- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Вчера беше много хубаво. Нямам търпение да дойде днес вечерта и пак да сме заедно.
Иначе на работа днес отивам при колегите на долния етаж, да работя по един техен проект. Ще видим как ще е.
Щастливо ми е.
Баси гадния сън сънувах, провали ми цялата нощ барабар с настроението = \. Отпрашвам на работа, да съм полезна :Д, а довечера ще се нагледам на филмииии.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Мама му да еба и сутрешната кашлица, деба!
Няма и кафе в кутията..
Данъчното зове...
И актовете също те привикват да ги плащаш..
Деба майка му да еба.
Егати,мислех си че нещата са по сложни,амаУтре пак,но ще подпитам за нещо друго,все пак си търся работа докато уча,а това точно ще ми отнема май доста време...
>>DjBelev<<
За пръв път от доста дни насам мога да кажа, че пак съм щастлива.
Оправих си отношенията с доста хора, с душичката ми също.
Още малко остана, нямам търпение просто.
Обичам го.
сънувах някакви гадории, вариации на тема "как може да ме нарани". с температура, главоболие и гърлобол съмот сутринта и това не ми харесва. сварих си чай, нагълтах се с хапченца, ще си пусна кугър таун, а следобед ще потъна в някоя книжарница. звучи като план.
Ох, даскало отново. Гот гот гот гот.
Кефско ми е.
10ти ще съм .. за сега имам само FCE взето, тая година ми е подготовката за CAE, другата година държа CAE i Toefl (поне по план ;д) .. Уча в профилирана гимназия и втори чужд език почнах да уча в 9ти клас, вярно, че от това, което ще учим като втори език в даскало, вероятно нищо няма да науча, обаче да смесват, немски, френски и английки и да уча и трите ми идва малко в повече, за това искам да сменя френския с немски ... за да ми е малко по-лесно
П.Т... чувствам се.. добре. Успях да убедя приятеля ми да дойде с мен на басейн /малко не може да плува/ ... но нали ще сме си заедно, ако трябва няма да влизам във водата ^
След 20 минути трябва да съм излязла, а още се мотая наоколо и никак не ми се ходи. Още ме държи онзи сън, не съм вярвала, че мога да поискам такова нещо и сега замесеното човече ми липсва, защото бих искала да изпробвам сюжета от съня в реалността.шанс, това няма да стане.
Остават ми 20 дни да се порадвам на свобода. После не знам какво да очаквам, но се надявам да е хубаво.
И дано плановете за утре да останат, щото ще убивам някого иначе.![]()
Разочарован съм от себе си.Как може да я сънъвам тая гадна безсърдечна вещица и дори насън да ме е страх от нея.Майка ми пак я няма днес , ще се разбивам , но трябва да реша как
Сготвих. Жега.
Време е за следобедното кафе и да изчезвам да правя парец, че ми се обадиха.
Сутринта пак се успах зверски и се наложи да си спретна един бърз спринт до офиса.
Още пазя спомена за недовършената си дрямка...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Щастливо!
Аааа, как мразя разни кретени, които си изкарват кучетата из квартала без каишки!!! Бях излязла да си потичам и един тъп, смотан пекинес ми се шмугна в краката. "Ама той не хапе." Така каза тоя. Големия прас дали хапе. Аз яко си ожулих и двете колена, падайки. Сега едното леко се е подуло и утре 100 на 100 няма да мога да тичам.
Иначе съм добре. Поразходихме се с Радослав, нахранихме готиния хамстер.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
^ Аз когато тичам в парка през деня се чувствам като на бягане с препятствия. Всеки си пуснал кучето да се разхожда свободно. Аз не знам теб как не са те подгонили. Мен някои ме гонят, което прави тренировките ми по-интензивни и забързани.![]()
Научих се обаче, че когато искам да тичам, трябва да го правя или много рано сутрин или много късно вечер.
Чувствам се добре. Тази нощ ще сме си само двамата.
Свикнах майка ми да я няма и да се чуваме по веднъж на ден.
Имам планове за нас двамата в почивните дни и се моля да не се обърка нещо.
Другата седмица ще е много емоционална.
И спря да се върти за миг земята..
Брутален завършек на 11 месечната ми връзка , караниците са големи , филмите са още по - големи. Чувствам се объркан , направо незнам защо си споделям историята тука.. тези два дена ми минаха като на сън. Имам толкова много време а не ми стига за нищо. Искам просто да дойде уикенда , защото ще се махна от тука. Настроението ми се мени за секунди дори докато пиша това и слушам музика. Странно чувство е любовта , надявам се скоро да не го изпитвам отново
Мир хорица =)
Това е ТЪП подпис. Не го чети D:
Ами мен ме е страх тогава, защото няма хора, а уличните кучета ме притесняват даже повече. В смисъл, там няма даже на кого да се развикам дет се вика.![]()
!!!WARNING!!!, aко ви е страх от паяци, не цъкайте:
Много ме кефи
как самичка
си руши къщичката и най-вече тапетите.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Днешния първи ден на училище мина супер. Готино ми е.
Ще почивам и ще пиша домашни. Мда.
Едит: Сисе, един приятел на един летен лагер по морето беше помъкнал такава, ама по малка във влака от София до Бургас. Буркана в който беше се счупи и по гарата в Бургас сме гонили тарантуланай-накрая я напъха в една бутилка, горката.
Е той пък.Да и беше оставил повечко вода и толкоз, да не я мъкне. Те и без това ядат веднъж на 1-2-3 месеца.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."