абе имам въпрос - как пускаш тема в която молиш за съвет как да забравиш гаджето си, което много обичаш. После пускаш тема как да се целуваш, защото те е срам да целуваш гаджето си! Пък сега това... като ще тролиш поне да е качествено.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от dodi785 Виж мнението
    Хора..преди някъде 1 седмица се разделих със гаджето си ..и след може би 1ден се запознах със едно друго момче ..;х

Той е 1 година по-голям от мен на 14 е ..;д
    На твоите години си мислиш,че всичко,'дет хвърчи,се яде.Никой не си обичала досега,че да го забравяш,както драматизираше в една друга тема.

Четох само до годинките ви.Порасни още малко,научи се да пишеш грамотно и тогава мисли за гаджета и излишни филмови драми и маратони...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Голям фен Аватара на PLEYGIRL
    Хвърли се без да ти пука .... една патка мислила мислила и накрая умряла ... просто действай
    *Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
    дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
    но пълно с правописни грешки”.

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Моля ви научете се да пишете докъто е още време,че така и ще си останете цяллллллл живот.Незнам,мойте,научете се бе,много е лесно ,не знам,както и всички частици НЕ последвани от глагол се пишат отделно,при прилагателните се пишат заедно и чертичката на икраткото не е ударение та да пишеш мойте за множествено число.Това мога да кажа аз,за темата не мога да коментирам и се моля на Бог да прочетеш и ти и някой друг този пост,за да се научите най-сетне и дано го запомните това нещо.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    Моля ви научете се да пишете докъто е още време,че така и ще си останете цяллллллл живот.Незнам,мойте,научете се бе,много е лесно ,не знам,както и всички частици НЕ последвани от глагол се пишат отделно,при прилагателните се пишат заедно и чертичката на икраткото не е ударение та да пишеш мойте за множествено число.Това мога да кажа аз,за темата не мога да коментирам и се моля на Бог да прочетеш и ти и някой друг този пост,за да се научите най-сетне и дано го запомните това нещо.
    докъто изби рибата... дано ти си прочетеш поста и се научиш да пишеш, моля те!
    Пръски мозък се сивеят

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Не искам да ставам гадна,ама се пише докАто и след "моля ви" се слага запетайка
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мерси,че ме поправи,но много бързах,смятай колко щом съм объркал как се пише докато.;ддддддддддд камоли да се сетя за всички запетайки и макар грешките,горенаписаното важи dodi785 и всички тези,които не са се научили на елементарни неща А и ужасно много ми се спи,полумъртъв пиша

Град
    Мерси,че ме поправи,но много бързах,смятай колко щом съм объркал как се пише докато.;ддддддддддд камоли да се сетя за всички запетайки и макар грешките,горенаписаното важи dodi785 и всички тези,които не са се научили на елементарни неща А и ужасно много ми се спи,полумъртъв пиша
    Оправдания най-лесно се намират.
    Пръски мозък се сивеят

Слушай ме много внимателно.Имах една учителка същата като теб.Може да учеше добре,ама хич не ми беше приятна.Стига се заяждай и бъди различна,защото такива има много и ми стана скучно.Дамммммм,поне ще си похапна риба!Искаш ли да те черпя?

Град
    Слушай ме много внимателно.Имах една учителка същата като теб.Може да учеше добре,ама хич не ми беше приятна.Стига се заяждай и бъди различна,защото такива има много и ми стана скучно.Дамммммм,поне ще си похапна риба!Искаш ли да те черпя?
    Мисля да стигам да се заяждай. Просто ми е глупаво да държиш сметка на 13 годишно лапе, че не знае къде е запетайката, а в същото време да правиш глупави грешки и да вадиш глупави оправдания. Както и да е - ник'во заяждане не е само коментирам, че някой път е по-добре да си замълчиш. Приятно ти рибене.
    Пръски мозък се сивеят

Ама мен въобще не ме интересува дали ми вярваш на "глупавите" оправдания!Даааа ти не се заяждаш,разбира се.Съгласен съм,ченякой път е по-добре да замълчиш.И не съдя никой,няма безгрешни.Не и казвам,че не знае къде е запетайката.Казвам и нещо много по-важно от запетайката.И го казах с НАЙ-добри намерения.Мерси,приятно ще ми е,РИБЕНЕТО.

Град
    Ама мен въобще не ме интересува дали ми вярваш на "глупавите" оправдания!Даааа ти не се заяждаш,разбира се.Съгласен съм,ченякой път е по-добре да замълчиш.И не съдя никой,няма безгрешни.Не и казвам,че не знае къде е запетайката.Казвам и нещо много по-важно от запетайката.И го казах с НАЙ-добри намерения.Мерси,приятно ще ми е,РИБЕНЕТО.
    К'во се впрегна... са да не поискаш да умреш за греховете на хората?
    Пръски мозък се сивеят

Пф въобще не съм се впрегнал.Mоже да умра,но няма да е заради греховете на хората Ясни са ми такива като теб.Заяждат се,за да накарат другия да се хване и да започне да спори,сори.Няма да стане!

Едит:Лека нощ между другото!Приятни сънища!

Град
    И на мене са ми ясни такива като тебе - откровени дебили. Т'ва че съм ти направила забележка за правописа не ме прави заядлива, но ок.
    Пръски мозък се сивеят

Banned Голям фен
    Пф въобще не съм се впрегнал.Mоже да умра,но няма да е заради греховете на хората Ясни са ми такива като теб.Заяждат се,за да накарат другия да се хване и да започне да спори,сори.Няма да стане!

Едит:Лека нощ между другото!Приятни сънища!
    Баце права е какво се палиш тя просто ти направи една забележка..голяма работа///можеше да кажеш просто едно okay...= ) или пък \" добре няма да се повтори (ангелче)\" кво тръгна са набира тука хД хахахаха

Нямаше да е интересно Лека вече наистина

Banned Голям фен
    Ухуу че интересно си го напраи ама хаха ти не си за изпускане бе чоек..сериосно

"Той е 1 година по-голям от мен на 14 е..." WHAT THE FUCKKK?!?!?!

За кво трябва да се карате кой пише грешно и кой правелно..карайте се някъде другаде и престанете да се заяждате със мен ..тук исках да знам какво да правя ..не ме интересуват тъпите ви запетайки .!!!!!!!! Luidgie -ПРЕСТАНИ ДА СЕ ЗАЯЖДАШ СЪС ХОРАТА ..СПРИ СЕ ЗАЩОТО ДРАЗНИШ МНОГО..ТИ НЕ СИ ЧОВЕКА КОЙТО ТРЯБВА ДА НИ СЪДИ ..УКРОТИ СЕ И СТИГА СЕ ПРАВИ НА ГОЛЯМА РАБОТА..ЗАЩТО ТЕ ВИДЯ КАКВА СИ ..И ДРУГИТЕ СПРЕТЕ СЕ .. :@

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Вие излезте първо, виж как ще мине, а после му мисли. Ако след това продължава да те търси и да иска да се виждате, е ясна работата.

Банални сте вече с правописа.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Омг,как се палите всичките О.о
    Малка си,не се притеснявай.Ще се отпуснеш,бъди себе си и всичко ще се нареди.Няма как да си сигурна дали не те харесва,това ще стане ясно когато се видите .
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си