.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2975

Hybrid View

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    ^ Аз когато тичам в парка през деня се чувствам като на бягане с препятствия. Всеки си пуснал кучето да се разхожда свободно. Аз не знам теб как не са те подгонили. Мен някои ме гонят, което прави тренировките ми по-интензивни и забързани.
    Научих се обаче, че когато искам да тичам, трябва да го правя или много рано сутрин или много късно вечер.
    Ами мен ме е страх тогава, защото няма хора, а уличните кучета ме притесняват даже повече. В смисъл, там няма даже на кого да се развикам дет се вика.

!!!WARNING!!!, aко ви е страх от паяци, не цъкайте:
    Много ме кефи
    как самичка
    си руши къщичката и най-вече тапетите.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Леле, това ако го видя на живо директно съм припаднала. Без майтап. Колко време живеят?

Добре съм си. Гушкаме се с моята пухкава принцеса на спалнята и след малко май ще си пускам филмче. Уикенда отиваме пак на планина с моя и нямам търпение вече.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Леле, това ако го видя на живо директно съм припаднала. Без майтап. Колко време живеят?
    Ами доста всъщност. Ако няма проблеми, може да стигне до над 20г. Това е една от причините да ги харесвам толкова като любимци. Почти всички други по-дребнички животни, подходящи за апартамент умират до 2-3 години и после ти е мъчно. Макар, че ще си прежаля психиката за 1 хамстер.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Ами доста всъщност. Ако няма проблеми, може да стигне до над 20г. Това е една от причините да ги харесвам толкова като любимци. Почти всички други по-дребнички животни, подходящи за апартамент умират до 2-3 години и после ти е мъчно. Макар, че ще си прежаля психиката за 1 хамстер.
    В голяма заблуда съм била значи. Не мислех, че живеят повече от 1-2-3 години. Хич не съм запозната с тези видове, трябва да почета малко в нета за тях.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си