.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

еддин въпрос

Според вас нормално ли е момиче на 16 и момче на 22 да имат връзка?

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    Напълно е нормално!
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Град
    Stara Zagora
    Даже сега се сещам за един случай, в който в момента една 13 годишна ходи с 25-26 годишен.
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Супер фен Аватара на filmimilmi
    9 клас и 22 годишен мъж. Нормално е заради секса, но иначе не си създавай илюзии, че е заради друго.

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Цитирай Първоначално написано от SkiCatA Виж мнението
    Даже сега се сещам за един случай, в който в момента една 13 годишна ходи с 25-26 годишен.
    Обадиха ли му се от прокуратурата вече?

Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от filmimilmi Виж мнението
    Обадиха ли му се от прокуратурата вече?
    Еми все още не. И аз съм много против тая връзка!

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Боже... ми щом има такива връзки явно е възможно и нормално... К'во питате през 5 минути за едни и същи неща. Ако искаш да споделяш нещо лично и да ти се дава мнение - давай. Ма кви са тез простотии са...
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    НЕ !
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Не,това е смъртен грях!!!Сега и двамата ще идете в Ада!
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Град
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    Не,това е смъртен грях!!!Сега и двамата ще идете в Ада!
    Аре кажи ми къф им е проблема на тия 16 годишни 'ора...
    Пръски мозък се сивеят

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
    Аре кажи ми къф им е проблема на тия 16 годишни 'ора...
    Явно ще трябва да отговарям сериозно.Не става въпрос за разлика в годините,а за разлика в начина на мислене.Има хора и хора.Едни още на 16 имат трезва преценка за нещата и притежават качествата и предпоставките на развиващия се,будния човек,докато други и до 30+ вътър ги вее на бял кон и не могат да поемат отговорност за нищо,което ПОНЕ ЗА МЕН не им приляга на годините и не е в реда на нещата.И е смешно такива хора да остават заедно,спирайки взаимно развитието си-било в положителна или отрицателна насока.(защото и да ходиш само по барове пак е развитие за някои,въпрос на гледна точка).

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Еми да,даже има хора на 13 години,които имат трезва преценка,умни са,и всичко им е най-най,аз познавам такива хора а аз мисля,че не е ненормално,но не трябва

Град
    Явно ще трябва да отговарям сериозно.Не става въпрос за разлика в годините,а за разлика в начина на мислене.Има хора и хора.Едни още на 16 имат трезва преценка за нещата и притежават качествата и предпоставките на развиващия се,будния човек,докато други и до 30+ вътър ги вее на бял кон и не могат да поемат отговорност за нищо,което ПОНЕ ЗА МЕН не им приляга на годините и не е в реда на нещата.И е смешно такива хора да остават заедно,спирайки взаимно развитието си-било в положителна или отрицателна насока.(защото и да ходиш само по барове пак е развитие за някои,въпрос на гледна точка).
    Бе всичко много хубаво. Мене ми е интересно к'во им дреме дали е "възможно" и "нормално" да се хващат с по-голям/възрастен от тях? Иначе за хората и хората ясно. Просто ми прави впечатление, че едва ли не, всяка 2-ра тема е за разлика във възрастта.
    Едит: Също така ми е много любопитно, защо авторката на темата се е притеснила за разлика от 6 години. И никак няма да е зле да си каже проблема, вместо да задава глупав въпрос. Така едва ли някой ще може да и даде каквото и да е мнение.
    Последно редактирано от Luidgie : 08-21-2012 на 23:37
    Пръски мозък се сивеят

Голям фен Аватара на JuStElly
    Няма ли момчета на вашата възраст,че все скачате на батковците ;д не се спряхте ;д

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    Явно сега е модерно педофилството пък и не ги наказват.Явно малките момиченца са по-глупави от колкото си мислех...На къде отива поколението...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Teenhelp1 Виж мнението
    Явно сега е модерно педофилството пък и не ги наказват.Явно малките момиченца са по-глупави от колкото си мислех...На къде отива поколението...
    За разлика 16-22?
    Srsly?

Ненормалното е не разликата в случая, а необходимостта да попиташ сбирщина непознати дали за ТЕБ е нормално това...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Голям фен Аватара на Elli *
    аз познавам едно момиче на 13 и някъв на 21
    и момичето е БЕЗ трезва преценка ...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Ако се разбирате, харесвате/обичате и нямаш нищо против, е нормално. Глупаво е да питаш сбирщина непознати дали даденото нещо е нормално за теб. Нормално е, когато искаш и евентуално да знаеш как да се предпазиш от опасност, ако съществува такава.

