- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния според коментарите му в раздела?
Земен човек,добродушен.Невинаги мненията ни съвпадат,но има над какво да се замислиш като четеш мненията и.За jghgh
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
А за Виоленца бих казала,че под "студената" обвивка,която изтъкнахте се крие една нежна и сравнително лесно ранима душа.Според мен е човек,който има нужда от любов,но не се и самозабравя в нея-всичко е с трезва преценка.И много от мненията и съвпадат с моето,човек би имал за какво да си говори с нея.
Но, Дриймър, именно ниското самочувствие предизвиква агресия. Или обратното де, свиване и неизказване на мнението. Аз го правя, Пантерата ме беше упрекнала.
Аз предполагам що се държиш така, и аз съм го правила. В един друг форум всичките ми мнения бяха само някви заяжданици, които минаваха за "казване каквото мисля", просто щото съм интелигентен човек, наУи, ама си бяха чиста демагогия да правя хората на 2ст. Всички в тоя форум (пак беше тинейджърски) се страхуваха все едно от мен. Но страх да не те порежат е различно от респект.
И тва сам да си вдигаш по някакъв (ако щеш несъзнаван) начин акциите също е заложено на хората с ниско самочувствие, един вид да си покачат оценката. Както и да отрекат другите, че нямат нужда от тяхното мнение и че другите са им под нивото. Тва тооолкова много пъти съм го правила, но после взех че се разкаях и си промених поведението. Имам предвид, доста комплексарски и хейтърски съм се държала и понякога правя паралел с твоето поведение във форума, вместо да го осъждам. Мисля, че е нормално.
Друг интересен факт е, че често хората с ниско самочувствие развиват нарцисизъм. Но сега няма да се отплесвам.
Ти не си лошо дете. Добра си, но според мен си страдала много и си решила да отебеш хорското мнение и като цяло хората и да ги правиш на 2ст.
Извинявам се, ако това беше нахално и ти навлезе в личното пространство или не отговаря на истината.
Последно редактирано от jghgh : 08-22-2012 на 21:44
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Русокоска - Ами какво да кажа, прави сравнително добро впечатление. Опитва се да съживи умираща връзка, изглежда има някакъв хъс да постигне нещо, но като цяло не вярва че може да се постигне с учене и развитие в тази област. Мммм, може би има завишено мнение за себе си. Това е което ми хрумва в момента.
Дриймъра, аз съм и казал какво мисля, но голяма част от нещата се покриват с коментарите постнати преди това. Като цяло има още да и се оформя харектера и вижданията.
Виоленца - Има високо мнение за себе си, има някаква нишка гордост може би от това че не е в България.
Щрудела - Хммм, още не съм я дефинирал, като цяло има нещо интересно там и вероятно не е съвсем същата на живо, каквато тук. На моменти си мисля че пише малко момиче
Мале докато напиша 10 реда и писаха още 4-ма, трудна ще е тая тема да се проследи![]()
Зодиите обясняват грешките ви, желанията ви, качествата ви, живота ви. Вие ги следвате. Кой живее все пак - вие или зодията ви? Изборът пак ли се осланя на зодиите? Това не означава ли, че това не е свободен избор? Тогава не се ли чувствате контролирани от зодията? И защо вярвате в нещо, което отнема/ограничава свободния избор? Обяснете.
Дриймърката като цяло ме дразни. Ама това си е доста добре - потребителите, чиито мнения предизвикват реакция у мен, се броят на пръстите на едната ми ръка. Та, мацката ми се струва умна, упорита, самостоятелна, напориста и пасивно-агресивна. Но мисленето и е доста незряло. Вдига прекалено шум за нищо. Има потенциал, но трябва да разбере, че нейното мнение не е единствено.
jghgh и ShtrudeL са интересни. Засега обаче нито един техен пост не е предизвикал размисъл у мен. Може би защото не се вълнувам от философски разсъждения и сладникави романи. Ама то това е от зодията.
PyCoKoCkA93 ме разсмя с детските си гневни тиради срещу несправедливостта в БГ. Да, трудно е да си намериш работа, ама като пишеш по форумите едва ли се повишават шансовете ти. После прочетох и други нейни мнения и интересът ми изчезна. Просто от 5 изречения, едно е смислено, другите са локуми. Но разсъждава, което е хубаво, просто трябва да поработи върху начина на изразяване.
Бах, много съм критична. Не ми обръщайте внимание (и без това не съм от редовните).
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Ти си яка. Всъщност, и Виоленцата е яка.
Тези, които ме кефят във форума, 'щото ги намирам за много адекватни, това си ти (екстази), джипсито, thebeliever, nambypamby. Харесват ми повечето от постовете им <3
И Блаб ме кефи, нищо че на моменти нещата които казва ме удрят като с някакъв мокър парцал през сурата. Но ми харесва, да, ценен човечец.
