- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния според коментарите му в раздела?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Последно редактирано от Violenza : 08-22-2012 на 22:30
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
'Радвам се,че мислиш,че имам потенциал.' С радване няма да ти се получи.
Трудна е за проследяване темата с тези бързи отговориИначе, да дори не е създаден да е асоциален относно партньор до себе си. Това определено натежава с напредване на възрастта, а вероятно няма да искаш да разбереш тогава, че не си била права. Да речем че "семейството" е за старини, отделно винаги е хубаво да имаш още една независима опора до себе си.
Относно общуването, хубаво нещо е няма лошо. Щом имаш желание. Човек винаги може да се обогати допълнително
Едит: За поста преди мен, можем да заключим, че е приятелката на чушкопека. Друго за сега не знам.
Едит 2:
Мммм да речем, че се усеща когато си в лигаво/разнежено състояние по коментарите ти![]()
Последно редактирано от draid : 08-22-2012 на 22:36
Това,което се опитваш да им обясниш е,че "лиготията" е начинът ти да се изразиш сериозно.На което аз лично много се радвам,защото е нещо по-различно и свежо и явно разкрива част от същността ти.И в думата лиготия не влагам отрицателния,а по-скоро положителния смисъл.![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Сериозно?Във всяко 3-то твое мнение има умалителни или просто заменяш букви много често съвсем умишлено, от време на време на сериозен въпрос отговаряш с нещо което и на мен ми напомня на дагички и розови малоумщини.
@Виоленца, баси, пак ми се падна ти, какво да ти кажа повече, от някъде съм останал с впечатлението, че тайничко искаш хората да са равни, или не беше ти това.
@Русокоска, вероятно си права, но това е нещо което според мен не е на място в сериозен разговор.
@Дрейд, как се сети? Бтв прочетох ти доста от мненията, дам наистина много ми приличаш на Ирти на моменти, кефиш, но някои неща ги правиш малко сляпо сякаш.
Последно редактирано от chushkopek : 08-22-2012 на 22:37
Чушкопек,Чушките дойдоха за теб!![]()
![]()
![]()
ПС:Лика-прилика сте си по маниер на изказване,макар да съм видяла едва 2-3 поста на чушките.![]()
draid прави впечатление на спокоен и уравновесен. Не говори прибързано и не се хвърля в безсмислени спорове. Радва, но понякога ми е безинтересен. Не мога да отрека, че е доста начетен и разумен (поне във форума изглежда така). Има вкус за книги.
PyCoKoCkA93, всеки има интелект.
И не мисля, че си пасвам с когото и да било от потребителите. Явно ти имаш повече наблюдения.
Но си права, че се надценявам. Така всеки ден надскачам очакванията си.
Последно редактирано от x7aZzy : 08-23-2012 на 00:06
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
илл не
*chushkopek, умалителните думиЧКИ не са признак на лиготия
Заменянето на буквички също. Някои думи ги изписвам нарочно на някакъв диалект. :о Тук мога да се съглася, че е лигаво, но е с цел осмиване, или нещо такова. По принцип не говоря на диалект.* Дори много често пиша 'тъй/туй', а ирл няма как да го чуеш това от мен.
На сериозните въпроси си отговарям сериозно... Ако са тъпи, то и отговора няма да е остър.
т'ваЙ
хаха ^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Хм? Тази теза не я бях чувал до сега от някого, това не е ли следствието от ПОДценяването? Или ти си на базата: "Смятам, че мога да скоча повече от 1:50, затова ще скоча 2 метра, провалям се и това ми действа като стимул другия път да успея." Кажи, че ми става интересно.
Дава добри съвети
Знае как да помогне (:
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Включвам се за последно, само заради проклетата си памет. Не беше ли твоят приятел, без ясна цел за живота ? За когото твърдеше, че всъщност е интелигентен, което разбира се може да е така, но остава не развит интелект. Ако това е така, то определено правиш впечатление на човек, който има двойнствени стандарти, освен разбира се ако тайно не те дразни това в приятеля ти и даваш подобен пример от опит.
Аничкаааааааа готина снимка на Ева Лунгория,една от любимите ми актриси и не мога да кажа нищо друго за теб освен това,че си активна,защото виждам,че имаш цели 12 489 мнения.
Ти май доста неща не си чувал.
Много мислиш. Или поне се опитваш. Ще те заболи глава.
Ето ми я "базата": надценявам се ---> мисля, че съм нещо повече от това, което съм (била); очакванията ми представляват целите, които съм си наложила; с действията си показвам (се опитвам да покажа), че целите ми не са горна граница ----> правя повече, отколкото съм очаквала ----> надхвърлям очакванията си. Повтарям цикъла.
Сега свържи стрелкичките. Не е толкова трудно.
PyCoKoCkA93, не ме разбра май. Намекнах, че не си се изразила правилно.
Последно редактирано от x7aZzy : 08-22-2012 на 23:03
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Както казах по-горе,имах възможността да бъда чута и разбрах,че съм сгрешила относно това.С две думи-показва,че му пука по-малко,отколкото в действителност.
Казах какво е неразвит интелект за мен.Дори и не чак толкова,колкото на мен ми се иска,той се развива постоянно като се интересува от много неща.Това,ако не е някакъв вид развитие,не знам кое е. (Да,ако се разровиш в темата ще откриеш и други странни към момента твърдения,но оттогава нещата се промениха).
Не прилагам двойни стандарти.Това е едно от нещата,които не мога да понасям у хората.В известна степен говоря от опит,защото за някои неща си падам максималист.
Последно редактирано от PyCoKoCkA93 : 08-22-2012 на 23:03