.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Цитирай Първоначално написано от Smiilee Виж мнението
    Амии 7 клас се мъчиш като пукал, края на май държиш изпити, всеки преписва.. Отличниците изкарват 4ки, 2каджиите -5тици. После попълваш на едно листче училищата и чакаш до началото на юни за да разбереш де си влязъл.
    Ако сега си 7 клас, цяла година ще ви говорят за това не се претиснявай
    Това, че ти или някои твои съученици са преписвали не значи, че всички го правят. Освен това далеч не съм съгласен с това за двойкаджиите и отличниците - всеки изкарва точно толкова, за колкото е показал знания през годината

Купи си справочник, там е разяснено всичко, но ако не ти се дават 6-8 лв. се разтърси в интернет. Има информация в Учебен Център "Регалия".

Цитирай Първоначално написано от zlatko98 Виж мнението
    Това, че ти или някои твои съученици са преписвали не значи, че всички го правят. Освен това далеч не съм съгласен с това за двойкаджиите и отличниците - всеки изкарва точно толкова, за колкото е показал знания през годината
    Ти от коя планета си паднал?

Цитирай Първоначално написано от awe_mahaise Виж мнението
    Ти от коя планета си паднал?
    Паднал е не от друга планета,а от друга галактика..При нас лично заместник директорката дойде и ни каза отговорите.На мене не ми трябваха много подсказки,но не отричам,че преписах..Подсказвахме си за преразказа и за там цитата и си проверих отговорите от директорката,а по математика преписах почти всички задачи от втория модул.. и пак си влезнах в даскалото дето исках ;ддд Но ако квесторите са лами,а не хора,няма как да препишеш..при нас самите квестори ни дадоха да ходим и да преписваме до другите стаи ;ддд

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Цитирай Първоначално написано от vladislavcheto Виж мнението
    Паднал е не от друга планета,а от друга галактика..При нас лично заместник директорката дойде и ни каза отговорите.На мене не ми трябваха много подсказки,но не отричам,че преписах..Подсказвахме си за преразказа и за там цитата и си проверих отговорите от директорката,а по математика преписах почти всички задачи от втория модул.. и пак си влезнах в даскалото дето исках ;ддд Но ако квесторите са лами,а не хора,няма как да препишеш..при нас самите квестори ни дадоха да ходим и да преписваме до другите стаи ;ддд
    Баси при нас никой не е преписвал, а квесторите дори идваха с нас до тоалетната. Честно казано и никой не се и опита да препише и затова всички от моето училище имаха точно, колкото заслужаваха.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си