- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- А Вие как се справихте с раздялата? Да споделя!!!
В момента преживявам същото.Повтарям си , че в този кратък живот няма време на всяка спънка да лежим на земята..изправяш се и напред.Боли , гадно е , това е.Стискаш зъби , главата горе и напред..
от снощи и аз съм така.... в момента още не мога да се осъзная, въпреки че аз приключих връзката за доброто и на двама ни... и аз съм имала същия спор като вашия, но се стегнахме и издържахме... до снощи.... сега така мислиш, но след време ще ти олекне... аз си мисля че след този малък спор той ще те потърси, ако наистина сте били заедно сериозно... остави го да почувства липсата ти!
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Изключително нервен е! И аз искам именно това да направим - да се стегнем и да продължим напред!
ЛейдиДи - чувствата са ми абсолютно ясни! И не разбирам по какъв начин се унижавам - че се опитвам да се сдобрим и да бъдем заедно? Не мисля, че това е унижение! И възприемам съветите ви - ценни са ми!
24.12.2010
Не знам, миличка, щом смяташ, че постъпваш добре като плачеш и се молиш... За МЕН (натъртвам) това е недопустимо. Ако обичта е истинска и силна, тя преодолява нещата. Щом се стига до там да плачеш пред него... абе картинката не е хубава.
И как се хвана за 2-те по-безсмислени изречения в поста ми, а не обърна внимание на това, на което трябваше
Повтарям ти, любовта не трябва да е разрушителна.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last