.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Повече от фен Аватара на mlf
    и само да кажа още нещо по адрес на @ druzilla преди да прочета още мнения ...
    Те са разведени от 6 години ... Дали и трябва още време да преживее този развод ... А ?

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от mlf Виж мнението
    и само да кажа още нещо по адрес на @ druzilla преди да прочета още мнения ...
    Те са разведени от 6 години ... Дали и трябва още време да преживее този развод ... А ?
    Ами това си е доста време.Тя след баща ти срещала ли се е с други мъже?Или не знаеш?
    Естествено,че не можеш да й кажеш "ти си луда,иди да се прегледаш" , но по един по-заобиколен
    начин можеш да й кажеш,че ако посети психолог може да се почувства по-добре.Кажи и че ако има нужда
    да поговори с някой ти си насреща.Както каза 4everstron бъди нейна приятелка.
    А щом обмисляш да отидеш да живееш с баща ти,най-добре го направи,ако така ще се
    чувстваш по-добре.Там ще си и в по-добра семейна среда.Но пък не знам майка ти как ще
    реагира на това твое решение?Може би ще стане по-зле?
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

druzilla - не мисля, че ще имам силата да и кажа, че ще се почуства по- добре, ако иде на психолог, но за другото ... казвала съм и го, но тя ми не е споделяла нищо ...
    Точно това ме спира да ида да живея при тати ... не знам какво ще стане, но в края на краищата никой не знае какво, че става дори и след 1 секунда ... само можем да предполагаме

Град
    България
    druzilla - не мисля, че ще имам силата да и кажа, че ще се почуства по- добре, ако иде на психолог, но за другото ... казвала съм и го, но тя ми не е споделяла нищо ...
    Точно това ме спира да ида да живея при тати ... не знам какво ще стане, но в края на краищата никой не знае какво, че става дори и след 1 секунда ... само можем да предполагаме
    Предполагам,че няма да реагира добре,но според мен трябва да поставиш твоето лично щастие на първо място.
    Може да ти прозвучи малко тъпо,но според мен майка ти има нужда от нова връзка,за да продължи на пред и да преодолее старата.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

А пък и тя има дете от втория й мъж .. на 5 годинки е .. не искам и то да преживее същото

Град
    България
    А пък и тя има дете от втория й мъж .. на 5 годинки е .. не искам и то да преживее същото
    Т.е. след баща ти тя е имала втори брак,така ли?

А за мъжете ... Причинете им за развода са 2. За едната е виновен тати - че само е пътувам по чужбина за пари и за втората е виновна мама - срещала се е с друг мъж, докато е била с тати .... със М. (сегашния й мъж)

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си