.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Lightbulb А Вие как се справихте с раздялата? Да споделя!!!

Не минаха и 24 часа, а аз имам чувството, че умирам! Не мога да се справя! Останах почти сама! Приятели нямам, а с родителите ми не се разбирам добре, за да споделя с тях! Не мога да издържа! Чувствам се слаба е му боли ужасно много! Преди 2-3 седмици се случи същото, но му звъннах и всичко се подреди! Снощи ми каза, да не го търся повече както и миналия път! Обичам го, а той не разбира и за точно 30 минути сложи край на близо двугодишна връзка! Като сън е - гаден кошмар! Сякаш нещо се е настанило в гърдите ми и не ми позволява да си взема глътка въздух! Вие как бихте постъпили - бихте ли го потърсили отново или не? Обичамго ужасно много и без него няма смисъл нищо! Дайте съвет!
    24.12.2010

В момента преживявам същото.Повтарям си , че в този кратък живот няма време на всяка спънка да лежим на земята..изправяш се и напред.Боли , гадно е , това е.Стискаш зъби , главата горе и напред..

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Разкажи ни малко предистория, иначе как да ти дадем съвет дали да го потърсиш или не? 2-годишна връзка не се приключва ей така от днес за утре.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Щом е сложил край, явно е имало защо. Не се случва за първи път, а за пореден. Не си струва отново да го търсиш и да тичаш след него - безсмислено е , според мен. Ясно е, че ти е трудно, особено след такава връзка, но при него тръпката я няма. А съберете ли се отново, нищо няма да е същото като преди, имай го в предвид.

Бъди силна, не се предавай.
    Колкото и трудно да е, се опитай да разсееш мислите за него, за връзката ви, за моментите, изживяни заедно. Излизай с познати, сприятели се с някой, запиши се на някакъв курс, намери си хоби. Не се затваряй в себе си, това в никакъв случай не ти помага.

Преди да се запозная с него, имаше момче, което имаше някакъв минимален интерес към мен. След като тръгнах със сегашния (не го приемам като бивш няма и да го приема) ми приятел, оня почна да ме търси и притеснява. Въпроса е, че премълчах от него иму казах доста по-късно, че ме притеснява. Снощи ме казах тези думи:
    Аз: Има хора които късно са ме оценили, но са го направили
    Той: Кои са?
    Аз: Мл. ...
    Той: Ми върви при него тогава и т.н и т.н.
    Дори аз не разбирам, защо сложи край! Винаги като е нервен говори лоши и груби неща, но сега не разбирам защо го направи! Не съм му изневерила, ако това му минава през главата!
    Не мога да стискам зъби мила! Твърде слаба съм! Не мога да се боря! Трябва ми за да съм щастлива! Не бих обикнала друг човек и не бих посмяла да погледна друг! Не мога! Сърцето ми обича него! Всичко обича него! Не мога да се справя!
    24.12.2010

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Чувството на много от нас е познато ...
    Трябва да дадеш конкретните причини за краят,до тогава едва ли ще можем да ти дадем конкретен отговор на въпроса ти.
    Живот е ,очаквай нещата да се градят и рухват,когато най-малко очакваш.Всеки след подобен спад в живота си ,трябва да се дигне на крака и да продължи напред.Никой не е казал ,че ще е лесно и няма да има сълзи,че спомените ще изчезнат или обичта..след време просто ще избледнеят.Явно причина за раздялата е имало,няма какво да направиш...
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Отосно излизанията, хобитата и т.н - нямам никакво желание за занимания, не се храня, не съм спала! Нямам желание да се преборя... мисълта, че останах без всичкото, което съм имала отбива от мен всяка една надежда, всичко... абсолютно всичко! Той е мисълта, която би ме крепила! Само той!
    24.12.2010

