- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- АРЕ КАЖЕТЕ МИИИИИИ?
Авторке, обяснявам ти този коментар, че гледам, че не разбираш, а се чувствам бяла и добра тая вечер.
Че има келеши, които лъжат момичетата, за да ги вкарат в леглото, да, има.
СисиСтрейндж ти каза, че ако едно момиче има само сравнително хубаво тяло и нищо повече, какво би могло да иска едно момче от нея? Тя само това му предлага.
Радвам се,ако съм помогнала.И запомни,че докато сама не направиш нещо за себе си,няма кой да го направи![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
абееееееее момиче ай стига с тия общи знаменатели,на всичко го казвам това,не всички са еднакви за бога,дори мога да кажа,че няма еднакви хора,но както и да е.Гоооооолеми изрази "пички за ебане" пхахаха:д -поне ме разсмя,но това е голата истина.Русокоске напълно ама напълно съгласен с всичко,което написа в тая тема,всичко!Глупава темаа,защото съм видял много такива ама карай.Да се беше поразровила малко.
Не,не аз го разбирам така , че има момичета , който имат хубаво тяло и външност , но не знаят как да я използват освен за секс. Един вид само това качество използват , а не и умствения си багаж. Да разбрах благодаря наистина на всички мисля , че разбрах какво трябва да променя в себе си , а колкото до момчетата живи и здрави![]()
Пак казвам , че не слагам всички под общ знаменател ПОВЕЧЕТООООООООООООО чети малко. Е , поне ви правя весело.![]()
Всички?Това че ти си попаднала на такива не означава че всички сме такива,все едно аз да твърдя че всички момичета са кучки,само защото на такива съм попадал.Помисли в каква среда се въртиш,тея момчета едва ли идват ей така и се лепват за тебВместо да се оплакваш от всички,помисли дали и ти не правиш нещо за да привличаш тези,не казвам че ти си виновна,казвам че много по лесно ще е ако помислиш за себе си и средата си отколкото от всички момчета.На 17 си (май) какво очакваш да се случва на тази възраст,реално погледнато ако някой чака истинската любов на в тинейджърските си години...много ще се разочарова
Заебавай ги тези който не те ебават за нищо,живей си живота,пък тя любовта ще те намери все някога
![]()
>>DjBelev<<
Дори повечето да пише, пак не е вярно. Не са повечето. Изключения са такива.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
После пише и повечето не ми се спори , разбрах си грешката и мисля да се поправя.
Слушай Сиси,чеееееееее.............надя вам се да се осъзнаеш най-сетне.Да благодаря за "веселбата"![]()
Темата ти е невалидна.Виж си само снимката пак е намек за секс пък после мрънкаш,че искали само секс. Фейл тролче.![]()
Авторке, много обичам подобни обобщения - повечето. И колко мъже са това? 3-4, ако не и само един който те е разочаровал. Като понатрупаш житейски опит ще видиш, че има и истински стойностни мъже, за които наистина си струва да си мръднеш пръста. Ако в обкръжението ти искат само секс може би е редно да го промениш.
от разсъжденията ти разбирам, че само това можеш да дадеш
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ти си позволила това да се случи.Както знаеш секса е много важна част от една връзка,но ти си позволила това да е единствената причината поради която да имаш връзка.Сядаш си на Д-то и си готова,много е лесно да слагаш общ знаменател на всичко,но първо си на 17 и ще минеш през бая неща.Не си била с всички мъже на планетата,че да казваш,че всики мислят и разсъждават така.Да,има такива индивиди ,но явно ти си попадала точно на тях
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Не ВСИЧКИ искат само ебане,но ако няма какво друго да им предложиш може и да започнат само това да искат от теб...но е много неправилно да съдиш всички едновременно,вярно е има такива,които много яко ги бият хормоните,но други пък наистина знаят как да се държат с едно момиче![]()