.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 70 от общо 70
    Голям фен Аватара на hey.mistery
    Тук никой не може да ти помогне Сами сте си виновни
    1. Момче на 13 не е нормално да прави секс
    2. Чували ли сте за предпазни мерки?
    3. Нормално, че ще иска да го задържи, ами ако го махне и после не може да има други деца?
    4. Все някога ще трябва да се престаришиш и да им кажеш, няма как.. просто подбери удобния момент и го направи
    Пожелавам ти УСПЕХ!

Какво стана каза ли на вашите?

Да днес говорихме и с нашите и с техните,най ужасният ден в живота ми!

защо?
    какво стана?

Цитирай Първоначално написано от raasbi Виж мнението
    защо?
    какво стана?
    Сигурно са го наказали 1 месец бе видео игри и без джобни. Както и да си ляга в 8.

Как въобще я мислите тази, че 17 годишна ще тръгне с 13 годишен. В Англия имаше един такъв случай ама тя беше бявно развиваща се

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Сигурно са го наказали 1 месец бе видео игри и без джобни. Както и да си ляга в 8.

Как въобще я мислите тази, че 17 годишна ще тръгне с 13 годишен. В Англия имаше един такъв случай ама тя беше бявно развиваща се
    Хахаха направо си умрях от смях прати ми онзи случай в америка да ги видим бе!Кви са тия бавноразвиващи се!

Повече от фен Аватара на thelover3
    ^ та какво е станало

Ама ти сериозно ли ще ставаш баща на 13?!!! :О

Цитирай Първоначално написано от thelover3 Виж мнението
    ^ та какво е станало

Ама ти сериозно ли ще ставаш баща на 13?!!! :О
    И аз не знам вече какво ще ставам?

яж ми чепа бе трол

Цитирай Първоначално написано от Anonyss Виж мнението
    яж ми чепа бе трол
    Ела в Пловдив бе смешка да видим кой на кой ще яде чепа!

Не че вярвам на нещо от това,което твърдиш,но ако е вярно,то мога да ти кажа само няколко неща:
    1.И двамата сте супер безотговорни!!Да те светна,че съвременната медицина е измислила хиляди контрацептиви...поне да бяхте изпозвали презарвативи.
    2.Не искам и да си помислям за психичното или физичното състояние на "приятелката ти",понеже има само 2 причини 17-годишна да тръгне с недорасло момченце-или прилича на каца,или не е наред с главата,ако е второто препоръчвам психиатър бтв..
    3.На 13 години НЕ можеш да ставаш баща,нямаш умственото състояние най-малкото.
    4.Притеснявам се и за родителските способности на родителите ви,ако удобрят "идеята" ви.Ако стане така се потвърждава теорията ми,че на някои хора трябва да им се забранява със закон репродукцията...
    П.С Пишеш във форума,за да потърсиш съвет,това НЕ ти дава право да обиждаш хората,които дават...така че промени си малко формата на общуване !!

Цитирай Първоначално написано от Julliee Виж мнението
    Не че вярвам на нещо от това,което твърдиш,но ако е вярно,то мога да ти кажа само няколко неща:
    1.И двамата сте супер безотговорни!!Да те светна,че съвременната медицина е измислила хиляди контрацептиви...поне да бяхте изпозвали презарвативи.
    2.Не искам и да си помислям за психичното или физичното състояние на "приятелката ти",понеже има само 2 причини 17-годишна да тръгне с недорасло момченце-или прилича на каца,или не е наред с главата,ако е второто препоръчвам психиатър бтв..
    3.На 13 години НЕ можеш да ставаш баща,нямаш умственото състояние най-малкото.
    4.Притеснявам се и за родителските способности на родителите ви,ако удобрят "идеята" ви.Ако стане така се потвърждава теорията ми,че на някои хора трябва да им се забранява със закон репродукцията...
    П.С Пишеш във форума,за да потърсиш съвет,това НЕ ти дава право да обиждаш хората,които дават...така че промени си малко формата на общуване !!
    1.Права си за това не бяхме отговорна.
    2.Приятелката ми нито прилича на каца нито има психически проблем.
    3.Съгласен сам не сам достатъчно голям че да стана баща,затова си права.
    4.Никой не е казал че родителите са ми казали "браво сине".
    5.Не може някакъв да ми вика "яж ми чепа бе трол" и аз да стоя и да му се смея пред компютърът.

Получи ли ми съобщенията,които ти написах..надявам се да преосмислите малко казаното от мен

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Да,обезателно е било така.
    Брях,брях

Цитирай Първоначално написано от Zarity Виж мнението
    Да,обезателно е било така.
    Знам.

Голям фен Аватара на hey.mistery
    Горките ти родители ....

Цитирай Първоначално написано от hey.mistery Виж мнението
    Горките ти родители ....
    Да не знам изобщо как ме понасят да ме гледат след всички неща вчера.

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Fake. Нямаш ли си по-интересно занимание от това да ръсиш тъпотии във форума?
    ^^^
    Бургас <3

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Извинявай,но не мисля,че "Яж ми чепа" е съвет и мисля че си написала пълна тъпотия относно това.А ти внимавай някой да не ти счупи "чепа" TheBobqk интересна картинка.Знака за безкрайност,преплетен в сърце.Това да не значи безкрайна любов,защото аз така си го тълкувам ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си