Мега фен
    запази самообладание, подобно на хората, които се справят с служебните си задължение съвършено и с лекота, така ще можеш по-лесно да намираш лесно решение на проблемите в всяка ситуация, всяко влошено състояние е вследствие от лукавите хитрости на сатанинската система устроени против човеците, вследствие на които в сексът(т.е. най-общо половата любов, сиреч, онази между мъжа и жената) е имало разни афекти, такива като болестно състояние(примерно: привързаност, пристрастеност, или хомосексуализъм), непримиримост и разочарование, което може да доведе афектирания до самоубийство или до влошено състояние и дори да го убие, например, лудо влюбен, който не може да понесе безизходицата на несподелената любов, или, някой, който е изоставен от човека, към който е "развил" силна привързаност/пристрастеност, обаче имало ли е някога човек, който е могъл завинаги да задържи другиго като част от своя живот?!, то е както с вещите, никой никога не е могъл да задържи завинаги която и да е вещ, нито да я отнесе с себе си в отвъдното, а човеците дори са мислещи и действуващи, поради което е още по-трудно да бъдат задържани, разбира се всичко това не означава че е неестествено мъж и жена да се обичат и да бъдат/живеят заедно, но ако въпреки всички положени усилия (на който и да е от двамата) това да стане нещата не се получат, защо това трябва да завърши с мъки или смърт за някой, след като (например) всеки може да (си) намери друг при тази немалка популация от милиарди мъже и жени?!, истината е че самият аз въобще не знам кое е най-добро(-то) за когото и да е от човеците, за това и не зная какво да те посъветвам, но определено не си заслужава човек да угажда на афектите, чрез които силите на злото се опитваха да водят немалко хора към погибел досега, Исус е казал че всичко, което за човеците е невъзможно, за Бог е възможно, аз вяврам в това, и от опит съм видял/разбрал че е така, дано Бог възможно най-скоро (да) осъществи най-доброто за теб
    Последно редактирано от npp : 08-22-2012 на 09:57

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от pandiflysche Виж мнението
    Преди да се запозная с него, имаше момче, което имаше някакъв минимален интерес към мен. След като тръгнах със сегашния (не го приемам като бивш няма и да го приема) ми приятел, оня почна да ме търси и притеснява. Въпроса е, че премълчах от него иму казах доста по-късно, че ме притеснява. Снощи ме казах тези думи:
    Аз: Има хора които късно са ме оценили, но са го направили
    Той: Кои са?
    Аз: Мл. ...
    Той: Ми върви при него тогава и т.н и т.н.
    Дори аз не разбирам, защо сложи край! Винаги като е нервен говори лоши и груби неща, но сега не разбирам защо го направи! Не съм му изневерила, ако това му минава през главата!
    Не мога да стискам зъби мила! Твърде слаба съм! Не мога да се боря! Трябва ми за да съм щастлива! Не бих обикнала друг човек и не бих посмяла да погледна друг! Не мога! Сърцето ми обича него! Всичко обича него! Не мога да се справя!
    след като това се е случвало и преди, тогава е много вероятно отново да се сдобрите, можеш да пробваш отново, разбира се когато сметнеш че му е дошло времето
    Последно редактирано от npp : 08-22-2012 на 10:54

Мега фен Аватара на xoxi
    Прилича ми повече на зависимост, отколкото на любов това, което описваш.
    Не загърбвай достойнството си заради някой, който не иска да те чува повече. Ако той изпитва все още нещо към теб, сам ще те потърси.
    А теб нека те боли сега, щом си се хванала за него толкова здраво. Ти не търсиш начин да се справиш с чувството, а отхвърляш всяко предложение, самонавивайки се колко много го обичаш и как нищо не е в състояние да ти помогне.

(не го приемам като бивш няма и да го приема)
    Това е глупаво.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    С омраза. И мотивация да изляза от дупката, в която бях набутан.

