.
Затворена тема
Страница 114 от 120 ПървиПърви ... 1464104110111112113114115116117118 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 826 до 2 850 от общо 2977
    Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Вчера беше много хубаво. Нямам търпение да дойде днес вечерта и пак да сме заедно.

Иначе на работа днес отивам при колегите на долния етаж, да работя по един техен проект. Ще видим как ще е.

Щастливо ми е.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Баси гадния сън сънувах, провали ми цялата нощ барабар с настроението = \. Отпрашвам на работа, да съм полезна :Д, а довечера ще се нагледам на филмииии.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на Irti
    Мама му да еба и сутрешната кашлица, деба!

Няма и кафе в кутията..

Данъчното зове...

И актовете също те привикват да ги плащаш..

Деба майка му да еба.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Мале още колко малко ми остана .. Трябва да ида да си подам молбата за френския, мале колко го ненавиждам тоя език, дано да ме вземат в немската /или руската/ .. Иначе след 15 септември ще е ад, учене за CAE, математика и френски отделно... не че ако запиша немски няма да уча и допълнително немски, за DaF .. и училище
    Трябва да се позапра малко имам още половин месец свобода
    Утре съм на рожден ден, от сутринта вързана да помагам с подготвянето /в частност готвене ;д/
    Моето момче ми е обещало романтична вечеря ... вино, свещи и вкичко ^ само трябва да си измисля оправдание пред нашите, че още ме мислят за 10 годишна и ме държат под ключ
    Я кажи, че ми е интересно.
    Ти сега ще си осми клас, така ли?
    Щото ако е така, рано ти е да си правиш планове за CAE и DaF, независимо с какъв език си.

Ох, трябва да изчистя в нас, а още ми е сънено.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    чакам да ми стане закуската и после да разчистя малко
    много мразя плановете ми да се преебават, заради страничен човек
    ама пък може и да е за добре
    ще видим утре
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Егати,мислех си че нещата са по сложни,ама Утре пак,но ще подпитам за нещо друго,все пак си търся работа докато уча,а това точно ще ми отнема май доста време...
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на Wednesday666
    За пръв път от доста дни насам мога да кажа, че пак съм щастлива.
    Оправих си отношенията с доста хора, с душичката ми също.
    Още малко остана, нямам търпение просто.
    Обичам го.

Мега фен Аватара на Blab
    сънувах някакви гадории, вариации на тема "как може да ме нарани". с температура, главоболие и гърлобол съмот сутринта и това не ми харесва. сварих си чай, нагълтах се с хапченца, ще си пусна кугър таун, а следобед ще потъна в някоя книжарница. звучи като план.

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Не ми се чете вечееееее ;(

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ох, даскало отново. Гот гот гот гот.
    Кефско ми е.

Мега фен Аватара на Зайче..
    рааааавр <3
    http://ask.fm/iwwkaa

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Я кажи, че ми е интересно.
    Ти сега ще си осми клас, така ли?
    Щото ако е така, рано ти е да си правиш планове за CAE и DaF, независимо с какъв език си.

Ох, трябва да изчистя в нас, а още ми е сънено.
    10ти ще съм .. за сега имам само FCE взето, тая година ми е подготовката за CAE, другата година държа CAE i Toefl (поне по план ;д) .. Уча в профилирана гимназия и втори чужд език почнах да уча в 9ти клас, вярно, че от това, което ще учим като втори език в даскало, вероятно нищо няма да науча, обаче да смесват, немски, френски и английки и да уча и трите ми идва малко в повече, за това искам да сменя френския с немски ... за да ми е малко по-лесно

П.Т... чувствам се.. добре. Успях да убедя приятеля ми да дойде с мен на басейн /малко не може да плува/ ... но нали ще сме си заедно, ако трябва няма да влизам във водата ^

Супер фен Аватара на shmatarok
    След 20 минути трябва да съм излязла, а още се мотая наоколо и никак не ми се ходи. Още ме държи онзи сън, не съм вярвала, че мога да поискам такова нещо и сега замесеното човече ми липсва, защото бих искала да изпробвам сюжета от съня в реалността. шанс, това няма да стане.
    Остават ми 20 дни да се порадвам на свобода. После не знам какво да очаквам, но се надявам да е хубаво.
    И дано плановете за утре да останат, щото ще убивам някого иначе.

