.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Повече от фен Аватара на mlf

Post Проблеми с нашите ...

Родителите са ми разведени. Аз живея при майка ми, но това едва ли ви интересува. Та ето го и моя проблем.
    Запознах се с едно момче на име Р.. Р. е племенник на най- добрия приятел на тати и както може би е при всеки със разведени родители - майка ми мрази този приятел на тати. И така аз си писах с това момче, а майка ми понеже трябва да знае всичко е следила това в нета и поради тази причина аз имах 10 лв сметка отгоре и тя ми е бясна, а когато е била на моите години е направила същата грешка с тати ..... . Да тати определено не е човек за нея, но ... аз ли съм виновна за това !?!?! И аз и казах съвсем искрено, че не искам да чувам за Р. повече и не искам да си пиша смс вече със когото и да е ако за едни 10 лв. ще станат такива проблеми ..., но тя продължава да ми го натяква ... да за мое Добро е НЯМА СПОР, но това е вече от 2 месеца при условие, че тя е направила много по големи грешки и от някой аз съм шокирана и още повече от мисълта, че не ги разбрах от нея ............ Да направих грешка и си взех урок, но тя продължава .... и ми идва в повече и ще си сменям тела вече така че тати да ми го плаща и да и не създавам грижи, защото ми писна, но на нея и така и не е угодно .... Тя разби апартамента на тати, докато бях на сватбата му със втората му жена .... тя загубила девствеността си на 13 (аз съм на толкова) ... и още неща които са шокиращи и не бих искала да ви ги казвам и продължава да си вика всеки ден за тази моя грешка ..... а на мен ми идва в повече .... ! И мисълта ми е че всечи човек трябва да допусне едни определени грешки и да си вземе урока, но според нея ТЯ Е ВИНАГИ ЗА ВСИЧКО ПРАВА и на това мнение не съм само аз, а и сегашния й мъж.

Ако може не ме винете за правописните грешки !
    Просто ми помогнете, ако можете и не обиждайте МНОГО ВИ МОЛЯ !

Ако нещо не разбирате ... питайте !

Майка ти не иска да повтаряш нейните грешки и за това ти вика. След време ще си и благодарна, че ти е викала. А ти говори с нея кажи и, че си разбрала грешките си и няма да ги повтаряш. Говори повече с майка ти и и споделяй нека тя да знае повече за личния ти живот

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Разбирам,че се страхува да не допуснеш нейните грешки,но това не е повод да ти натяква едно и също постоянно.
    Просто седнете и си поговорете.Обясни й как се чувстваш.Комуникацията е решението.Ние няма как да накараме майка ти да спре да ти крещи.
    А съдейки по постъпките й (разбиването на апартамента..) майка ти не ми се вижда много добре психически.Не искам да те обидя или нещо от сорта.Може би още не е преодоляла развода с баща ти?
    Ако не можете да оправите взаимоотношенията си,мислила ли си,че може да се чувстваш по-добре ако живееш с баща си?
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Според мен майка и е в труден период и трябва да говори повече с нея като с приятелка и дъщеря едновременно и да я подкрепя така ще се сближите и ще ви е по - лесно и на двете. Излизайте по - често заедно накарай я например през почивните дни да ходите на кино или нещо подобно

@4everStrong разбирам, че го прави за мое добро и съм и го казала 100 пъти, че не съм искала да стане така и тя знае всичко за мен ... дори кое момче си харесвам сега ....

@druzilla Напълно съм съгласна с теб. Ние почти всеки ден говорим с нея за това и други неща и всеки ден в продължение на 2 седмици разговора завършва със Р. ...
    Да минавало ми е през ума, че е всеки път на себе си, но какво да и кажа ... "Мамо имаш психически отклонения .. отиди се прегледай" ?! Не става ... И да сериозно от месеци обмислям идеята да ида да живея при тати ...

@4everStrong Както вече казах мама знае всичко за мен и правим много неща заедно, но на другия ден тя пак е същата - вика ми, кара ми се за много тъпи работи (къде е кърпата ми ... ти си ми я пипала ... ) и постоянно ми натяква за Р. и това вече почва да ми идва в повече ... не само, че си взех огромен урок за такава малка грешка (мисля, че всеки човек я е правил), а и че за каквото и да си говорим разговора завършва с Р. ....

