- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния според коментарите му в раздела?
за complicated мога да кажа,че е сложна личност и има един от най-хубавите аватари на НИНА ДОБРЕВВВВ <3 <3 <3 нимфадора-странен и хубав никнейм.Ловец-загадъчно е налииииии ;д еми да трябва ми гадже,ама нема да е в близките 5 месецаЗайче,не те познавам,но от никнейма разбирам,че си мил човек.Русокоска-симпатяга,с ГОЛЯМО чувство за хумор
![]()
Благодарим@Incadeptus за годинките си мислиш по-бързо и адекватно дори от бягащ циганин,хванат да краде ток на едро
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Има си собствен поглед над нещата и винаги си отстоява мнението съм забелязала.![]()
@Goddess е много красиво момиче с адекватни разсъждения.Малко съм я засичала,така че нямам много обстоен поглед над нещата и не мога да кажа кой знае колко.![]()
Не съм очарована/впечатлена, но и нямам лоши чувства към нея. Мисля, че може би/евентуално е добродушна. (може и да бъркам, не мога да знам). На много места пише много километрични постове. ^^
И евентуаално ако не беше ника и аватара й (като цяло визията на профила й), мисля, че много хора щяха да гледат с друго око на нея. (по-добро, което говори лошо за тях)
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Русокоске изключително много благодаря за комплимента![]()
Щрудел нищо не мога да кажа за теб.
За Щрудел, че горния ми е непознат.
Писането й изглежда доста превзето на моменти, което понякога дразни хората. Според мен е чувствителна, но барабар с това се самонавива, че е чувствителна.
Старае се да приема различна гледна точка и не се влияе от табута. Провокира другите да правят същото.
Трудно се засяга.
Прекарва прекалено много време тук.
На моменти ми изглежда наивна.
Има някакви изблици на изкуство, макар че са ми далечни.
Време е да се откаже от зодиаците и астрологията като цяло.
Преди имах друго мнение за нея. Сега се е променило към по-добро.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
тц, можеше да излъжеш и да кажеш колко съм прекрасна ^^
И аз за сефте те виждам, ама гледай как става:
Incadeptus - земен човек, отстояващ мнението си с покъртителен чар! ^^
:3 ^^
Едит: Изпревари ме :3
(представете си, че поста ми е невидим :3)
Чачо, мерси за искреността. <3 Аз теб не съм сигурна, че мога да те опиша, но ти се радвам. хаха
Последно редактирано от ShtrudeL : 08-21-2012 на 22:15
4XCOKИ
оо, ще пиша в темата:Д
Щрудел е сладур и тепърва й предстои да надскочи себе си (по Ницше:Д).
А Чачо го обичам.
Понякога не й разбирам постовете, обаче с доста голям интерес й чета мненията..има доста интересен начин на мислене и на изразяване. Доста.
исках аз да коментирам блаб.. : Д
обичам постовете й, дори на места да не съм съгласна с тях.
а за теб.. и теб те харесвам, изглеждаш зряла и умна![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
БЛАБ-Непознат човек със странен никнейм ;д Добре сега за @Щрудел-Очарователно момиче,красотата блика от нея и озарява всички ни.В присъствието и,човек може да забрави кой е всъщност,както когато сирена пее на самотен остров(сирените са много красиви същества)просто е превъзходна.Постовете и са гениални и е изключително интелегинтен човек!надявам се да си доволна!
Двоен пост Godess дори да не те познавам,само името ти ме кефи достатъчно ;д и прекрасната картинка
Коментари на място,понякога малко по-крайни,но справедливи.Казва си мнението директно и като цяло е отворена към различни мнения,стига да не граничат с простотия.
Едит:Това е за @jghgh
ПС:Щруди,мерси за искреността.И да,падам си добродушна(не че нещо,ама да не си в съмнение).И си много права във втората част от коментара си.
Последно редактирано от PyCoKoCkA93 : 08-21-2012 на 22:31
ewewww Blab, благодаря, че вярваш в мен, вместо мен. :3 <3
Ама всъщност и аз ще се пробвам, какво пък:
Blab - Мисля, че тук не се разкрива напълно, даже изобщо. Мисля, че не е от хората, които ще тръгнат да говорят в подробности за личния си живот. Мисля, че знае много неща и може да говори на всякакви теми. Мисля, че е артЪ, но не парадира с това, което е прекрасно. Мисля и че се дразни на други артЪ персони (абе блуждаят ми някакви спомени, че сме си говорили за това, ще ме разбере за какво говоря.. ^).. Интересна ми е от много време. :3
Chacho - Миисля, че е умно момченце, което никога не се лигави, т.е. шегува се в някаква капсулка от сериозност. Не съм го виждала да ползва емотки.
хмм мисля, че има някакъв несериозен образ ей така като някаква приятна маска, но в доста теми е сериозен и дава хубави мнения. Също така мисля, че е овен, или телец. А може би рак. хахах
Incadeptus - хахах бързо схващаш :о
Goddess - красива е и изглежда земна и умна, което е странно и прекрасно :о
а с jghgh мисля, че можем да си говорим мЪного астрално и духовно :о
4XCOKИ
Хей чачо,ми добър чУвек ми се виждаш,аааааааа искам да попитам Щрудел коя зодия мисли,че съм.Има едно нещо,което подсказва,но то по-скоро не подсказва,както и да е та коя мислиш,че съм?![]()
Ще работим над крайностите : D
/извинявам се за спама, прескочете ме/
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
@Chacho
Човек с много логическа мисъл,която умее да прилага в живота.
Математиката няма да я коментирам,тя е ясна,цяла тема е направил и на няколко пъти ми е помагал там.Грешка няма в тая област
Много директен.
Разсъждава над нещата и търси и най-малкия смисъл във всяка дума.
Понякога се дразни,но повечето пъти се смее на/д простотията.
Има редица epic-коментари,чак да му завиди благородно човек на креативността![]()
Последно редактирано от PyCoKoCkA93 : 08-21-2012 на 22:43
4XCOKИ
Стига с тея зодии бе.. наред ли сте?
The blood that binds us ..till death unites us
Сякаш не сме си засичали мненията много.Очевидно не вярва в зодии
ShtrudeL, а можеш ли да познаеш аз коя зодия съм в случай че не се прочела някъде (признай си честно)
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Развален грамофон. Ти му обясняваш нещо, той после ти пише, че си имал друго предвид. Знае си неговото, не чете какво му се отговаря, повтаря си едно и също и това е. Разтяга прекалено много локуми.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."