.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Hybrid View

В момента преживявам същото.Повтарям си , че в този кратък живот няма време на всяка спънка да лежим на земята..изправяш се и напред.Боли , гадно е , това е.Стискаш зъби , главата горе и напред..

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от Seeker93 Виж мнението
    В момента преживявам същото.Повтарям си , че в този кратък живот няма време на всяка спънка да лежим на земята..изправяш се и напред.Боли , гадно е , това е.Стискаш зъби , главата горе и напред..
    от снощи и аз съм така.... в момента още не мога да се осъзная, въпреки че аз приключих връзката за доброто и на двама ни... и аз съм имала същия спор като вашия, но се стегнахме и издържахме... до снощи.... сега така мислиш, но след време ще ти олекне... аз си мисля че след този малък спор той ще те потърси, ако наистина сте били заедно сериозно... остави го да почувства липсата ти!
    [img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]

Don't wanna hear your sad songs
    I don't wanna feel your pain
    When you swear it's all my fault
    'Cause you know we're not the same
    No, we're not the same, oh, we're not the same

Цитирай Първоначално написано от bebeemalko Виж мнението
    от снощи и аз съм така.... в момента още не мога да се осъзная, въпреки че аз приключих връзката за доброто и на двама ни... и аз съм имала същия спор като вашия, но се стегнахме и издържахме... до снощи.... сега така мислиш, но след време ще ти олекне... аз си мисля че след този малък спор той ще те потърси, ако наистина сте били заедно сериозно... остави го да почувства липсата ти!
    Изключително нервен е! И аз искам именно това да направим - да се стегнем и да продължим напред!
    ЛейдиДи - чувствата са ми абсолютно ясни! И не разбирам по какъв начин се унижавам - че се опитвам да се сдобрим и да бъдем заедно? Не мисля, че това е унижение! И възприемам съветите ви - ценни са ми!
    24.12.2010

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от pandiflysche Виж мнението
    Изключително нервен е! И аз искам именно това да направим - да се стегнем и да продължим напред!
    ЛейдиДи - чувствата са ми абсолютно ясни! И не разбирам по какъв начин се унижавам - че се опитвам да се сдобрим и да бъдем заедно? Не мисля, че това е унижение! И възприемам съветите ви - ценни са ми!
    Не знам, миличка, щом смяташ, че постъпваш добре като плачеш и се молиш... За МЕН (натъртвам) това е недопустимо. Ако обичта е истинска и силна, тя преодолява нещата. Щом се стига до там да плачеш пред него... абе картинката не е хубава.
    И как се хвана за 2-те по-безсмислени изречения в поста ми, а не обърна внимание на това, на което трябваше
    Повтарям ти, любовта не трябва да е разрушителна.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си