и само да кажа още нещо по адрес на @ druzilla преди да прочета още мнения ...
    Те са разведени от 6 години ... Дали и трябва още време да преживее този развод ... А ?

От кога е така от както се е разделила с баща ти или от скоро?

@4everStrong

Ами аз съм била на 5 тогава и може би не ми е взимало интереса, но в последната година все така де държи ...
    Тя не се разбира и със сегашния си мъж... всеки ден се карат

Не мога да ти помогна аз. Нека някой които е преживял това или по възрастен да пише

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от mlf Виж мнението
    и само да кажа още нещо по адрес на @ druzilla преди да прочета още мнения ...
    Те са разведени от 6 години ... Дали и трябва още време да преживее този развод ... А ?
    Ами това си е доста време.Тя след баща ти срещала ли се е с други мъже?Или не знаеш?
    Естествено,че не можеш да й кажеш "ти си луда,иди да се прегледаш" , но по един по-заобиколен
    начин можеш да й кажеш,че ако посети психолог може да се почувства по-добре.Кажи и че ако има нужда
    да поговори с някой ти си насреща.Както каза 4everstron бъди нейна приятелка.
    А щом обмисляш да отидеш да живееш с баща ти,най-добре го направи,ако така ще се
    чувстваш по-добре.Там ще си и в по-добра семейна среда.Но пък не знам майка ти как ще
    реагира на това твое решение?Може би ще стане по-зле?
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

4everStrong - Благодаря ти все пак за мнението и отделеното време

druzilla - не мисля, че ще имам силата да и кажа, че ще се почуства по- добре, ако иде на психолог, но за другото ... казвала съм и го, но тя ми не е споделяла нищо ...
    Точно това ме спира да ида да живея при тати ... не знам какво ще стане, но в края на краищата никой не знае какво, че става дори и след 1 секунда ... само можем да предполагаме

А за мъжете ... Причинете им за развода са 2. За едната е виновен тати - че само е пътувам по чужбина за пари и за втората е виновна мама - срещала се е с друг мъж, докато е била с тати .... със М. (сегашния й мъж)

Град
    България
    druzilla - не мисля, че ще имам силата да и кажа, че ще се почуства по- добре, ако иде на психолог, но за другото ... казвала съм и го, но тя ми не е споделяла нищо ...
    Точно това ме спира да ида да живея при тати ... не знам какво ще стане, но в края на краищата никой не знае какво, че става дори и след 1 секунда ... само можем да предполагаме
    Предполагам,че няма да реагира добре,но според мен трябва да поставиш твоето лично щастие на първо място.
    Може да ти прозвучи малко тъпо,но според мен майка ти има нужда от нова връзка,за да продължи на пред и да преодолее старата.

Права си, че и аз трябва да съм щастлива ... не само за нея да гледам ...
    Знам ..., но какво да и кажа ... "Бягай си намери някой друг, че с тоя не преживя тати"

А пък и тя има дете от втория й мъж .. на 5 годинки е .. не искам и то да преживее същото

Град
    България
    А пък и тя има дете от втория й мъж .. на 5 годинки е .. не искам и то да преживее същото
    Т.е. след баща ти тя е имала втори брак,така ли?

Да, но просто са сгодени... не е правила втора сватба

Град
    България
    Ами щом е имала друга връзка,след развода с баща ти и то сериозна,значи го е преживяла и не е там проблема.
    Съжелявам,че нямам с какво повече да ти помогна.Надявам се да оправите отношенията си,успех

Благодаря все пак за времето, което ми отдели ...
    Някой друг ще си изрази ли мнението по проблема ми

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    OK...... каквото и да говориш на майка си очеизвадно не те слуша (или отказва)... Ако в разговора си с нея включва думата невинната дума "спокойно" считай че щом я е чула за теб спора е свършен предлагам ти да намериш някакъв друг начин да говориш с нея инак ще си останат така нещата но като започнеш училище ще започнат да се успокояват споко .... Но да знаеш успехът ти е сведен до 30% понеже си малка..... но ще се пробваш не прекъснато, но в също време и ще се доказваш така увеличаваш % на успех. УСПЕХ !!! Надявам се да съм ти бил в помощ xD
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мерси за мнението ти

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си