.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 919

Hybrid View

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Нямам изградено позитивно или негативно мнение за инкадептус. Единственото което съм забелязала е че е много саркастичен.

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Нямам изградено позитивно или негативно мнение за инкадептус. Единственото което съм забелязала е че е много саркастичен.
    Понякога да :Д За теб какво да кажа и аз нямам още мнение,ноооо....Мисля те за добър човек,не съм забелязал да се изказваш толкова "брутално",говорят другите за някакъв твой негативизъм,но на мен не ми пречи.Аз повече обичам негативизма пред позитивизма :Д Заек,не знам какво да кажа за теб ;д Лъчезарен човек си,умен,точен,не се подиграва,не се натрапва,приятно ми е да чета постовете и и уважавам мнението и.

Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    Понякога да :Д За теб какво да кажа и аз нямам още мнение,ноооо....Мисля те за добър човек,не съм забелязал да се изказваш толкова "брутално",говорят другите за някакъв твой негативизъм,но на мен не ми пречи.Аз повече обичам негативизма пред позитивизма :Д Заек,не знам какво да кажа за теб ;д Лъчезарен човек си,умен,точен,не се подиграва,не се натрапва,приятно ми е да чета постовете и и уважавам мнението и.
    Нов съм в форума така, че нямам изградено мнение за никой, като гледам нещата, който пишеш ми се струваш забавен

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Цитирай Първоначално написано от 4everStrong Виж мнението
    Нов съм в форума така, че нямам изградено мнение за никой, като гледам нещата, който пишеш ми се струваш забавен
    радвам се иииии Хора много се бързи бе WOW o.O

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си