И това не е мазня и лигави локуми. Просто от дълго време точно постовете на гореизброените са ми харесвали.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
jghgh и Русокоска
И двете сте прави. Голям проблем ми е това недоверие към хората, винаги съм настоявала, че мога да съм си и сама. Тази борба за независимост винаги много ми е пречила, особено с партньорите ми. Обаче винаги когато остана сама, си мечтая да намеря човек, който да ме обича безрезервно, както и аз него.
draid, ако се абстрахираш от темите, в които сме спорили, едва ли би ме описал така.Но както и да е. Аз доста си промених мнението за теб, в положителна насока, след някои твои изказвания.
Пиша след чушкопека. Надраснал си е годинките и искрено ме разсмя с аватара и ника си първият път като го видях.
едит: Темата заприлича на "искрено и лично" , ама ми харесва![]()
Последно редактирано от Violenza : 08-22-2012 на 22:01
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Draid изключително много харесвам мненията ти.Умен,точен,коментарите му винаги са на място.Справедлив,дава съвети,в които трябва да се вслушаш.Името,профилната картинка ;д Изобщо ти си ми в топ потребителите,както и Виоленза.x7azzy също ми е в топа.Май и русокоска се присъединява към топа ;д jghgh много ме кефи с мненията си и начина си на изразяване.Чушкопек много често сме на различни мнения,но не мога да отрека,че в много постове,които съм чел си прав.И уважавам мнението ти.![]()
Последно редактирано от Incadeptus : 08-22-2012 на 22:06
Не си дорасъл да схващаш сарказма ми.
И аз много се дразня като се заговори за зодии. Затова се опитах тънкажно да намекна, че става смешно да се споменават зодиите през изречение. Ама...
И все пак ми е интересно дали някой ще познае коя зодия съм. ^.^
Шегувам се.
chushkopek, нищо не мога да кажа за теб.
Мога да кажа, че изпитвам душевни оргазми от доста неща, но не и от астрология.
Incadeptus е ХП фен. Друго не знам за пича.
Последно редактирано от x7aZzy : 08-23-2012 на 13:27
Хмм, аз не гледам на споровете като нещо лошо, особено когато са градивни. За съжаление не мога да следя много форума и хората в него и мога да дам мнения, само за тези от тях с които сме се засичали по един или друг начин.
Недоверието е хубаво нещо, защото не позволяваш да те нараняват/изненадват и ред подобни. Разбира се, има си и лоши страни когато се прекалява. До това колко може да си сама - не мисля, че човек е твар която е създадена да бъде асоциална.
Incadeptus - за съжаление, нямам впечатление от теб, може би просто не сме се засекли в някоя тема :/
Последно редактирано от draid : 08-22-2012 на 22:12
Еми няма какво да знаеш,то аз съм "известен" с любовта си към фентъзи жанра и ХП![]()
Отново нещо което ми казват за пръв път, ще направя всичко по силите си да те обедя в обратното.
Кефиш поне по това което виждам в тази тема има доста сиво вещество, в други теми нямам наблюдения.
@екстази: Шах.
П.С
Дрейд, като цяло ми харесваш, малко ми напомняш на Ирти на моменти, за много неща не съм съгласен с теб, но си интересен човек.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
chushkopek, не се престаравай. Трудна съм за Убеждаване.
Иначе, да, много обичам да играя шах.
Почти колкото белот.
Вие по-горе ако продължавате и двамата ще изпаднете в цайтнот. Предлагам Ви да решите спора с една партия![]()
Това с умиращата връзка далеч не е така.Имах възможността да бъда изслушана и да проведем не един или два зрели и задълбочени разговора,с които взаимно си изяхнихме доста неща.Няма да навлизам в подрибности,за да не отегчавам,но ще кажа с две думи,че има още много потенциал в отношенията ни и тяхното развитие.
Поправка:За съжаление,В БГ това,което искаш да постигнеш не става САМО с учене,искат се и ред други качества наред с връзки за по-високите летви,към които повечето се стремим.Не си ме разбрал явно.
Никога не съм надценявала себе си.Когато някой ме превъзхожда,не мога на кажа на бялото черно,даже се радвам,че има и други хора с амбиции и хъс.И това ме мотовира и аз да продължавам да се усъвършенствам.Но когато имам насреща си човек,който не пращи от интелигентност,не оставам безразлична и не се подценявам.
За екстази нямам особени наблюдения,но виждам,че много си пасва с някои от потребителите.Явно има защо.От малкото постове,които съм и засичала,смея да твърдя,че има интелект,но на моменти малко се надценява.Казвам го без лоши чувства.![]()