- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да си намеря нови приятели?
Благодаря на всички за съветите! :*
И така, както вече и вие предположихте, Щом въпросното момиче го няма, днес тя ме потърси.... но аз й отказах, така или иначе днес ще ходя на гости, а пък и вече нямам намерение да излизам с нея.........
А замисляла ли си се,че може би тя те е използвала?Т.е. преди да си намери тази компания,ако не е имала с кой да излиза и ти си била единствения вариант?Да,неприятно е,но нищо чудно да се окаже вярно.
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
druzilla - доста хора тук ми казаха че ме е използвала, отначало не повярвах, защото все пак бяхме BFF, дори да бях и в тоалетната, тя идваше и ме чакаше... винаги беше с мен... но явно й е по забавно с компанийката.... тя каза че ще си заминава....преди ми беше много тъжно, а сега вече дори не ми пука...
Мислех да я оставя, да я забравя, но нещо в душата ми не ми дава мира... пиша си с нея... в този момент.... тя мисли че щом даскалото започне, всичко ще се оправи,ще се виждаме по често и отново ще се сближим... на кого да вярвам
какво да правя????
^ Според мен те е излолзвала, не си струва. Не си пиши с нея, а с някой друг. Излизай с много познати и все ще се сближиш с някого. Най-добре прекрати приятелството със сегашната си "BFF".
Но ако случайно все пак забележеш някаква промяна(положителна) в това момиче, може да сте си приятелки. Но едва ли това ще стане, затова най-добре и кажи всичко, което каза тук(кажи и го на живо) и я питай за нейното мнение (дано да ти каже истината поне този път).
Но каквото и да става с това момиче, излизай с други хора, запиши се на спорт и си подбирай приятелите![]()
Успех![]()
О, и мен доста познати ме чакаха пред тоалетната, ама не съм ги наричала най - добри приятели или това по някакъв начин показва, че държат на мен. Просто от учтивост, е най - вече това с тоалетната. С много момичета не бих искала да имам приятелство, но все пак си отиваме заедно до тоалетната, например.
Та, така де.
Ще си намериш нови приятели, просто положи усилия. И не позволявай на въпросната ти приятелка в кавички, да те използва.
благодаря за съветите отново! Всички сте на едно мнение, да я зарежа и ще го направя... благодаря
^^ мхм
Incadeptus, не си прав! Трябват ти приятели! Просто човек трябва да си подбира приятелите и да не допуска да го използват.
трябват ти приятели
и още как
Всеки се чувства понякога изолиран, знам какво е, и аз съм била на 13. Казваш, че приятелката ти е най-добра от седмица? А щом вече е почнала да се държи така, може би наистина не си заслужава. Кофти е когато се привържеш към някого, а после се окаже, че за него не си толкова важен...
Какво ще ти предложа да направиш? В никакъв случай не отивай да й се молиш, щом така се държи с теб, и ти се дръж така с нея. Може би е права, че с училището всичко ще се оправи, а може би не...
Като започне училище се огледай дали има някакъв клуб или нещо такова, на който би искала да се запишеш. Говори с хората от класа си - все трябва да има някой свестен, нали? Запознай се с някой от твоя квартал. И знам, че е по-лесно да се каже, отколкото направи, но се опитай да си по-общителна. В началото и аз не можех и да си представя, че се запознавам с нови хора, но днес го правя почти с лекота.
А ако наистина не можеш да направиш нищо по въпроса, просто изчакай още 1 година. Предполагам догодина си 8 клас (2013-2014)? Значи тогава е идеална възможност да си намериш нови приятели.Знам, че не ти се чака една година, но ако наистина не можеш да направиш нищо друго, ще трябва да чакаш.
А ако искаш, можеш да постъпиш смело и да отидеш някой ден при компанията на приятелката си и да се запознаеш с тях. Но го направи, докато тя е там. Ако те не са някакви лузъри, биха се запознали с теб и биха излизали.
Надявам се съветите ми да са ти помогнали.Успех!
Впрочем, откъде си?
^^ Много вярно...
И все пак можеш да се запишеш на спорт или на курс по нещо, все ще срещнеш приятели
Или просто започни да излизаш с познати и така ще станеш близка с тях.
Успех![]()
Аз съм от Кубрат - едно забутано градче край Разград....
какво е приятелството според вас? Искаха ми костюм, който струва около 100лв. Не мога да го дам.... а отсреща чух - е какво толкова мога да му направя?? Какво като ще ми е голям?? ----- Аз бих казала - отиди и си купи, но проблемът е че моята приятелка иска да минава все гратис - между капките..... това страшно ме вбесява! ПОМОГНЕТЕ!!!!!