.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 919

Hybrid View

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Холито ми е безразлична. Нищо в нейните мнения не ме е провокирало по някакъв начин. Нямам мнение.
    Някойтам ох човека разтяга локуми и изопачава думите ти, провокира те, дразни те, противоречи си, и само понякога (наистина рядко) казва нещо вярно и заслужаващо внимание. Заблуден ми се вижда, сигурно самотен предвид какви ги дрънка.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    loveca777 ми изглежда пич и печен човек.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Някойтам ох човека разтяга локуми и изопачава думите ти, провокира те, дразни те, противоречи си, и само понякога (наистина рядко) казва нещо вярно и заслужаващо внимание. Заблуден ми се вижда, сигурно самотен предвид какви ги дрънка.
    Само едно ще отговоря на този пост. Нали знаеш че когато щраусите се почувстват застрашени бързат да си заровят главата в пясъка мислейки си че след като те вече не виждат и никои друг не ги вижда. Сама можеш да си го интерпретираш това по свои си начин
    Да не говорим че имам доста силното усещане че с този пост, да точно с този пост този път въобще не целиш да ме убидиш, а просто ми играеш на контри с цел да ме провокираш да те цитирам и да ти отговоря.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си