.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    пфф, ако ще пробваш от този боклук наистина по-добре недей

бонзая ли? в къв смисъл го казваш... не мисля, нали казвам, че знам, че е по-силно, а мен ме е шубе от "нормалната" трева камо ли тва... знам за случаи с бонзая дето 6 часа си кажи-речи дроб след 4 опъна, след два дена чак един пич се обадил да не се базикат втори път така с него .. ://

a теб какъв ти е опита с тревата, какво си си патил.. ако искаш кажи, ако не е лично :р

В смисъл, че не бих се доближил до това отново дори на мен да ми плащат. И какво разбираш ти под "нормална трева" ?

Не се хваля с опит и съм си патил по-скоро от друго, но и от тревата донякъде, но не ми се говори.

авторке , цигари пушиш ли ? Имам в предвид можеш ли да гълташ дима ? .. Щото ако никога не си пушила дори обикновена цигара , като си дръпнеш трева , няма да можеш да глътнеш и ефект нулев. Не се стряскай. Като гледаш всички сме живи и здрави. Не казвам да го правиш-просто опитай. И аз съм против честата употреба. Айде искам да кажеш ако опиташ и те хване
    Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!

толкова е наплашена, че вече си представям колко елегантно дърпа и я хваща бързо-бързо, що пък не, стават чудеса

ами не знам точно как са термините в тия среди под нормална имам предвид да не е бонзай, некъв чай и т.н. ами примерно да те вдигне, не да забиеш, да ти е весело.. т.е. нормалните ефекти да има, а не ...

е щом казвате, че от 1-2 опъна нищо няма да ми стане... може да опитам... aмаа... много се филмирам за такива здравословни проблеми.. нямам предвид да не хвана рак и т.н. oт дима ... ами точно някви моментни психози, панически атаки, страхове ... мисля си, че ще се побъркам

е ти па ся няма кво друго да приказваш и веднага тръгваш да се ебаваш... нали за тва пускам темата да разпитам как стоят нещата... да имаш инфо винаги е добре

Баба ми умря от рак на билия дроб , без дори да е изпушила 1 цигара в живото си !!!! Нищо не е гаранция... Няма да умреш от 1 цигара...
    Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!

не бе жена нямах това предвид

Бих тръгнал да ти обяснявам за различните настроения според сортовете, но не сме в Холадния (например) и няма смисъл, защото тук не си ли гледаш сам не знаеш какво взимаш. Ако имаш някои познати и по-опитни на които можеш да се довериш е по-добре. Сега се сетих как миналото лято един на морето искаше да ни продаде според него "холандски чук", а това видимо си бе някой сорт, вероятно от някое село около Петрич

Като гледам действието веднъж като бях болна ми се беше получило абсолютно същото (размазване на образи,омекване на колена,притеснение,) тези да не слагат трева тайно в лекарствата?

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Няма да умреш от 2-3 дръпки, спокойно
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Ако не си пушил досега, първия път може да не те хване. Ако тревата е хубава може да те хване, де. Абе общо взето е различно при всеки, но принципно при някои дори и 3-тия 4тия път не ги е хващало.
    Много зависи както каква е тревата, така и в компания ли си или сам, какво ще почувстваш.
    Ако си пушиш сам у вас ще седнеш и ще бозиш в 1 точка, ще са ти доста забавени реакциите и дори може да ти се доспи.
    Ако си в компания естествено, че ефекта е друг, де... но пак казвам - зависи от тревата. Иначе има леко сърцебиене, като си поемаш дълбоко дъх и след тва издишаш все едно минава цяла вечност, пак са ти забавени движенията, забравяш бързо нещо, което си си го помислил секунда преди това, хилиш се, очите ти стават червени, ожадняваш, огладняваш и прочее.
    Междудругото момчетата не бива да пушат много трева, защото това увеличава риска от импотентност.

