- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния според коментарите му в раздела?
Явно дефинициите ни за лицемерно значително се различават.Както и да е,различни хора,различни интерпретации.Изпитваш удоволствие от какво?Не е ли относително с кой и за какво спориш?Каква е крайната ти цел от този спор?Надделяване?Убеждаван е на другия в противното?Може би ти да се убедиш в противното?Мислиш ли,че би защитил еднакво добре две напълно различни тези за едно и също нещо?И,ако отговорът ти е да,както предполагам,тогава какъв е смисълът от спор,следователно и от удоволствие от него,при положение,че еднакво добре можеш да приемеш и двете страни на монетата?В този случай цялата ти логика за спора и ползата му не отива ли подяволите?
Това за противоположностите няма да го зачеквам,че много въпроси ти станаха.Малко го превърнахме на "Разпитвайте ме"![]()
![]()
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Не съм се покрил, просто не съм писал много тия дни, и искрено се извинявам, не съм го прочел това.
Изпитвам удоволствие от самия спор, ако отсреща е някой интелигентен и може да защитава твърденията си. Естеествено, че е относително. Зависи от спора, или е надделяване, или убеждаване на другия в противното, или просто с цел анализиране на човека отсреща, или просто за упражнение или губене на време. Никога не бих спорил, за да се убедя в нещо...просто няма смисъл в това. Мога да защитавам 2 противоположни тези еднакво добре и на моменти да го правя ми е много забавно. Аз не ПРИЕМАМ и 2-те страни.....просто мога да ги защитавам, не ми трябва да съм съгласен с тезите, за да ги защитавам. Дори да съм съгласен с нещо, съвсем спокойно мога да го оспорвам ако реша. Не отива по дяволите, мисля че разбра защо.
По темата: Никой от горните потребители не съм виждал освен тези които съм коментирал.