.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 919

Hybrid View

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Явно дефинициите ни за лицемерно значително се различават.Както и да е,различни хора,различни интерпретации.Изпитваш удоволствие от какво?Не е ли относително с кой и за какво спориш?Каква е крайната ти цел от този спор?Надделяване?Убеждаван е на другия в противното?Може би ти да се убедиш в противното?Мислиш ли,че би защитил еднакво добре две напълно различни тези за едно и също нещо?И,ако отговорът ти е да,както предполагам,тогава какъв е смисълът от спор,следователно и от удоволствие от него,при положение,че еднакво добре можеш да приемеш и двете страни на монетата?В този случай цялата ти логика за спора и ползата му не отива ли подяволите?
    Това за противоположностите няма да го зачеквам,че много въпроси ти станаха.Малко го превърнахме на "Разпитвайте ме"
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    Явно дефинициите ни за лицемерно значително се различават.Както и да е,различни хора,различни интерпретации.Изпитваш удоволствие от какво?Не е ли относително с кой и за какво спориш?Каква е крайната ти цел от този спор?Надделяване?Убеждаван е на другия в противното?Може би ти да се убедиш в противното?Мислиш ли,че би защитил еднакво добре две напълно различни тези за едно и също нещо?И,ако отговорът ти е да,както предполагам,тогава какъв е смисълът от спор,следователно и от удоволствие от него,при положение,че еднакво добре можеш да приемеш и двете страни на монетата?В този случай цялата ти логика за спора и ползата му не отива ли подяволите?
    Това за противоположностите няма да го зачеквам,че много въпроси ти станаха.Малко го превърнахме на "Разпитвайте ме"
    Аз обаче все още си чакам отговора от Чушкопека,който от няколко дена любезно се покри

Едит:Горните,освен ловеца,който коментирах вече, сте ми непознати и съм пас.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Голям фен Аватара на chushkopek
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    Аз обаче все още си чакам отговора от Чушкопека,който от няколко дена любезно се покри

Едит:Горните,освен ловеца,който коментирах вече, сте ми непознати и съм пас.
    Не съм се покрил, просто не съм писал много тия дни, и искрено се извинявам, не съм го прочел това.
    Изпитвам удоволствие от самия спор, ако отсреща е някой интелигентен и може да защитава твърденията си. Естеествено, че е относително. Зависи от спора, или е надделяване, или убеждаване на другия в противното, или просто с цел анализиране на човека отсреща, или просто за упражнение или губене на време. Никога не бих спорил, за да се убедя в нещо...просто няма смисъл в това. Мога да защитавам 2 противоположни тези еднакво добре и на моменти да го правя ми е много забавно. Аз не ПРИЕМАМ и 2-те страни.....просто мога да ги защитавам, не ми трябва да съм съгласен с тезите, за да ги защитавам. Дори да съм съгласен с нещо, съвсем спокойно мога да го оспорвам ако реша. Не отива по дяволите, мисля че разбра защо.

По темата: Никой от горните потребители не съм виждал освен тези които съм коментирал.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си