П.С.: Не можеш да фокусираш добре хора, предмети..и ти омекват крачетата
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0 Виж мнението
    Междудругото момчетата не бива да пушат много трева, защото това увеличава риска от импотентност.
    По-скоро те изпраща в режим "Ама не моо са запра".
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Зависи от това с кой пушиш... Може да е някой пич и много да се смеете , да усещаш гръбначният си стълб като желе/спагети , ако е някой "стресиран" може да си набиете филм , че нещо ще ви стане , а има и трети вариант в който при 2-та е различно , така беше и при мен (Аз се хиля като откачалка , той се тревожи за здравето си )

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    По-скоро те изпраща в режим "Ама не моо са запра".
    Ми не, точно обратното е. Присъствала съм на лекции за марихуана и съм гледала куп документални филми, а и + участвам доста често в проекти от това естество. Като изпушиш 1 чадел и ти натежи главата не знам как ще стане тва "не моа се запра".
    Последно редактирано от elito0o0o0 : 08-27-2012 на 00:27

Ми не, точно обратното е. Присъствала съм на лекции за марихуана и съм гледала куп документални филми, а и + участвам доста често в проекти от това естество. Като изпушиш 1 чадел и ти натежи главата не знам как ще стане тва "не моа се запра".
    Браво. Аз пък при всяка възможност правя секс напушен и сравнявам. Дори и да има признаци на ленивост, изострените сетива и мисълта за удоволствието надделяват. Оргазмът след пушене не може да се сравни с този в трезво състояние.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Ама кво и обясняваш нали ходела на лекции

То от тия лекции как само пълнят главите с глупости... Марихуана в УМЕРЕНИ КОЛИЧЕСТВА е ПОЛЕЗНА ! Ако пушите до 1 път в седмица помога на кръвообращението , кръвното , налягането в очната ябълка и т.н...

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Браво. Аз пък при всяка възможност правя секс напушен и сравнявам. Дори и да има признаци на ленивост, изострените сетива и мисълта за удоволствието надделяват. Оргазмът след пушене не може да се сравни с този в трезво състояние.
    Еми явно на всеки действа по различен начин.
    Аз като съм напушена примерно не ми е до секс, лол.
    Пък и плюс това това, което казах, не се отнасяше за това дали имаш желание да правиш секс или не, а че приятелчетата ти там долу стават негодни за употреба.
    Последно редактирано от elito0o0o0 : 08-27-2012 на 20:15

Супер фен Аватара на someonerandom
    Това като темата,в която девствено момиче искаше да знае какво е усещането да правиш секс.Е няма как да се обясни точно.Да не говорим,че при всеки могат да се получат индивидуални ефекти.Освен това зависи и от количеството и качеството на тревата,а ако пушиш,след като си пил повечко,едно ужасно повръщане ти е горе-долу гарантирано.
    Общото при повечето хора е,че се смееш(умираш си от смях,така,както в трезво състояние може да не си се смял през живота си) на напълно нормални и скучни неща.Аз например един доста стабилен период от време бях се хилил на вратата на гардероба и на формата на тавана(има лека извивка ) ,докато другите двама си пускаха музика в youtube и се пръскаха на нея,а баща ми ми е разправял как е умрял да се смее на бойлера в банята
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Еми явно на всеки действа по различен начин.
    Аз като съм напушена примерно не ми е до секс, лол.
    Пък и плюс това това, което казах, не се отнасяше за това дали имаш желание да правиш секс или не, а че приятелчетата ти там долу стават негодни за употреба.
    Както и алкохола, цигарите, соята, т.н.

ToninaLevski
    Guest
    От личен опит знам и всичко което бях чела и чувала ми се случи ... 2 пъти съм пушила ... 1-вия път бяхме на екскурзия и викам мен няма да ме хване и отначало така стана след като го изпушихме, но след 10-15 минути не си усещах краката и почвах да се смея за всяко нещо :Д .. очите ми не станаха червени. Не си знаех силата.. След 1 час някъде ми мина и почна да ми става лошо и после ми мина... И втория път започва всичко. По-миналата седмица излязохме аз и едни приятелчета да пушим .. и от начало пак същото стана не си усещах краката смеех се постоянно, очите ми се затваряха, но след 10 минути вече просто не знам какво ми стана.. Много лошо ми стана, много ми се спеше, ако си затворех очите ще заспа, не можех да си вдигам главата. Много повръщах. Беше ми ужасно много студено и накрая се прибрах обаче знам че не трябва да се спи когато си напушен, защото ако повръщаш можеш да се задавиш.. Общо взето 2-рия път стана чудото. Бях много зле.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си