Голям фен
    Разочарован съм от себе си.Как може да я сънъвам тая гадна безсърдечна вещица и дори насън да ме е страх от нея.Майка ми пак я няма днес , ще се разбивам , но трябва да реша как

Супер фен Аватара на Irti
    Сготвих. Жега.

Време е за следобедното кафе и да изчезвам да правя парец, че ми се обадиха.

Супер фен Аватара на Glamour92
    Сутринта пак се успах зверски и се наложи да си спретна един бърз спринт до офиса.
    Още пазя спомена за недовършената си дрямка...
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Щастливо!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Аааа, как мразя разни кретени, които си изкарват кучетата из квартала без каишки!!! Бях излязла да си потичам и един тъп, смотан пекинес ми се шмугна в краката. "Ама той не хапе." Така каза тоя. Големия прас дали хапе. Аз яко си ожулих и двете колена, падайки. Сега едното леко се е подуло и утре 100 на 100 няма да мога да тичам.

Иначе съм добре. Поразходихме се с Радослав, нахранихме готиния хамстер.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на xoxi
    ^ Аз когато тичам в парка през деня се чувствам като на бягане с препятствия. Всеки си пуснал кучето да се разхожда свободно. Аз не знам теб как не са те подгонили. Мен някои ме гонят, което прави тренировките ми по-интензивни и забързани.
    Научих се обаче, че когато искам да тичам, трябва да го правя или много рано сутрин или много късно вечер.

Чувствам се добре. Тази нощ ще сме си само двамата.
    Свикнах майка ми да я няма и да се чуваме по веднъж на ден.
    Имам планове за нас двамата в почивните дни и се моля да не се обърка нещо.
    Другата седмица ще е много емоционална.
    И спря да се върти за миг земята..

Брутален завършек на 11 месечната ми връзка , караниците са големи , филмите са още по - големи. Чувствам се объркан , направо незнам защо си споделям историята тука.. тези два дена ми минаха като на сън. Имам толкова много време а не ми стига за нищо. Искам просто да дойде уикенда , защото ще се махна от тука. Настроението ми се мени за секунди дори докато пиша това и слушам музика. Странно чувство е любовта , надявам се скоро да не го изпитвам отново
    Мир хорица =)
    Това е ТЪП подпис. Не го чети D:

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    10ти ще съм .. за сега имам само FCE взето, тая година ми е подготовката за CAE, другата година държа CAE i Toefl (поне по план ;д) .. Уча в профилирана гимназия и втори чужд език почнах да уча в 9ти клас, вярно, че от това, което ще учим като втори език в даскало, вероятно нищо няма да науча, обаче да смесват, немски, френски и английки и да уча и трите ми идва малко в повече, за това искам да сменя френския с немски ... за да ми е малко по-лесно

П.Т... чувствам се.. добре. Успях да убедя приятеля ми да дойде с мен на басейн /малко не може да плува/ ... но нали ще сме си заедно, ако трябва няма да влизам във водата ^
    Ох, че съм зле. Успех тогава

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    ^ Аз когато тичам в парка през деня се чувствам като на бягане с препятствия. Всеки си пуснал кучето да се разхожда свободно. Аз не знам теб как не са те подгонили. Мен някои ме гонят, което прави тренировките ми по-интензивни и забързани.
    Научих се обаче, че когато искам да тичам, трябва да го правя или много рано сутрин или много късно вечер.
    Ами мен ме е страх тогава, защото няма хора, а уличните кучета ме притесняват даже повече. В смисъл, там няма даже на кого да се развикам дет се вика.

!!!WARNING!!!, aко ви е страх от паяци, не цъкайте:
    Много ме кефи
    как самичка
    си руши къщичката и най-вече тапетите.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Днешния първи ден на училище мина супер. Готино ми е.
    Ще почивам и ще пиша домашни. Мда.

Едит: Сисе, един приятел на един летен лагер по морето беше помъкнал такава, ама по малка във влака от София до Бургас. Буркана в който беше се счупи и по гарата в Бургас сме гонили тарантула най-накрая я напъха в една бутилка, горката.

Град
    София
    Е той пък. Да и беше оставил повечко вода и толкоз, да не я мъкне. Те и без това ядат веднъж на 1-2-3 месеца.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Леле, това ако го видя на живо директно съм припаднала. Без майтап. Колко време живеят?

Добре съм си. Гушкаме се с моята пухкава принцеса на спалнята и след малко май ще си пускам филмче. Уикенда отиваме пак на планина с моя и нямам търпение вече.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си