- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Щастливо-доволно ^ .. Гажито ще дойде да ме видиии.. и ще ми донесе МакДоналдс ... на къде по-добре ^^
Значително по спокоина. Ада свърши и за двама ни! Има още няколко трескички за дялане, и неща за дооправяне, но с времето и това ще се нареди. След около час мисля да ида да го видя какво прави, и да му взема някаква шоколадова изненадка. След кошмара, които преживя заслужава малко да го поглези човек.
ВЗЕХ СИ ТЕОРИЯЯЯТААААААА , ЩЕ СЕ РАЗБИЯЯЯЯЯЯЯЯ...КЕЕЕЕЕЕЕФ!!!
ОХ,МНОГО МИ Е УМОРЕНКО,АМА СЪМ ТОЛКОВА ЩАСТЛИВАААААААА!УАХУУУУУ!
maDamn
Трябва да уча за тия изпити -.-
А ми е изморено и ми се спи. И това всичко е защото съм в отпуска и мозъка ми не може да схване,че няма да е зает по 12 часа.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Утре ми е първия ден в телевизиятаоще не знам точно какво ще правя,но дано се справя
![]()
>>DjBelev<<
Мм, на работа ми харесва ^^. И с "Тютюн" се обичаме все повече, намирисва ми на финал обаче, пък не искам още, даже си я зарязвам от време на време, за да може да продължи по-дълго четенето и. Задължително ще се гледа и филма после :д.
За капак си взех и адските дънки за без пари и то случайно, дали не ми е добре ^^^.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
мф... в главата ми се върти само ликвидацията и колко искам да я взема и да се оттърва от нея...
евентуално да се класирам тоя семестър за стипендия (дано, дано) и да имам време..
охх и ми е някак тъжничко и все празничко.. защото.. аз си знам защо..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
някво весело и забавно. с тая трябва да напрая кафе в сф и после ще видим, ако ми хареса. иначе не съм го забравил , мн съм добър. утре майка ми пак я няма и ще е ден за разцепки
Цял ден ми е мързеливо, както и вчера, и онзи ден... Отдала съм се на няколко дни пълна релаксация с опити да не мисля за наближаващото училище.. А странно ли е, че всъщност ми се ходи на даскало?
Добре съм... не не лъжа се ....отново цяла седмица без него.. направо умирам.. като изключим това - добре.. макар че можеше и по добре... И нямам търпение да гледам следващата серия на "Supernatural" уффф... малее![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
откъснах се от всичко и всички тия дни, деактивирах си профила, не влизам в скайп, махнах си сим картата.. хаха, да видим как ще се свърже с мен и дали въобще ще забележи.. като няма време за мен, ето - цяла седмица ще го оставя да си е самичък, пък после.. един сериозен разговор и квото стане, писна ми
тези дни изчетох 4574898 рецепти, нямам търпение майка ми да тръгне на работа и да оставам home alone, че да ги изпробвам :Д
За пореден ден-сдухана.
Не сме се виждали от почни 20 дена, а той бързал да се види с онази тъпа като слонски задни части солета, вместо с мен, после щял да ходи да се напива, вместо да се види с мен и за капак на всичко, после пък щял да се вижда с още по-голямата солета. Мамка му и прасе.
Егати връзката, егати любовта.Този есемес, дето ми го написа в три през нощта и ми разтуптя сърчицето, демонстративно ще бъде изтрит. Не че на него му пука, но за мен това е равнозначно на линчуването му.
Защо ми трябваше да му вярвам на простотиите,че ме обича и му липсвам?Дрън-дрън, та пляс!
Притеснявам се, че вече свиквам с това отношение, което изобщо не ми е присъщо и скоро ще му покажа откъде пишкат кокошките, въпреки че знам що за драми ще има, ако се разделим.
Не че очаквам от него да е принца на бял кон, защото знам, че не е, но не е ли нормално да искаш да видиш гаджето си повече, отколкото една тумба други женски? Едната, от които ми е трън в очите още откакто я видях, как му се метна на врата, тъпата к**ва...А аз до него седя и гледам като гугутка в рогозка..
Днес пак не се обади, а аз си звъня ли звъня от два дена като луда. И аз не съм по-остра от оная скумрия, която доста щедро си храня, не че момичето ми е виновно, че моя любим мъжки индивид е абсолютен задник.
За пореден ден-сдухана.
Не сме се виждали от почни 20 дена, а той бързал да се види с онази тъпа като слонски задни части солета, вместо с мен, после щял да ходи да се напива, вместо да се види с мен и за капак на всичко, после пък щял да се вижда с още по-голямата солета. Мамка му и прасе.