Това,че има такива връзки между хора на 13 и 25 ,не прави нещата нормални. Вярно е ,има хора,които са с огромна разлика,но въпреки това са влюбени един в друг и живеят щастливо много време заедно. Но моят съвет към теб е ако наистина мислиш че този 'батко' изпитва нещо към теб и може между вас да се получи,да изчакаш малко и да видиш дали ще почне да иска само секс от теб,а ако е така - означава,че просто търси лесно и по-евтино забавление от курвите на околовръстното Затова бъди-по внимателна и си опичай акъла !!

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    За разлика 16-22?
    Srsly?

Ненормалното е не разликата в случая, а необходимостта да попиташ сбирщина непознати дали за ТЕБ е нормално това...
    И за споменатото по-горе 13-25 не,че имам проблем с това или съм против ама е абсурдно тя може да му даде само секс пък и наистина се счита за педофилство...

Град
    Пловдив
    Хора,разликите в годините се гледат по различен начин в отделните етапи от живота.Начина на мислене пък,както казах по-горе,е съвсем отделен въпрос,но да вземем общоприетото,стандартното ниво на развитие в съответните възрасти.Разлика от 6 години,когато сте на 16 и 22 е поносима,могат да се намерят общи теми на разговор и пр.Разликата от 12 години при съотношение 13-25 е далеч от разумното и благоприятното в идейно-емоционален план.На 13 още ПОВЕЧЕТО мислят,че всичко,което хвърчи се яде и тепърва изживяват всички трепети като харесвания,първа целувка,а някои и първи сексуални контакти(жалко,но факт).Докато един мъж на тези години би трябвало да се е ориентирал в живота,да сио е стъпил на краката,да се е понаживял сравнително и да е натерупал достатъчно опит,за да знае какво търси.А една 13-годишна не би могла да му даде кой знае колко повече от секс,защото там накъдето тя отива,той отдавна е бил и пребил.

Малко в повечко ми дойдоха думите,но мисля,че разбрахте какво имам предвид.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от JuStElly Виж мнението
    Няма ли момчета на вашата възраст,че все скачате на батковците ;д не се спряхте ;д
    Момчетата на нашата възраст /щото и аз съм на 16/ ... повярвай повечето на акъл, ама хич не са на нашата възраст .. Мога да почна да развивам теории, как момчетата се развиват по-бавно с около 2 години .. нз си кво си.. обаче ме мързи .. Знаеш на къде бия .. И все, не е баш причина да ходиш с някой с 10 години по-голям, ама 1-2-3-4 .. напълно нормално

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Момчетата на нашата възраст /щото и аз съм на 16/ ... повярвай повечето на акъл, ама хич не са на нашата възраст .. Мога да почна да развивам теории, как момчетата се развиват по-бавно с около 2 години .. нз си кво си.. обаче ме мързи .. Знаеш на къде бия .. И все, не е баш причина да ходиш с някой с 10 години по-голям, ама 1-2-3-4 .. напълно нормално
    абе и вие не сте на акъла на 25-годишните мъже, колкото и да си го въобразявате, ама айде да не спорим
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Banned Голям фен
    Хора,разликите в годините се гледат по различен начин в отделните етапи от живота.Начина на мислене пък,както казах по-горе,е съвсем отделен въпрос,но да вземем общоприетото,стандартното ниво на развитие в съответните възрасти.Разлика от 6 години,когато сте на 16 и 22 е поносима,могат да се намерят общи теми на разговор и пр.Разликата от 12 години при съотношение 13-25 е далеч от разумното и благоприятното в идейно-емоционален план.На 13 още ПОВЕЧЕТО мислят,че всичко,което хвърчи се яде и тепърва изживяват всички трепети като харесвания,първа целувка,а някои и първи сексуални контакти(жалко,но факт).Докато един мъж на тези години би трябвало да се е ориентирал в живота,да сио е стъпил на краката,да се е понаживял сравнително и да е натерупал достатъчно опит,за да знае какво търси.А една 13-годишна не би могла да му даде кой знае колко повече от секс,защото там накъдето тя отива,той отдавна е бил и пребил.

Малко в повечко ми дойдоха думите,но мисля,че разбрахте какво имам предвид.
    Съгласен с1м ама..то и то един секс ще му даде тя :Д хахахахахахахахаха направо няма по яко от тва да се пляскаш с 13 годишна УУУУУУУУУУУУ напрао им завиждам само като знам кви екшъни стават..(sadface)

Фен Аватара на YourFavouriteDrug
    Град
    Бургас :)
    Емм... ти си в даскало, той завършва уни-то. Това, което тебе те вълнува, и което най-вероятно ще искаш да споделиш с него, на него му е блед спомен отпреди 5-6 години. Така че според мен ти винаги ще възприемаш него и връзката ви по-насериозно, отколкото той - теб. С две думи - по-добре не
    пс. На 16 и с връстник да тръгне пак ще го правят xD
    I'm yours.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си