Ти трябва да направиш същото. НЕ Е ЛЕСНО ! Но, за да зарастне една рана, не трябва да бъркаш в нея - блокирай го отвсякъде, не го търси! Доста време ще си на дъното, но в крайна сметка ще се възстановиш и ще си по-силна. Предадеш ли се на слабостта, ще страдаш вечно...
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Казвала съм го и преди. Първите няколко дена се нареви едно здраво, излей си го. После лека полека започвай да излизаш. Гледай някоя лека комедия тип "Женени с деца" или "Двама мъже и половина" и се отпускай. После идват хобитата. Самоусъвършенстване. Много е полезно за самочувствието. Когато те избие на особено силни емоции и ти е мега гадно, хващай мп3ката с гневни песни и тичай за здраве. Рано или късно ще се почувстваш по-добре.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Хей! Може биима напредък или аз си говъобразявам не знам... говорихме по тел или по-точно аз говорих и му казах, че ще му дам време, колкото пожелае. И месец да е - ще чакам!!! Не се сдържах и се разплаках - може би това ми е грешката, защото не искам да съм слаба пред него, но не успях да си задържа сълзите! Върнах си малко от скапаната надежда! Дано се оправи всичко... и да - знам, че нищо не би било както преди! И това не е мания... трудно е да те напусне човек, за който всичко бинаправил и който обичаш ужасно много! А относно рева - не съм го спирала! Трудно е! И то много!
    24.12.2010

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от Seeker93 Виж мнението
    В момента преживявам същото.Повтарям си , че в този кратък живот няма време на всяка спънка да лежим на земята..изправяш се и напред.Боли , гадно е , това е.Стискаш зъби , главата горе и напред..
    от снощи и аз съм така.... в момента още не мога да се осъзная, въпреки че аз приключих връзката за доброто и на двама ни... и аз съм имала същия спор като вашия, но се стегнахме и издържахме... до снощи.... сега така мислиш, но след време ще ти олекне... аз си мисля че след този малък спор той ще те потърси, ако наистина сте били заедно сериозно... остави го да почувства липсата ти!
    [img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]

Don't wanna hear your sad songs
    I don't wanna feel your pain
    When you swear it's all my fault
    'Cause you know we're not the same
    No, we're not the same, oh, we're not the same

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Как пък на тая крехка възраст се оплитате толкова много в чувства дето в повечето случаи не са ви ясни.
    Любовта не трябва да е саморазрушителна. Ако е, то не е любов.
    Но щом ти харесва да се унижаваш, кои сме ние да те съветваме за обратното...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от bebeemalko Виж мнението
    от снощи и аз съм така.... в момента още не мога да се осъзная, въпреки че аз приключих връзката за доброто и на двама ни... и аз съм имала същия спор като вашия, но се стегнахме и издържахме... до снощи.... сега така мислиш, но след време ще ти олекне... аз си мисля че след този малък спор той ще те потърси, ако наистина сте били заедно сериозно... остави го да почувства липсата ти!
    Изключително нервен е! И аз искам именно това да направим - да се стегнем и да продължим напред!
    ЛейдиДи - чувствата са ми абсолютно ясни! И не разбирам по какъв начин се унижавам - че се опитвам да се сдобрим и да бъдем заедно? Не мисля, че това е унижение! И възприемам съветите ви - ценни са ми!
    24.12.2010