Егати връзката, егати любовта.Този есемес, дето ми го написа в три през нощта и ми разтуптя сърчицето, демонстративно ще бъде изтрит. Не че на него му пука, но за мен това е равнозначно на линчуването му.
Защо ми трябваше да му вярвам на простотиите,че ме обича и му липсвам?Дрън-дрън, та пляс!
Притеснявам се, че вече свиквам с това отношение, което изобщо не ми е присъщо и скоро ще му покажа откъде пишкат кокошките, въпреки че знам що за драми ще има, ако се разделим.
Не че очаквам от него да е принца на бял кон, защото знам, че не е, но не е ли нормално да искаш да видиш гаджето си повече, отколкото една тумба други женски? Едната, от които ми е трън в очите още откакто я видях, как му се метна на врата, тъпата к**ва...А аз до него седя и гледам като гугутка в рогозка..
Днес пак не се обади, а аз си звъня ли звъня от два дена като луда. И аз не съм по-остра от оная скумрия, която доста щедро си храня, не че момичето ми е виновно, че моя любим мъжки индивид е абсолютен задник.
иска ми се да се самоубия-нямам място повече на този свят.
правих секс,обичах,обичаха ме,взех книжка,карах кола,имам кола,взех си матурите,влезнах в университет,
возих се в самолет,карах самолет на 10 000 м над земята,ходих в чужбина и май постигнах целите си.
само нямам идея как да се самоубия.....
дайте съвет!
Не е истина колко ми е горещо. Последните три месеца температурите не стигнаха 25 градуса, а сега втори ден е 37. Базика ле се това време!
Искам да се преселя в хладилника (и без това е празен втора седмица - ще има място за мен). В тая жега дори и пушенето не ми доставя удоволствие. Нито яденето, нито пиенето, нито дишането. Блаа, вече разбирам сестра си, когато се оплаква от жегите в БГ.
А утре съм и на работа. Иначе и аз не знам как съм. Мозъкът ми се изпържи, едва ли съм способна да чувствам каквото и да било вече...
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
@BornToRaiseTheHell, съвет: Не се хаби. Излишни нерви са това. Имала съм подобни отношения, продължили извънредно кратко. И се радвам, за което. И ти ще се радваш, ако последваш светлия ми пример.
По темата:
Не ми се учи по математика... Всичко друго, но не и това. :Д Днес поне лекторът по зоология ни нанесе оценките та си видях шестицата на живо, да знам, че няма да ме прецака и мен някак. Загубил е един тон писмени работи и иска горките хора да идат на поправка... Има уникални образи в тоя университет. Остана малко ваканция... Утре ще потичам, ще си направя голямо лятно почистване след работа. И после ще се сгушим някъде с бисквитки фавори. <3
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
някво много весело ми е днеска
По - малки очаквания , по - малко разочарования ! :]]
Извини ми се, че тази нощ няма да е тук. Оставам си сама с котката и книгата.
Брат му пак ме гледа нещо накриво. Надявам се съм го хванала в лошо настроение. Дано погледа не е в следствие на някакви проблеми/разправии, за които аз научавам винаги последна.
Ужасно много ми се спи/чете, обаче ако легна толкова рано, утре още в 7-8 ще съм на крак... а толкова рано нямам какво да правя.
И спря да се върти за миг земята..
http://vbox7.com/play:427739fd
това е за един специален съфорумник. Иначе се пръскам.
в момента не мога да реша как съм, а и не искам.
хубаво е, че нямам очаквания, обаче, така по-лесно мога да се изненадам и на най-малкото нещо. йей!
Мия си зъбите след малко и си лягам.Утре трябва да стана рано,не бива да закъснявам още първия ден.Като слушам май цял ден ще обикалям само,ама какво да се прави,отнякъде се почва.
>>DjBelev<<
Мале още колко малко ми остана .. Трябва да ида да си подам молбата за френския, мале колко го ненавиждам тоя език, дано да ме вземат в немската /или руската/ .. Иначе след 15 септември ще е ад, учене за CAE, математика и френски отделно... не че ако запиша немски няма да уча и допълнително немски, за DaF .. и училище
Трябва да се позапра малко имам още половин месец свобода
Утре съм на рожден ден, от сутринта вързана да помагам с подготвянето /в частност готвене ;д/
Моето момче ми е обещало романтична вечеря ... вино, свещи и вкичко ^ само трябва да си измисля оправдание пред нашите, че още ме мислят за 10 годишна и ме държат под ключ![]()
Още толкова, толкова малко.. някакви си 19 дена, а го няма вече повече от 8 месеца.. Броя дните и когато отминат света пак ще си е само наш и на никой друг! Моето прекрасно момче пак ще е в прегръдките ми и знам, че повече няма да се разделим..