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Мила,разбирам те не на 100,ами на 1000%.Аз съм същата като теб като характер и бих се почувствала и бих говорила абсолютно същите неща в твоята ситуация.Само че ти явно не си даваш сметка за две неща,за които аз бих си дала на твое място.Първо,във всяка връзка има доминиращ и "изпълняващ".Образно казано,не ме разбирай буквално и грубо.Винаги единият е малко по-силен характер и дори привидно да изглежда,че сте 50/50,в дадени моменти си проличава по-слабохарактерният.В случая това си ти и той ясно го разбира и на моменти чак се възползва от това.Но в това да си по-слабият в една връзка няма нищо чак толкова лошо,защото,ако няма такива хора като нас,които да отстъпват КОГАТО Е НЕОБХОДИМО,светът ще е пълен само с хора,които знаят единствено своето и не се вслушват в отсрещния.Невинаги това,че ще замълчиш или ще преглътнеш,означава,че няма какво да кажеш или нямаш мнение.
    И второ,от думите ти ясно личи как все ТИ би направила всичко за него,как ТИ го обичаш толкова много и пр.Явно,освен,че се възползва съзнателно от добрината ти,не изпитва и същото към теб,или поне не толкова силно.Замисли се дали има смисъл,дори и да се сдобрите (за да се залъжеш вътрешно,че сега всичко е наред и светът е по-хубав и по-цветен отпреди),да продължаваш да трепериш дали няма отново да те зареже при първото му лошо настроение или при първия път,когато му кажеш нещо на въпреки...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Изключително нервен е! И аз искам именно това да направим - да се стегнем и да продължим напред!
    ЛейдиДи - чувствата са ми абсолютно ясни! И не разбирам по какъв начин се унижавам - че се опитвам да се сдобрим и да бъдем заедно? Не мисля, че това е унижение! И възприемам съветите ви - ценни са ми!
    Не знам, миличка, щом смяташ, че постъпваш добре като плачеш и се молиш... За МЕН (натъртвам) това е недопустимо. Ако обичта е истинска и силна, тя преодолява нещата. Щом се стига до там да плачеш пред него... абе картинката не е хубава.
    И как се хвана за 2-те по-безсмислени изречения в поста ми, а не обърна внимание на това, на което трябваше
    Повтарям ти, любовта не трябва да е разрушителна.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Пандифлюшче, щом за себе си си убедена, че той заслужава да правиш това за него, добре. Но внимавай, защото е много тънка границата между компромисите и саможертвата. Твоето върви към второто по-скоро. Казваш, че е трудно да те напусне човек, за когото би направила всичко, а убедена ли си, че и той би направил същото в такава ситуация, ако беше от другата страна?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Повече от фен Аватара на thelover3
    http://www.youtube.com/watch?v=jYqoeAxqFpg

Нормално е след 2 годишна връзка да ти липсва толкова много. Все пак си се привързала много към него. Даже може би не го обичаш толкова много, колкото си се привързала. Моят съвет е да си намериш някакво занимание, може да се запишеш на някакъв спорт, хем така и приятели ще намериш. Излизай повече с познати и гледай да не се стоиш много сама и да мислиш за него! Никой не е незаменим все пак

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Вианаги ми е било по-добре да съм сам,не ми трябват приятели или гаджета ;д но ако наистина си влюбен няма как да не ти е гадно,но аз ще го преживея по-лесно.Предлагам ти да не тъжиш ами да играеш на уоу или да си легнеш да поспиш(помага)

Русокоска май май най-правилно ме разбра!
    Виоленза познавам го и знам, че би направил същото!
    Дъловър не мисля че е привързаност! Не ме боли за хора, с които съм била нон стоп преди, колкото за него. И ако ви улесня - от различни градове сме и може би тази ваканция ни се отрази лошо и на 2мата :Х
    24.12.2010

Супер фен Аватара на Glamour92
    Първо слез обратно на земята,а после направи усилие да събудиш дълбоко заспалата си мозъчна гънка...
    След това ще си направя труда да ти дам съвет,иначе би било загуба на време.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    И ако ви улесня - от различни градове сме и може би тази ваканция ни се отрази лошо и на 2мата :Х
    Ето тук си дойдохме на думата.Винаги съм казвала,че за мен връзките от разстояние са обречена кауза.Не знам как и колко често сте се виждали,но със сигурност знам,че,колкото и клиширано да звучи,"когато две очи не се виждат,се забравят",независимо колко истинска е била любовта помежду им.Явно ваканцията е била предела на издръжливостта ви в това положение и първо това е избило у него като по-нервна личност.А ти,милата,продължаваш да живееш в прекрасните спомени,които сте имали,и затова отказваш да погледнеш реалността.Но те разбирам напълно,влюбените хора са така.Те са като ангели,чиито крила са отрязани,и светът им се срива,защото не виждат друга переспектива пред себе си.И между другото на по колко години сте все пак?Питам,защото едва ли сте самостоятелни още,и зависи колко време ви остава докато имате шанс да започнете работа или студентство и евентуално да бъдете в едно населено място...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Имаме известна разлика и ни остава г.д годин и половина през която се стремим към по-чести срещи... това не ни е било проблем... но както каза имам чувството, че имено тази ваканция, в която се видяхме един път и този един път бе най-прекрасния ... ни удря под кръста и най-вече него!
    24.12.2010

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си